Universitatea Craiova - Sezonul 2024/2025
Moderator: grup_moderatori
-
- fanatic
Re: Universitatea Craiova - Sezonul 2024/2025
Antrenorul lui Buzău zice că jucătorii noștrii păreau dezinteresați și nepăsători....el așa i-a văzut. Eu știu că sunt jucători care nu prea au jucat dar totuși impresia care au lăsat-o a fost de noncombat.Am văzut jucători în liga 1 neplătiți dar care își dădeau viața pe teren , am văzut jucători fără antrenor (Fcsb) care joacă ce știu ,din valoare și au rezultate. La a noștrii ce p soarelui le trebuie. Vor salarii o dată la 4 luni sau vor să fie umiliți in presă de Rotaru așa cum face ciobanul? Să nu ai orgoliu și o doză de bun simț. Ei acum așteaptă să îl dea Rotaru afară pe Gâlcă ca să ce?
Forța Știința!!
-
- fanatic
Poate că Ivan , Baiaram, Koljc, Vladoiu sau Bancu au valoare dar.....mie mi-e silă să mai văd vreun meci cu ei în teren și o să vă spun și de ce. Pentru că e a suta oară când mă dezamăgesc și m-am saturat să le mai văd călcâiele . Poate că cei enumerați au mai mare valoare decât Paradela, Mora sau Oshima doar că eu m-am saturat de moacele lor sictirite. Și m-am saturat să văd cum capotează a suta oară.
Forța Știința!!
"Ne învârtim în jurul cozii de vreo cinci ani și Rotaru persista în aceeași eroare: antrenorii plătesc pentru indolenta/ neputința unor jucatori, usor de identificat, dupa vechime, greu de dat la o parte. Sa vedem cine o fi următorul viitor fost antrenor." ...
O proprie postare de pe finalul de mandat al lui Petev. Următorul viitor fost antrenor fiind Galca. Și iarăși actualizez. Sa vedem cine o fi următorul viitor fost antrenor, cel de după Galca.
O proprie postare de pe finalul de mandat al lui Petev. Următorul viitor fost antrenor fiind Galca. Și iarăși actualizez. Sa vedem cine o fi următorul viitor fost antrenor, cel de după Galca.
Deși au fost mai multe momente în ultimii ani când mi-a fost clar că jucătorii dacă au ei chef, schimbă orice antrenor, am încercat mereu să îl înțeleg pe patron, strict pentru sumele investite și pentru faptul că fără el nu am fi avut echipă.
Din păcate tot în ultimii ani el demonstrează că nu e mult mai presus de Ajică decât cumva prin poleiala de marketing de la club.
Deci Gâlcă e varză, jucătorii de fapt sunt buni, asta înseamnă că nu și-a făcut bine temele atunci când l-a semnat. Și pentru asta, merită ca Gâlcă să îl ardă cu clauza integral. și îl ard de bani de fapt toți fanfaronii pe care îi protejează la nesfârșit în teren. Deci aseară Gâlcă nu l-a ascultat, a băgat ce jucători a considerat el. Adică și-a făcut meseria lui, pt care e plătit! Și nea Mihai s-a supărat! Păi ce competențe are patronul în alcătuirea echipei? Sau cu ce suntem mai presus de Mititelu fix în cazul asta??? Cu nimic. Again, nu știu cine o să vină, sper să își învețe lecția cu Gâlcă și clauza (că deh, karma lucrează, l-ai alergat pe Reghe, ia-l și spală-te pe cap cu Gâlcă).
Din păcate tot în ultimii ani el demonstrează că nu e mult mai presus de Ajică decât cumva prin poleiala de marketing de la club.
Deci Gâlcă e varză, jucătorii de fapt sunt buni, asta înseamnă că nu și-a făcut bine temele atunci când l-a semnat. Și pentru asta, merită ca Gâlcă să îl ardă cu clauza integral. și îl ard de bani de fapt toți fanfaronii pe care îi protejează la nesfârșit în teren. Deci aseară Gâlcă nu l-a ascultat, a băgat ce jucători a considerat el. Adică și-a făcut meseria lui, pt care e plătit! Și nea Mihai s-a supărat! Păi ce competențe are patronul în alcătuirea echipei? Sau cu ce suntem mai presus de Mititelu fix în cazul asta??? Cu nimic. Again, nu știu cine o să vină, sper să își învețe lecția cu Gâlcă și clauza (că deh, karma lucrează, l-ai alergat pe Reghe, ia-l și spală-te pe cap cu Gâlcă).
-
- fanatic
Sper să nu vină Chivu...este un sportiv deosebit și ar fi păcat să se compromită..
Forța Știința!!
Chiar a zis asta? Pai. Rotaru ce mai așteaptă dacă oameni din afara vad asta?? Trebuie văzută care e constanta din ultimii ani. De ce nu am reușit nimic acolo unde astra o data, viitorul de doua ori, cfr de 5 ori și fcsb o data au reușit???? Unde am greșit noi? Am vândut de 10 ori mai mult ca ei să zică că ne-am ales cu ceva? Avem stadion plin meci de meci? Facem cel mai tare spectacol, ocazii?? Nu!dorumihnea2 scrie:Antrenorul lui Buzău zice că jucătorii noștrii păreau dezinteresați și nepăsători....el așa i-a văzut.
Eu vreu președinte pe mandat cu kpi...
Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk
Am zis!!
-
- fanatic
Ma super bucur ca tine Galca de clauza. Sa puna ‘baietii’ mana de la mana sa plateasca daca tot s-au chinuit sa-l schimbe. Sau sa plateasca Rotaru pentru ei daca tot vrea sa-i tina in brate.
Nu le crapa obrazul ca le spune inclusiv Craioveanu ca sunt niste blatisti. I-a vazut toata tara, de la noi pana la antrenorul metalului Buzau.
Nu le crapa obrazul ca le spune inclusiv Craioveanu ca sunt niste blatisti. I-a vazut toata tara, de la noi pana la antrenorul metalului Buzau.
Albastrul din inimile noastre este mai mare decat al cerului si al marilor la un loc!
Gâlcă merită și ultimul cent din clauza aia, e dreptul lui, refuz sa cred că e doar vina lui pentru unde s-a ajuns.
Rotaru ori scapă de jucătorii care sapă antrenori, ori îi face contract pe 5 ani lui Reghecampf, altfel o sa prelungim boala la nesfârșit.
Rotaru ori scapă de jucătorii care sapă antrenori, ori îi face contract pe 5 ani lui Reghecampf, altfel o sa prelungim boala la nesfârșit.
Gilca n-a produs mare lucru, achizitiile lui mirobolante nu au produs nici ele, nu stiu daca isi merita el salariul pina acum - clauza, nici vorba ! O naivitate mare de tot a lui roty.
Eu as pleca singur de la o echipa daca as vedea ca nu merge - asta se cheama onoare.
Fereasca Dumnezeu de manelist !
Adevarul e ca nu exista antrenori pe piata. Boloni ? Nu stiu daca mai are chef. Iedi ? Chivu ? N-a facut nimic la seniori, eu unul n-as risca cu el.
Eu m-am saturat de antrenori platiti gras care esueaza in cupa Romaniei.
Meseria lui Gilca e sa conduca echipa catre victorie. Si a esuat in ultimele meciuri.
Bine - si jucatorii si-au batut joc de meserie. Nici jucatorii, nici Gilca, nu par a-si merita banii.
-
- fanatic
Dupa o perioada lunga in care m-am contrazis cu Bobby, azi sunt total de acord cu ultimele doua postari ale sale.
1. Lui Galca i-au fost adusi o multime de jucatori din care o parte importanta au fost ceruti de el. Putini au confirmat.
2. Realizarile din cupele europene, din campionat si din cupa ar trebui sa-l determine pe Galca sa-si dea demisia.
3. Reghe dupa ce si-a batut joc de Craiova nu prea mai are ce cauta aici. Din spusele lui Cartu, la finalul primului mandat al lui Reghe, s-a incercat prelungirea contractului, dar se pare ca nu s-a ajuns la intelegere. Vad ca pe forum sunt foarte multi care spun ca Reghe ar fi fost gonit de la Craiova. Nu stiu pe cine sa cred, pe Cartu sau pe colegii de forum.
4. Rotaru a cerut ca meciul din cupa sa fie castigat, iar Galca a garantat ca il castiga si cu rezervele. Meciul a fost pierdut, in concluzie Galca a gresit fara niciun fel de discutii. Obiectivul cupa este foarte aproape sa nu fie indeplinit.
5. Mie imi este clar ca o parte din jucatori nu trag pentru echipa si stiu si cauzele, dar aici si antrenorul are un rol. Se putea implica si Rotaru cu mai mult timp in urma pentru a-i struni pe unii jucatori si sa-i spuna lui Galca ca revolutia pe care el vrea sa o faca trebuie sa aiba la baza valoarea jucatorilor si nu apropierea de antrenor.
6. Concluzia mea este ca vinovati pentru situatia actuala sunt jucatorii, antrenorul si patronul. Cine da vina doar pe unul sau pe altul nu vede bine situatia sau nu vrea sa o vada bine.
1. Lui Galca i-au fost adusi o multime de jucatori din care o parte importanta au fost ceruti de el. Putini au confirmat.
2. Realizarile din cupele europene, din campionat si din cupa ar trebui sa-l determine pe Galca sa-si dea demisia.
3. Reghe dupa ce si-a batut joc de Craiova nu prea mai are ce cauta aici. Din spusele lui Cartu, la finalul primului mandat al lui Reghe, s-a incercat prelungirea contractului, dar se pare ca nu s-a ajuns la intelegere. Vad ca pe forum sunt foarte multi care spun ca Reghe ar fi fost gonit de la Craiova. Nu stiu pe cine sa cred, pe Cartu sau pe colegii de forum.
4. Rotaru a cerut ca meciul din cupa sa fie castigat, iar Galca a garantat ca il castiga si cu rezervele. Meciul a fost pierdut, in concluzie Galca a gresit fara niciun fel de discutii. Obiectivul cupa este foarte aproape sa nu fie indeplinit.
5. Mie imi este clar ca o parte din jucatori nu trag pentru echipa si stiu si cauzele, dar aici si antrenorul are un rol. Se putea implica si Rotaru cu mai mult timp in urma pentru a-i struni pe unii jucatori si sa-i spuna lui Galca ca revolutia pe care el vrea sa o faca trebuie sa aiba la baza valoarea jucatorilor si nu apropierea de antrenor.
6. Concluzia mea este ca vinovati pentru situatia actuala sunt jucatorii, antrenorul si patronul. Cine da vina doar pe unul sau pe altul nu vede bine situatia sau nu vrea sa o vada bine.
Cel mai pertinent post. Bravo Fabiano !...si indirect Bobby. Are si el in sfarsit dreptate desi nu i-am citit ultimele doua postari.
Un lucru am invatat in viata, nu exista elev slab ci doar profesor slab. Exista insa si elevi care nu vor sa invete.
Nu pot sa cred ca echipa asta e toata formata din indaratnici.
Un lucru am invatat in viata, nu exista elev slab ci doar profesor slab. Exista insa si elevi care nu vor sa invete.
Nu pot sa cred ca echipa asta e toata formata din indaratnici.
Galca a fost fraier...putea sa ia 150k ieri si iesea in castig.Dupa cate am auzit el are in contract o clauza prin care poate fi dat afara gratis daca nu e pe podium la sfarsitul turului.Astfel,daca maine ne bat oile,Galca pleaca singur fara un leu....
Pe mine cel mai mult m-ar interesa sa aud ce explicatii are Galca, pe bune.
Nu merge asa, imi asum - adica nimic.
Daca e adevarat ca a refuzat 150K ca sa arate ca poate, dupa care chiar poate, atunci tot respectul.
Nu merge asa, imi asum - adica nimic.
Daca e adevarat ca a refuzat 150K ca sa arate ca poate, dupa care chiar poate, atunci tot respectul.