Universitatea Craiova - Sezonul 2024/2025
Moderator: grup_moderatori
Re: Universitatea Craiova - Sezonul 2024/2025
Problemele semnalate de tine sunt de dinaintea lui Marinos, sunt ancestrale.
Sent from my SM-G985F using Tapatalk
Eu il apreciez pe Gilca ca i-a promovat pe Bana si Barbu.
Dar nu cred ca are ochi la jucatori. I-a adus pe Sierra si Iago - comisioane, salarii, degeaba. A fost de acord cu Lukic, si acum ne zice ca n-are atacant.
Dar nu cred ca are ochi la jucatori. I-a adus pe Sierra si Iago - comisioane, salarii, degeaba. A fost de acord cu Lukic, si acum ne zice ca n-are atacant.
-
- fanatic
A inceput circul in presa.
https://iamsport.ro/fotbal/bomba-n-bani ... 24080.html
https://iamsport.ro/fotbal/bomba-n-bani ... 24080.html
dacă tot vrea să aducă un străin, eu l-aș aduce înapoi pe Ouzunidiz, pe vremea lui ne apăram cel mai bine, doar că atunci jucam cu Tudorie titular în atac, spre deosebire de acum când îl avem pe Mitriță
se pare că nu i se va activa clauza lui Maldonado, care cică trebuie plătită acum în noiembrie, deci ne vom despărți de el! Aș vrea să ne despărțim și de Zajkov, care mie nu-mi place absolut deloc, e și scund, ca și Maldonado, de altfel, se poziționează mai mereu greșit, nu are nici viteză și greșește și foarte des când este sub presiune! Mie îmi place foarte mult Denis Ciobotariu, îl văd printre cei mai buni fundași din România, masiv, înalt, cu viteza, știe și destul de bine cu mingea și are și avantajul că poate să joace fără probleme și în bandă, cred că ar face o pereche extraordinara cu Screciu! Și din câte văd mai are contract până în vară cu sepsi, deci cred că ar putea fi luat acum în iarnă pe 200-300 k! Chiar ar merita banii ăștia
Foarte proasta stratagema de scumpire a carnaciorului la ...12 lei. Suntem saraci frate ... nu bagi in preturi !
Da-l dreq, la "Luca" in CV9 e 5.99 lei traditionalul, gustos care pe langa carnacior are si cascaval. Repet este cu doua clase peste carnaciorul de la stadion care are si zgarciuri...
Apropos, n-o punem de o afacere ? Care va bagati ?
Luam carnaciori de la Luca din CV9, cerem discount si ii vindem pe stadion ...ne ies aproape 5 lei/ bucata. Daca vindem 1.000 de bucati ne facem cu bani de buzunar ca ... nevestele ale dracu nu ne dau.
Da-l dreq, la "Luca" in CV9 e 5.99 lei traditionalul, gustos care pe langa carnacior are si cascaval. Repet este cu doua clase peste carnaciorul de la stadion care are si zgarciuri...
Apropos, n-o punem de o afacere ? Care va bagati ?
Luam carnaciori de la Luca din CV9, cerem discount si ii vindem pe stadion ...ne ies aproape 5 lei/ bucata. Daca vindem 1.000 de bucati ne facem cu bani de buzunar ca ... nevestele ale dracu nu ne dau.
Sa ne amintim cum am castigat cupa cu Marinos. Aia erau pe nasalie si nu eram in stare sa punem bomboana pe coliva. Sa nu mai zic ce am facut in "europa". Putem sa aducem orice antrenor, cu ce lot si scouting avem nu putem trece la next level. Doar cu un antrenor nu faci release major.marius_vl scrie:dacă tot vrea să aducă un străin, eu l-aș aduce înapoi pe Ouzunidiz, pe vremea lui ne apăram cel mai bine, doar că atunci jucam cu Tudorie titular în atac, spre deosebire de acum când îl avem pe Mitriță
pe langa Ciobotariu, mie imi place enorm de mult marocanul Jebari de la Miercurea Ciuc, un super mijlocas coordonator, care cred ca este la orice ora peste ce avem noi la mijloc! Acum vreo 3 ani, cand inca mai era Marcel Popescu la noi, i-am trimis un mesaj pe fb (cand inca mai raspundea careva din club la mesaje) si l-am intrebat ce parere are despre Jebari asta, daca stie de el! Raspunsul lui... ce nevoie are Craiova de un jucator de liga 2? Uite ca dupa 3 ani Ciucul intra in liga 1 cu Jebari cel mai bun jucator al lor, care ieri a batut de unul singur Otelul, mai ia-l daca poti acum... Acum 3 ani l-ar fi adus cu 100k...
asta apropo de scoutingul care se face la clubul nostru drag, amatorism total!
Mai bine aducem jucatori din America Centrala, in loc sa vedem jucatorii buni pe care ii avem aici, sub nasul nostru
asta apropo de scoutingul care se face la clubul nostru drag, amatorism total!
Mai bine aducem jucatori din America Centrala, in loc sa vedem jucatorii buni pe care ii avem aici, sub nasul nostru
La noi e si multa aroganta nejustificata.
- Fan Alb - Albastru
- suporter
Nu vine nici un antrenor strain,va veni tot un roman,care a mai fost la noi
Cât cerul este albastru suntem deasupra tuturor
Doi olteni trecura Oltul, inapoi trecuRa doi. Cati olteni trecura Oltul ?
Ave Cezare, sper sa fie tata Reghe, după modul în care vorbea cu mănuși despre Rotaru că îi e prieten dar și despre club, exista posibilitatea sa antreneze în contul datoriei. Personal mă doare în penis de moralitate samd, e singurul care a făcut din rahat bici la noi și a adus toți jucătorii în formă maximă.Fan Alb - Albastru scrie: ↑31 Oct 2024, 11:06Nu vine nici un antrenor strain,va veni tot un roman,care a mai fost la noi
Daca e Rădoi, suntem caput.
hai să vedem care-i treaba cu antrenorul duminică seară pe la ora 11, că dacă batem oile e posibil ca Gâlcă să sară de pe fundul apei, ca un delfin și să-l plimbe pe Rotaru pe nas, exact cum fac ăia la acvariu, prin bazin
-
- fanatic
Bon sau Papura.Fan Alb - Albastru scrie: ↑31 Oct 2024, 11:06Nu vine nici un antrenor strain,va veni tot un roman,care a mai fost la noi
- Fan Alb - Albastru
- suporter
Stai chili ,Gâlcă numai rămâne indiferent de rezultat.Nu vreau să dau mai multe amănunte,dar în momentul de față este haos mare in club.
Cât cerul este albastru suntem deasupra tuturor