Universitatea Craiova - Sezonul 2024/2025
Moderator: grup_moderatori
Re: Universitatea Craiova - Sezonul 2024/2025
gsp zice ca FCSB si Dinamo sint cele mai avantajate de arbitraj in liga 1.
Cele mai dezavantajate ar fi cele doua echipe din Cluj !
https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/clasam ... 77755.html
Cele mai dezavantajate ar fi cele doua echipe din Cluj !
https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/clasam ... 77755.html
Eu am crezut ca se incearca acum cu Mora ca fundas dreapta - cu rezerve Iago si Gaspar. Si Maldonado poate juca decent acolo. Mi se pare ciudat ca se aduce unul la sfirsit de cariera si i se ofera si contract pe termen lung. Si Iago asta adus de Gilca mai are contract 1.5 ani.Paul scrie: ↑11 Feb 2025, 06:24Bobby, sfaturile si criticile tale seamana cu cele ale lui Iancu Guda, care certa pe toata lumea ca da mai mult decat face pe un apartament, dupa care scotea imediat un marker si scria pe tabla aceeasi formula de calcul de fiecare data, ca sa se inteleaga cat ar trebui sa coste si sa se plateasca pe un apartment.
Si lumea proasta, desi beneficia de aceste sfaturi inestimabile, insista sa plateasca mai mult.
Dar stii de ce? Pentru ca, culmea, nu se găseau apartamentele alea la 60000 de care ne tot explica Guda, ci incepeau de la 90000. Incredibil, sa ai formula si totusi sa cumperi la pretul incorect! Revoltator!
Daca ai fost atent si ai urmarit informatiile legate de Mogos, s-a incercat aducerea lui dinainte de a veni Radoi, si era sa il ia Dinamo, care oferea se pare mai mult decat noi.
Eu din ce l-am vazut jucand, pare ca se impune fizic in fata adversarilor si daca a jucat in fata lui Manea la CFR ca asa a vrut Dan Petrescu, cred ca cel putin tu ar trebui sa ai incredere in asta.
Pana la urma si eu m-as fi bucurat sa il incerce pe Gaspar ca rezerva a lui Mora, consideram ca suntem ok pe dreapta si ca e mai bine sa promovam tinerii nostri, dar in acelasi timp as cam vrea si titlul acum, si cupe europene, gen grupe, sezonul urmator.
Si banuiesc ca asa vor si Rotaru si restul actionarilor, iar daca ei dau banii, ce sa zic, au aprobarea mea sa faca ce le spun de-alde Cartu, Radoi, Felgueiras si altii cu care se sfătuiesc.
Se pare ca pana la urma pe T Baluta nu l-am mai luat, altfel cred ca citeam asta pe undeva.
Imi pare rau ca l-au plimbat pe Gaspar asta 2 ani la prima echipa fara sa il debuteze. Il trimit la Resita - se pierde si copilul asta, cine stie. Pacat.
Eu m-am mai calmat in general cu fotbalul si competitia in liga 1. Acum ani buni eram bucuros cind FCSB pierdea in cupele europene. Acum ii felicit - chiar fac treaba excelenta, bravo lor ! E ok daca se intimpla lucruri bune la FCSB, Dinamo, U Cluj, CFR sau Rapid. La noi se bate pasul pe loc din pacate - scouting aiuritor, salarii uriase care n-au nici o legatura cu realitatea la unii jucatori, antrenori adusi cam fara noima, inca senzatia de slujba la stat pentru ai nostri jucatori, nu producem mai nimic vandabil cam de vreo 4 ani.
Interesant e ca noi am schimbat antrenorul recent - alte 4 colege de play off (Dinamo, FCSB, U Cluj, CFR) au acelasi antrenor pe care il aveau la sfirsitul campionatului trecut ! Noi nu...
Ce lucruri bune se întâmplă la rapid? Tremura sa prindă locul 6 cu al doilea cel mai bine cotat lot din liga 1.
Dacă dădeam noi 325k pe un jucător cu istoricul medical al lui Koljic nu îi ajungeau lui Bobby 10 pagini de critici, asa daca l-a luat Sucu fie-i numele lăudat și mihaie criticat.
Dacă dădeam noi 325k pe un jucător cu istoricul medical al lui Koljic nu îi ajungeau lui Bobby 10 pagini de critici, asa daca l-a luat Sucu fie-i numele lăudat și mihaie criticat.
Asa e.. Lipsa de continuitate ne-a costat și încă ne va costa.
E clar ca acum se doresc jucatori cu experiență. Dar e mai bine ca cei de anul viitor under 21 sa joace. Și cred ca la Reșița i s-a spus ca va juca.
Si eu cred ca e cam mult 2.5 ani pt Mogos, insa probabil nu ar fi semnat altfel.
Am încredere în judecata lui Cartu, care e clar ca e ascultat.
Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk
E clar ca acum se doresc jucatori cu experiență. Dar e mai bine ca cei de anul viitor under 21 sa joace. Și cred ca la Reșița i s-a spus ca va juca.
Si eu cred ca e cam mult 2.5 ani pt Mogos, insa probabil nu ar fi semnat altfel.
Am zis!!
Sunt putin surprins ca Markovici nu a a fost pastrat in lot si a fost trimis la Galati, in conditiile in care nu avem decat doi atacanti , dintre care unul nu poate sa marcheze nici macar singur cu portarul.
Bobby pare că e chiar Dan Șucu în persoană
))
La Rapid, indiferent dacă vor intra în playoff sau nu, scandalul stă mocnit și va exploda frumos.

La Rapid, indiferent dacă vor intra în playoff sau nu, scandalul stă mocnit și va exploda frumos.
CRAIOVA NESUPUSA
Manca-i-ati pisda lu' Ioana Timofeciuc aia care l-ati trimis la Otelu' pe Jovan !
Mai bine il trimiteati pe Luckici...
Mai bine il trimiteati pe Luckici...
Oferta e valabila si pentru cuplurile gay ? 
Nu acum pe bune, va amintiti cand ne-au turnat mititeii la OPC pentru biletele alea la meciul cu ei, cum ca cei care nu fusesera la meciul cu CFR dinainte au fost discriminati ?
Insceneaza iarasi ceva, se imbraca in travesti si se dau ghei si vin iar cu OPC-ul pe capul nostru ? Putem cadea urat de tot.

Nu acum pe bune, va amintiti cand ne-au turnat mititeii la OPC pentru biletele alea la meciul cu ei, cum ca cei care nu fusesera la meciul cu CFR dinainte au fost discriminati ?
Insceneaza iarasi ceva, se imbraca in travesti si se dau ghei si vin iar cu OPC-ul pe capul nostru ? Putem cadea urat de tot.

You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
- fanatic
1 an jumate Mogoș cu drept de prelungire 1 an....e okmanex scrie: ↑11 Feb 2025, 10:14Asa e.. Lipsa de continuitate ne-a costat și încă ne va costa.
Forța Știința!!
Pentru Markovic e mai bine sa joace fara presiune pana isi revine, daca isi mai revine. 3 operatii la varsta lui sunt multe.fanucrv scrie:Sunt putin surprins ca Markovici nu a a fost pastrat in lot si a fost trimis la Galati, in conditiile in care nu avem decat doi atacanti , dintre care unul nu poate sa marcheze nici macar singur cu portarul.

Sent from my SM-G985F using Tapatalk
Mogos ...Mogosanu fundas dreapta, campioni 1991
Se arata semne...
Se arata semne...

-
- suporter
Lasati prostiile si ganditi va cum sa facem sa nu mai aparem CS U Craiova pe transfermarkt, mail uri ceva o adresa unde sa i spamam putin? Pe sofascore am reusit si aparem frumos, o sa reusim si cu transfermarkt daca ne unim
BogdanWick8
Lasati prostiile si ganditi va cum sa facem sa nu mai aparem CS U Craiova pe transfermarkt, mail uri ceva o adresa unde sa i spamam putin? Pe sofascore am reusit si aparem frumos, o sa reusim si cu transfermarkt daca ne unim...
Hoo, de maine incolo . Sa vedem ce se-ntampla la procesul cu marca...
Lasati prostiile si ganditi va cum sa facem sa nu mai aparem CS U Craiova pe transfermarkt, mail uri ceva o adresa unde sa i spamam putin? Pe sofascore am reusit si aparem frumos, o sa reusim si cu transfermarkt daca ne unim...
Hoo, de maine incolo . Sa vedem ce se-ntampla la procesul cu marca...