Universitatea Craiova - Sezonul 2024/2025
Moderator: grup_moderatori
Re: Universitatea Craiova - Sezonul 2024/2025
Eu n-am inteles nimic din textul asta :
https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/csu-cr ... 62424.html
Care e cauza pentru rezultatele slabe ? Drejan nu zice nimic :
- cica echipa nu joaca fara Mitrita; pai nu e responsibilitatea antrenorului ? echipa asta juca decent, dar nu de titlu, inainte sa revina Mitrita;
- Mitrita cam face ceea ce vrea la echipa : asta e chestie de disciplina;
- Drejan zice ca achizitiile sint slabe; ca Oshima nu e bun; pai Gilca pare ca si-a dat OK-ul la jucatorii adusi. S-a scris clar pe pagina de facebook ca Oshima a fost adus la cererea lui Gilca;
- Drejan zice ca echipa arata rau in acest sezon : pai e treaba mea sa o fac sa arate bine ?
- Drejan zice ca nu exista opozitie in Craiova fata de echipa, si ca ziaristii sint cu roty. Asta e culmea - ce treaba are presa cu prestatia angajatilor de la club ?
- Drejan zice ca de ce se joaca cu Maldonado titular, ca e scund baiatul asta. Pai n-are Gilca fundasi mai inalti la dispozitie ?
Practic Drejan nu imi zice care e vina lui roty. Ca tolereaza indisciplina ? Ca a adus jucatori slabi, dar cu OK de la Gilca ? Ca nu mai are rabdare, desi echipe cu buget mult mai mic sint inaintea noastra in clasament si obiectivul cupei e practic ratat ?
Gilca nu s-a adus pe sine la echipa asta - cineva l-a adus si nu stiu de ce.
Echipa asta nu pare antrenata, asezata in teren ca lumea si nu stiu de ce. Nu pricep strategia de a nu a avea directori sportivi si scouteri la echipa.
Dar problema la club e dincolo de antrenor.
https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/csu-cr ... 62424.html
Care e cauza pentru rezultatele slabe ? Drejan nu zice nimic :
- cica echipa nu joaca fara Mitrita; pai nu e responsibilitatea antrenorului ? echipa asta juca decent, dar nu de titlu, inainte sa revina Mitrita;
- Mitrita cam face ceea ce vrea la echipa : asta e chestie de disciplina;
- Drejan zice ca achizitiile sint slabe; ca Oshima nu e bun; pai Gilca pare ca si-a dat OK-ul la jucatorii adusi. S-a scris clar pe pagina de facebook ca Oshima a fost adus la cererea lui Gilca;
- Drejan zice ca echipa arata rau in acest sezon : pai e treaba mea sa o fac sa arate bine ?
- Drejan zice ca nu exista opozitie in Craiova fata de echipa, si ca ziaristii sint cu roty. Asta e culmea - ce treaba are presa cu prestatia angajatilor de la club ?
- Drejan zice ca de ce se joaca cu Maldonado titular, ca e scund baiatul asta. Pai n-are Gilca fundasi mai inalti la dispozitie ?
Practic Drejan nu imi zice care e vina lui roty. Ca tolereaza indisciplina ? Ca a adus jucatori slabi, dar cu OK de la Gilca ? Ca nu mai are rabdare, desi echipe cu buget mult mai mic sint inaintea noastra in clasament si obiectivul cupei e practic ratat ?
Gilca nu s-a adus pe sine la echipa asta - cineva l-a adus si nu stiu de ce.
Echipa asta nu pare antrenata, asezata in teren ca lumea si nu stiu de ce. Nu pricep strategia de a nu a avea directori sportivi si scouteri la echipa.
Dar problema la club e dincolo de antrenor.
Interesante declaratii ale lui Craioveanu :
https://www.youtube.com/watch?v=HJvdny2QU6M
- el zice ca situatia de acum se datoreaza 50 % lui Gilca, 50 % jucatorilor;
- el spune ca Gilca e un tip introvertit, si asta nu merge la Craiova; si atunci de ce a fost adus Gilca la Craiova cind nu parea a avea calitatile necesare ? Cica lui roty i s-a spus despre cum e Gilca, dar n-a ascultat si a fost pariul lui;
- Grande spune ca Gilca a avut liniste si sprijin cum doar Mangia a mai avut; tot asa, cica lui Gilca i s-a adus tot ceea ce a dorit ca achizitii;
- cica s-a rupt ceva intre jucatori si Gilca, si intre Gilca si roty;
- Mangia a avut succes acolo pentru ca s-a impus la club in fata tuturor; Gica zice ca jucatorii la Craiova stateau cu capul plecat in fata lui Mangia.
https://www.youtube.com/watch?v=HJvdny2QU6M
- el zice ca situatia de acum se datoreaza 50 % lui Gilca, 50 % jucatorilor;
- el spune ca Gilca e un tip introvertit, si asta nu merge la Craiova; si atunci de ce a fost adus Gilca la Craiova cind nu parea a avea calitatile necesare ? Cica lui roty i s-a spus despre cum e Gilca, dar n-a ascultat si a fost pariul lui;
- Grande spune ca Gilca a avut liniste si sprijin cum doar Mangia a mai avut; tot asa, cica lui Gilca i s-a adus tot ceea ce a dorit ca achizitii;
- cica s-a rupt ceva intre jucatori si Gilca, si intre Gilca si roty;
- Mangia a avut succes acolo pentru ca s-a impus la club in fata tuturor; Gica zice ca jucatorii la Craiova stateau cu capul plecat in fata lui Mangia.
Cam asta am spus si eu dupa ce am citit toate articolele alea ale lui Barbu, Drejan, Ticleanu: asa zisul rechizitoriu impotriva lui Rotaru e sublim, dar lipsesc cu desavarsire elementele concrete din el.
Pe mine ce m-a infuriat cel mai tare, si am darul asta sa ma leg de amanunte care pot parea nesemnificative, este ca Ticleanu enumera el, vezi Doamne, pe maximii cu care ar conduce el sau ar antrena, ca n-am inteles prea bine, daca ne-ar pune Dumnezeu mana in cap si s-ar mili de noi sa vina el ca un Mesia.
Pe langa ca pe Cartu il sarea din schema, repeta de vreo trei ori numele lui Boldici, numai ca e scris Boldis, de fiecare data. Nu e Ticleanu ala cu greseala aici, sunt astia cu articolul, ba tata, ba dar niciunul sa ni fie in stare sa corecteze asta? Si mi se pare ca l-au preluat si altii tot asa.
Deci toti astia care le stiu pe toate si au trecut la aratat cu degetul, ei nu stiu ca nu a existat niciun Boldis, ci era Boldici, Gabi, zis si Burta. Pentru mine asta a fost efectiv stampila de analfabet cu gura mare pe care si-au pus-o hienele astea, ce sa zic, mor ei de grija noastra.
Iar Badea este unul dintre cei care l-a propus si sustinut pe Galca, ca sa nu mai zic de Neagoe, poate sa se treaca linistit co autor la aducerea lor, si daca ii permite punga, pe cat ii place sa apara cu criticile ulterioare, ar putea sa cotizeze putin la astuparea gaurilor financiare generate, si totodata sa o lase mai moale cu fuziune cu “domnul” Mititelu, ala care transforma in balegar tot ce atinge.
Singurul care zice bine e Craioveanu, dar el sta in Spania, isi da cu parerea, si nu se baga mai mult, ca de-aia l-a si scos din schema Rotaru.
Mi se pare mult mai echilibrat si Cartu, fata de stilul lui anterior, cand fie nu atie si nu face nimic in calitate de ditamai presedintele, fie incepe cu ridiculizari ale jucatorilor, pe care orice om de bun simt nu le-ar face la modul asta.
Expresia lipsei de bun simt a reprezentat-o mereu, pentru mine, Staicu, cu paraditii din Caraibe si alte cuvinte gen nesimtire catre Mitrita, si altele.
Nimeni nu ar trebui sa isi permita asa ceva, si nu mai zic in presa, ci in orcide discutie, ca nu ajuta la nimic, ci dimpotriva, si este de nivelul de a face misto de defectele fizice sau de vorbire ale cuiva - spune despre tine ca iti lipseste bunul simt, decenta si educatia.
In fine, revenind la problema noastra, nu stiu ce sa inteleg cu sustinerea neconditionata a lui “Costel”, pare un fel de sarutul mortii, dar daca batem, eu efectiv nu stiu ce samai cred.
Pe mine ce m-a infuriat cel mai tare, si am darul asta sa ma leg de amanunte care pot parea nesemnificative, este ca Ticleanu enumera el, vezi Doamne, pe maximii cu care ar conduce el sau ar antrena, ca n-am inteles prea bine, daca ne-ar pune Dumnezeu mana in cap si s-ar mili de noi sa vina el ca un Mesia.
Pe langa ca pe Cartu il sarea din schema, repeta de vreo trei ori numele lui Boldici, numai ca e scris Boldis, de fiecare data. Nu e Ticleanu ala cu greseala aici, sunt astia cu articolul, ba tata, ba dar niciunul sa ni fie in stare sa corecteze asta? Si mi se pare ca l-au preluat si altii tot asa.
Deci toti astia care le stiu pe toate si au trecut la aratat cu degetul, ei nu stiu ca nu a existat niciun Boldis, ci era Boldici, Gabi, zis si Burta. Pentru mine asta a fost efectiv stampila de analfabet cu gura mare pe care si-au pus-o hienele astea, ce sa zic, mor ei de grija noastra.
Iar Badea este unul dintre cei care l-a propus si sustinut pe Galca, ca sa nu mai zic de Neagoe, poate sa se treaca linistit co autor la aducerea lor, si daca ii permite punga, pe cat ii place sa apara cu criticile ulterioare, ar putea sa cotizeze putin la astuparea gaurilor financiare generate, si totodata sa o lase mai moale cu fuziune cu “domnul” Mititelu, ala care transforma in balegar tot ce atinge.
Singurul care zice bine e Craioveanu, dar el sta in Spania, isi da cu parerea, si nu se baga mai mult, ca de-aia l-a si scos din schema Rotaru.
Mi se pare mult mai echilibrat si Cartu, fata de stilul lui anterior, cand fie nu atie si nu face nimic in calitate de ditamai presedintele, fie incepe cu ridiculizari ale jucatorilor, pe care orice om de bun simt nu le-ar face la modul asta.
Expresia lipsei de bun simt a reprezentat-o mereu, pentru mine, Staicu, cu paraditii din Caraibe si alte cuvinte gen nesimtire catre Mitrita, si altele.
Nimeni nu ar trebui sa isi permita asa ceva, si nu mai zic in presa, ci in orcide discutie, ca nu ajuta la nimic, ci dimpotriva, si este de nivelul de a face misto de defectele fizice sau de vorbire ale cuiva - spune despre tine ca iti lipseste bunul simt, decenta si educatia.
In fine, revenind la problema noastra, nu stiu ce sa inteleg cu sustinerea neconditionata a lui “Costel”, pare un fel de sarutul mortii, dar daca batem, eu efectiv nu stiu ce samai cred.
-
- fanatic
Sincer....dintre toți maximii eu l-aș vedea pe Cămătaru să fie președintele clubului, este un om de afaceri de succes și la n om echilibrat....a mai dat-o el cu Mititelu dar nu mă interesează. Nu știu cât chef ar avea el să facă treaba asta. Dacă ar fi să aleg un președinte dintre oamenii de fotbal dar care nu au activat la noi l-aș alege pe Răzvan Raț, îl văd la fel că și Cami.
Forța Știința!!
-
- fanatic
Scuze pt scris...că deobicei mă grăbesc și nu verific.
Forța Știința!!
Ticleanu pare cel mai pervers dintre toti,cum o baga el ca nu mai vine lumea la stadion si ca asta nu ne mai da certificare.
Ticleanu e un pervers si jumatate, i-a vandut aluia o casa in Bucuresti plina de infiltratii, a ascuns defectele ca sa-si vanda casa/problemele altuia. Nu stiu daca stiti scandalul. Face el pe marele intelectual si moralist, chiar a scris o carte Filosofia Fotbalului, carte din aceea pe care o scrii ca sa ti se reduca pedeapsa in puscarie ...desi si-a pus toate sfortarile in ea. Plina de platitudini si lucruri nefolositoare.
Last edited by Freestate on 03 Noi 2024, 09:54, edited 1 time in total.
dublat ce,..ete na dracie
Așa e mă, t2 sold out, T1 90 la sută luată, și peluza 60-70 la sută înseamnă stadion gol, pai și la mititelu când au venit decât o mie și ceva la unica lor victorie cu fcsb anul trecut cum mai era stadionul?
Sictir, ticlene, nu mă mir că te lăsai umilit de boovean de n ori și îi plângeai soarta în timp ce ceilalți maximi îl ajutau pe Corneliu Stroe și puneau bazele proiectului clubului sportiv.
Cateva date interesante. N-am avut ce face dimineata si am intrebat chatgpt cateva chestii.
Galca: primele 10 meciuri 2.4 puncte pe meci, medie cu care iei campionatul la pas. Urmatoarele 8 meciuri 0.87 ppm, retrogradare directa.
Ouzounidis: primele 15 meciuri 1.93 puncte pe meci, medie de locul 1-2. Ultimele 8 meciuri 0.75 ppm, retrogradare directa.
Radoi: primele 10 meciuri 1.8 puncte pe meci, medie de locul 2-3, ultimele 8 meciuri 1.13 ppm retrogradare sau baraj.
Acleasi scenariu, aceiasi clovni. Sau, cum spunea Craioveanu, “ceva s-a rupt”. De mai multe ori.
Galca: primele 10 meciuri 2.4 puncte pe meci, medie cu care iei campionatul la pas. Urmatoarele 8 meciuri 0.87 ppm, retrogradare directa.
Ouzounidis: primele 15 meciuri 1.93 puncte pe meci, medie de locul 1-2. Ultimele 8 meciuri 0.75 ppm, retrogradare directa.
Radoi: primele 10 meciuri 1.8 puncte pe meci, medie de locul 2-3, ultimele 8 meciuri 1.13 ppm retrogradare sau baraj.
Acleasi scenariu, aceiasi clovni. Sau, cum spunea Craioveanu, “ceva s-a rupt”. De mai multe ori.
Albastrul din inimile noastre este mai mare decat al cerului si al marilor la un loc!
R.E.N. scrie: ↑03 Noi 2024, 12:56Cateva date interesante. N-am avut ce face dimineata si am intrebat chatgpt cateva chestii.
Pai și cu doru măgaru cum rămâne? Cămătaru e om de afaceri, atât timp cât e interesul lui e anti sau pro cineva. Se poate schimba dacă se schimba și interesul. Măcar nea Aurica a ținut-o lungă de la început.dorumihnea2 scrie: ↑03 Noi 2024, 09:15Sincer....dintre toți maximii eu l-aș vedea pe Cămătaru să fie președintele clubului, este un om de afaceri de succes și la n om echilibrat....a mai dat-o el cu Mititelu dar nu mă interesează. Nu știu cât chef ar avea el să facă treaba asta. Dacă ar fi să aleg un președinte dintre oamenii de fotbal dar care nu au activat la noi l-aș alege pe Răzvan Raț, îl văd la fel că și Cami.
I N I M I T A B I L I
-
- fanatic
Baieti, imi pare rau sa va spun, dar voi ati fost atenti la Drenaj, Barbu si toti astia de la GSP, plus la declaratia lui Ticleanu si ati pierdut din vedere ce a fost mai important si anume declaratia lui Rotaru de reconfirmarea lui Galca in functia de antrenor.
Vedeti ce a postat Fan Alb-Albastru in urma cu cateva zile, adunati cu ce a declarat Rotaru dupa meciul din cupa plus declaratia de sambata si trageti concluzia.
Ca sa va ajut, va dau eu declaratia lui Rotaru
"Da, sâmbătă la prânz ne-am văzut cu antrenorul echipei. Cu o zi înainte, am fost mandatat, în unanimitate, de către Consiliul de Administraţie al clubului să-l sprijinim pe Costel Gâlcă, să-l asigurăm pe el şi întregul staff al său de tot suportul nostru şi să găsim, împreună, soluţii pentru redresarea situaţiei, dupa ultimele rezultate."
Fan Alb-Albastru spunea ca Rotaru a vrut de mult timp sa-l dea afara pe Galca, dar s-a opus domnu doctor.
Concluzia este ca altcineva il sustine pe Galca.
Avem doua tabere
Rotaru cu oamenii lui si domnu doctor cu ai lui. Daca se unesc luam campionatul, daca raman asa, jucam barajul.
@Geronimo, nu critic nimic din ce spun ziaristii pentru a nu-ti da posibilitatea ca dupa infrangerea de azi, sa spui cu ironie ca de vina a fost Drenaj, Barbu sau Ticleanu. Avem voie doar sa aplaudam cand e de critica.
Vedeti ce a postat Fan Alb-Albastru in urma cu cateva zile, adunati cu ce a declarat Rotaru dupa meciul din cupa plus declaratia de sambata si trageti concluzia.
Ca sa va ajut, va dau eu declaratia lui Rotaru
"Da, sâmbătă la prânz ne-am văzut cu antrenorul echipei. Cu o zi înainte, am fost mandatat, în unanimitate, de către Consiliul de Administraţie al clubului să-l sprijinim pe Costel Gâlcă, să-l asigurăm pe el şi întregul staff al său de tot suportul nostru şi să găsim, împreună, soluţii pentru redresarea situaţiei, dupa ultimele rezultate."
Fan Alb-Albastru spunea ca Rotaru a vrut de mult timp sa-l dea afara pe Galca, dar s-a opus domnu doctor.
Concluzia este ca altcineva il sustine pe Galca.
Avem doua tabere
Rotaru cu oamenii lui si domnu doctor cu ai lui. Daca se unesc luam campionatul, daca raman asa, jucam barajul.
@Geronimo, nu critic nimic din ce spun ziaristii pentru a nu-ti da posibilitatea ca dupa infrangerea de azi, sa spui cu ironie ca de vina a fost Drenaj, Barbu sau Ticleanu. Avem voie doar sa aplaudam cand e de critica.
Last edited by fabius_2014 on 03 Noi 2024, 14:01, edited 1 time in total.
Razvan Rat coform transfermarkt si-a inceput cariera la Craiova U17 si parca mi-aduc aminte ca chiar el a afirmat acest lucru, desi eu nu imi aduc aminte de el pe teren. Mi-a parut rau ca nu l-am luat atunci cand venise din Spania, dar noi aveam acoperit postul de fundas stanga, era liber si la luat Timisoara. Un al fotbalist craiovean pe care l-as fi luat in vara gratis sau poate aproape gratis, e fundasul dreapta Boboc.dorumihnea2 scrie: ↑03 Noi 2024, 09:15Sincer....dintre toți maximii eu l-aș vedea pe Cămătaru să fie președintele clubului, este un om de afaceri de succes și la n om echilibrat....a mai dat-o el cu Mititelu dar nu mă interesează. Nu știu cât chef ar avea el să facă treaba asta. Dacă ar fi să aleg un președinte dintre oamenii de fotbal dar care nu au activat la noi l-aș alege pe Răzvan Raț, îl văd la fel că și Cami.
Last edited by mflorin on 03 Noi 2024, 13:56, edited 1 time in total.
"domnu doctor" are si o mare contributie la ridicarea nivelului financiar in aceasta vara! De altfel se pare ca transferul lui Cic este exclusiv meritul sau!