Universitatea Craiova - Sezonul 2024/2025

Forumul suporterilor. Discutii despre meciurile din sezonul actual. Arhiva discuţiilor despre meciurile din sezoanele anterioare.

Moderator: grup_moderatori

Scrie răspuns
Freestate
fanatic
fanatic

Universitatea Craiova - Sezonul 2024/2025

Mesaj de Freestate » 15 Mai 2024, 07:41

Alex Crețu va pleca de la Universitatea Craiova la CFR Cluj, transfer anunțat de ProSport

Doamne ajuta, sa se faca ! :)(

Incepem un nou sezon, poll-ul il adaugam mai tarziu.
Prima intrebare pentru poll se va intinde pana aproape de inceputul sezonului si va fi ceva de genul: La ce jucatori din lot ai renunta...
A doua va viza ca si anul trecut locul ocupat la finele urmatorului sezon.
Ce sperante aveti pentru noul sezon in debutul acestui topic ? (eu mi-am expus-o deja pe a mea ) :)(

fabius_2014
fanatic
fanatic

Re: Universitatea Craiova - Sezonul 2024/2025

Mesaj de fabius_2014 » 15 Mai 2024, 08:08

Cupa Romaniei si locul doi in campionat sunt obiective realiste. Cred ca vom face o figura frumoasa si in cupele europene.

Bobby
fanatic
fanatic

Mesaj de Bobby » 15 Mai 2024, 09:02

Sa ajungem in optimile Cupei Romaniei (adica sa ajungem in faza de primavara 2025 a cupei), sa trecem un tur de cupe europene in vara asta, sa lansam un jucator tinar pe orbita primei echipe (o fi Bana ?), si sa terminam in primele 4-5 echipe in campionatul viitor sint obiective realiste pentru mine.

Paul
grup_moderatori
grup_moderatori

Mesaj de Paul » 15 Mai 2024, 09:55

Freestate scrie:
15 Mai 2024, 07:41
Alex Crețu va pleca de la Universitatea Craiova la CFR Cluj, transfer anunțat de ProSport

Doamne ajuta, sa se faca ! :)(

Incepem un nou sezon, poll-ul il adaugam mai tarziu.
Prima intrebare pentru poll se va intinde pana aproape de inceputul sezonului si va fi ceva de genul: La ce jucatori din lot ai renunta...
A doua va viza ca si anul trecut locul ocupat la finele urmatorului sezon.
Ce sperante aveti pentru noul sezon in debutul acestui topic ? (eu mi-am expus-o deja pe a mea ) :)(
Este doar un zvon cu Cretu, ca tot nu au ce sa faca si ei prin presa. Stiu ca ai pata pusa pe el Free, asa ca nu mai incerc sa iti schimb parerea, eu zic ca e bun Cretu si sunt meciuri in care e decisiv. Greseli e mai usor sa faci daca mereu te bagi in joc, e mai simplu sa nu faci greseli dar nici sa nu faci nimic daca te ascunzi mereu de minge, pe modelul Kurtici de exemplu. In fine, ca sa plece de la noi la CFR mie nu mi-ar conveni, daca e sa plece sa plece macar in alt campionat.

Eu nu as incepe sa renunt la niciun jucator pana nu as avea ceva in loc, mi se pare ca e gresit sa incepi prin a da afara. Dar cei care probabil nu isi vor mai gasi locul vor fi in primul rand varstincii ca Mateiu si Silva, probabil vor cere ei sa plece pentru ca nu au loc sa joace, si nu stim de ce Soiri si Ndong, si de plecat pur si simplu cred ca vor pleca Campanu, Danciu, Vladoiu si posibil Kolijc si Ivan.

Locul la sfarsitul sezonului cred ca ar trebui sa fie minim 2, dar sper sa luam titlul, sincer nu e mare chestie atata vreme cat nu ne sabotam singuri.

Geronimo
fanatic
fanatic

Mesaj de Geronimo » 15 Mai 2024, 09:56

Am aceleasi asteptari ca ale lui @Bobby :-)
Daca prindem conference league, sper sa trecem 2 tururi.

Sent from my SM-G985F using Tapatalk

fanatic16
fanatic
fanatic

Mesaj de fanatic16 » 15 Mai 2024, 10:54

Locul 2, cupa și minim playoff conference dacă avem traseu norocos ca acum 2 ani, titularizarea lui Bana, Gașpar și Barbu cel puțin, plus alți tineri debutanti, menținerea lui Galca minim un sezon întreg, aducerea a 4 5 jucători din care măcar 3 titulari, astea mi se par realiste,dar cel mai important mi se pare constanta în rezultate, asta nu am avut noi mereu.

manex
fanatic
fanatic

Mesaj de manex » 15 Mai 2024, 11:54

Ma luasi prin surprindere cu subiectul asta. Pai mi-as dori sa avem un lot sanatos, sa se faca curatenia necesara, sa avem jucatori cu mentalitate.
Sper sa stea Galca orice s-ar intampla. Sper sa nu isi aduca pile si jucatori terminati.
Sa promovam juniori....
Am zis!!

Bobby
fanatic
fanatic

Mesaj de Bobby » 15 Mai 2024, 20:06

fanatic16 scrie:
15 Mai 2024, 10:54
Locul 2, cupa și minim playoff conference dacă avem traseu norocos ca acum 2 ani, titularizarea lui Bana, Gașpar și Barbu cel puțin, plus alți tineri debutanti, menținerea lui Galca minim un sezon întreg, aducerea a 4 5 jucători din care măcar 3 titulari, astea mi se par realiste,dar cel mai important mi se pare constanta în rezultate, asta nu am avut noi mereu.
Iti respect opiniile, dar cred ca sansele de a obtine locul 2 cu trei copii titulari (Bana, Gaspar, Barbu - bine, Bana face 20 de ani la toamna, nu mai e asa copil) sint foarte mici, spre zero.

Paul
grup_moderatori
grup_moderatori

Mesaj de Paul » 15 Mai 2024, 21:23

Bana nu mai e copil, ok, dar e tanar si pare de perspectiva, iar pentru noi e nou, asta e daca nu l-au promovat pana acum, bine ca a prins lotul si a inceput sa joace si acum, nu inteleg daca e vorba de retincenta sau de ce de fiecare data tii sa subliniezi ca nu mai e asa copil, cum ar veni e cam expirat.
Hagi fix asa a castigat 2 titluri, cu multi copii si tineri, unii debutanti. Bine, si cu ajutor de unde s-a putut, dar nu inteleg de ce tu nu crezi ca se poate asa?

Geronimo
fanatic
fanatic

Mesaj de Geronimo » 15 Mai 2024, 22:02

Poate a urmarit meciurile echipei a 2-a. Sa ne uitam si la David Barbu, varsta dar si talie. ;-)
D. Barbu a a avut si o accidentare... dar nu s-a scris in Fanatik. ;-)

Bobby
fanatic
fanatic

Mesaj de Bobby » 15 Mai 2024, 22:04

Paul scrie:
15 Mai 2024, 21:23
Bana nu mai e copil, ok, dar e tanar si pare de perspectiva, iar pentru noi e nou, asta e daca nu l-au promovat pana acum, bine ca a prins lotul si a inceput sa joace si acum, nu inteleg daca e vorba de retincenta sau de ce de fiecare data tii sa subliniezi ca nu mai e asa copil, cum ar veni e cam expirat.
Hagi fix asa a castigat 2 titluri, cu multi copii si tineri, unii debutanti. Bine, si cu ajutor de unde s-a putut, dar nu inteleg de ce tu nu crezi ca se poate asa?
Stii cum e treaba cu virsta - junior esti pina la 18-19 ani, atit.

Zic ca nu mai e copil ca sa pun totul in context. Eu l-am vazut citiva ani la echipa a doua, in liga 3. Acum el este fotbalist senior, un jucator tinar, la inceput de cariera in liga 1.

Copil / junior e Gaspar care are 16 ani acum, si face 17 ani la toamna.

Vad la unii prin presa si pe la patronat care se refera la jucatorii under din liga 1 ca fiind "juniori". Pai sint juniori daca sint sub 18-19 ani, atit.

Daca U Craiova joaca meci de meci cu Gaspar, Bana si Barbu titulari am indoieli ca prinde play offul. Baietii astia tineri cresc in timp, vor avea fluctuatii de forma, sint slabuti ca fizic. Daca ai 6-7 baieti tineri de valoare, ii poti roti in functie de forma de moment si ai poate sanse sa faci treaba.

La Hagi e alta treaba - baietii tineri sint altfel antrenati si promovati. Nu ne putem compara cu ce e acolo deocamdata.

Geronimo
fanatic
fanatic

Mesaj de Geronimo » 15 Mai 2024, 22:22

Si o intrebare nesimtita din partea mea... Bana a fost promovat la prima echipa pe valoare sau pentru ca joaca la echipa a 2-a pe pozitia lui Baiaram(unde joaca Alexandru-George). Daca nu se accidenta Baiaram, oare apuca sa debuteze? Sau noi insistam cu Danciu(22 de ani in Aprilie 2024)?

adi_g
suporter
suporter

Mesaj de adi_g » 16 Mai 2024, 01:01

Bobby scrie:
15 Mai 2024, 09:02
Sa ajungem in optimile Cupei Romaniei (adica sa ajungem in faza de primavara 2025 a cupei), sa trecem un tur de cupe europene in vara asta, sa lansam un jucator tinar pe orbita primei echipe (o fi Bana ?), si sa terminam in primele 4-5 echipe in campionatul viitor sint obiective realiste pentru mine.
Mda.., Bravo, domnule! Practic niciun progres nu intrevezi. Dimpotriva chiar. Sa imi bag ceva in acest pesimism! Este enervant. Dupa parerea dumitale, atunci cand si in ce coditii am putea castiga un campionat si am prinde macar grupe de cupe europeane?

Bobby
fanatic
fanatic

Mesaj de Bobby » 16 Mai 2024, 08:55

adi_g scrie:
16 Mai 2024, 01:01
Bobby scrie:
15 Mai 2024, 09:02
Mda.., Bravo, domnule! Practic niciun progres nu intrevezi. Dimpotriva chiar. Sa imi bag ceva in acest pesimism! Este enervant. Dupa parerea dumitale, atunci cand si in ce coditii am putea castiga un campionat si am prinde macar grupe de cupe europeane?
Pai am vazut cel putin doua zone de progres :

- "sa trecem un tur de cupe europene in vara asta", ca vara trecuta n-am jucat in cupele europene;
- "sa lansam un jucator tinar pe orbita primei echipe (o fi Bana ?)", in campionatul asta s-a explorat varianta Danciu care n-a rupt norii; poate in campionatul viitor un jucator tinar chiar va impresiona si va avea minute bune.

Poate realismul meu este pesimismul tau :))

Pai nu e mai bine sa fii prudent, si sa vezi o surpriza placuta ca un bonus - decit sa astepti rezultatele alea super si sa fii dezamagit an de an ?

Cind vom avea antrenor de valoare - o fi Galca ? - , lot de jucatori facut cu cap, echipa pregatita fizic si psihic foarte bine, sa fim feriti de ghinioane si chiar sa avem noroc, sa prindem un culoar bun, etc., etc. - poate or sa vina si rezultatele alea super.

Paul
grup_moderatori
grup_moderatori

Mesaj de Paul » 16 Mai 2024, 16:39

Scaparam de Grozav iar Jair termina contractul cu Petrolul, deci posibil sa vina la noi?
https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/laszlo ... 42286.html

Scrie răspuns