Universitatea Craiova - Sezonul 2024/2025
Moderator: grup_moderatori
Re: Universitatea Craiova - Sezonul 2024/2025
Eu cred că ratam așa și pentru că avem mania de a intra cu mingea în poartă, nu vrea nimeni în afară de Anzor sa își asume un șut sănătos de la 16-18 m, nu vrea niciunul sa finalizăm mai departe de 5 m de poarta, ori dinamo avea multe goluri date din afara careului sezonul actual
Si la antrenamente, unde nu esti stresat de nimeni, se reusesc suturi concrete din afara careului? Raspuns: Nu. De ce? Pentru ca lovim mingea ca pe sintetic, "latutzul" e de baza. Ne intrebam de ce nu dam centrari pe ala care schimba becurile pe Calea Severinului. Ca nu stim sa lovim mingea corect.
Puteti sa-i urmariti la incalzirea pe care o fac inainte de a incepe meciul. ;-)
Sent from my SM-G985F using Tapatalk
Puteti sa-i urmariti la incalzirea pe care o fac inainte de a incepe meciul. ;-)
-
- fanatic
Ratăm și din cauza,, șmecheriei,, jucătorilor....ei sunt prea tehnici să o dea tare sau plasat pe lângă portar. De ex. Baiaram a vrut sută la sută să de-a printre picioare la portar. Ar mai putea fi și varianta spusă de Cristescu, despre care se știe că este un sfătuitor de al lui Rotaru și care cred că are informații din interior. În interviul de după meci acesta spune că jucătorii nu se pregătesc corespunzător la antrenamente
Forța Știința!!
-
- fanatic
Acum la vizualizare văd că ,, dea,, mi-a ieșit de-a..scuze.
Forța Știința!!
Poate ii pune sa plătească terenul la ora și de aia nu stau peste antrenament sa exerseze suturi, centrari, preluari, execuții de finețe.
Mai întreb :e careva de aici care a făcut sport de performanta??
Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk
Mai întreb :e careva de aici care a făcut sport de performanta??
Am zis!!
Nu pot sa spun ca am facut sport de performanta cu adevarat, dar am incercat/inceput, in sensul ca am fost la atletism in clasele a 6-a si a 7-a dupa care nu m-a mai lasat maica-mea, ca nah, nu ma tineam cum trebuie de scoala. Asta era in anii 80, deci acum 1 milion de ani, inainte ca Hitler sa omoare dinozaurii :)
Asta ca sa raspund la intrebare, desi nu stiu cat e de relevanta experienta mea.
-
- senior
12 ani la zi inclusiv la Univ. Craiova, de cele mai multe ori, ramaneam de drag dupa antrenamente la o miuta sau la niste lovituri libere mai ales daca avea chef si portaru’ sa ramana si el sa si exerseze plonjoanele, o placere cand prindeai gazon cu iarba si nu cu smocuri sau doar pamant pe care sa te antrenezi
-
- fanatic
Atletism si handbal. 3 ani atletism si 2 handbal. Era pe vremea cand Romania inca mai castiga medalii la handbal. Ultima in 1990 (parca), bronz la mondiale.
Last edited by fabius_2014 on 21 Ian 2025, 18:17, edited 1 time in total.
Eu as fi curios dacă după un meci prost antrenorul te (oricine ai fi) ia și zicea: ba... Dai de 100 de ori cum ai avut ocazia în meci, de data asta dai cum trebuie.
Eu as fi curios dacă (și asta as întreba la urmatoarea conferinta) Baiaram, Capatana, Mitrita și Lukic au ramas după antrenament sa lucreze cu Popica sau Silvica faze de 1 vs 1.
Inteleg, suntem profesioniști... Bag pl...de 4 ori sa ratezi 1 vs 1 e mult. E enorm. E de neconceput.
Eu as fi curios dacă (și asta as întreba la urmatoarea conferinta) Baiaram, Capatana, Mitrita și Lukic au ramas după antrenament sa lucreze cu Popica sau Silvica faze de 1 vs 1.
Inteleg, suntem profesioniști... Bag pl...de 4 ori sa ratezi 1 vs 1 e mult. E enorm. E de neconceput.
Am zis!!
-
- fanatic
Ai dreptate manex si enervant este ca asa cum spunea dorumihnea2 nu am vazut unul sa dea sa rupa poarta. Toti la misto, sa umileasca portarul, sa arate ce artisti sunt ei. Ei asa merita ca sunt prosti, dar ce vina avem noi ?
Vina noastra e ca avem asteptari nejustificate. Ce sa facem, suntem suporteri si speram.
Noi avem vina ca nu întrebam.. Ca nu punem.presiune pe oricine din conducere sa se comporte ca profesioniștii. Sa le arăți ca au greșit, sa ii întrebi ce fac pt a nu mai face.
La conferinte totul e lapte și miere, de frica ca nu te mai primesc.
Mai intreb:PUTEM SA PARTICIPAM LA CONFERINTE? FACEM ȘI NOI CEVA ÎN PRIVINȚA ASTA???
Scopul nu e să criticam ci sa expunem problema public, poate așa se mai remediază.
Treaba e ca nu a răspuns nimeni concret la întrebare. Zici ca e forumul nimănui.
La conferinte totul e lapte și miere, de frica ca nu te mai primesc.
Mai intreb:PUTEM SA PARTICIPAM LA CONFERINTE? FACEM ȘI NOI CEVA ÎN PRIVINȚA ASTA???
Scopul nu e să criticam ci sa expunem problema public, poate așa se mai remediază.
Treaba e ca nu a răspuns nimeni concret la întrebare. Zici ca e forumul nimănui.
Am zis!!
Nu. Asta le faceai la antrenamente. La ce spui tu se aplicau alte metode : 1. bataia și 2.te alerga până vomitai. Și era la copii și juniori.manex scrie: ↑21 Ian 2025, 18:17Eu as fi curios dacă după un meci prost antrenorul te (oricine ai fi) ia și zicea: ba... Dai de 100 de ori cum ai avut ocazia în meci, de data asta dai cum trebuie.
Lucruri de neconceput în ziua de azi.
E bine sa specific perioada la care ma refer : înainte de '89. Atunci bataia si înjurăturile erau la ordinea zilei. Generatii intregi asa s-au format.Acum îmi vine sa rad ce caz se face in presa ca Hagi sau Dan Petrescu își injura jucatorii sau Grozav ii mai bate pe ascuns. Dar uite ca primi doi au câștigat titluri cu metode comuniste.
Last edited by fanucrv on 21 Ian 2025, 18:57, edited 2 times in total.
Pai și dacă încă ratezi ca la juniori... Cum facem??
Am zis!!
Scadem pretentiile. Iar la juniori, cine nu loveste mingea corect dupa 3 ani de fotbal este indrumat catre carti de beletristica sau catre culegeri de matematica(Gheba, Olivotto, Tanasescu etc.).manex scrie:Pai și dacă încă ratezi ca la juniori... Cum facem??