Etapa 14: Farul Constanta - Universitatea Craiova
Moderator: grup_moderatori
Etapa 14: Farul Constanta - Universitatea Craiova
In saptamana asta am fost precum niste lei in cusca dupa meciul cu botoseii.
Indolentele si neputintele de saptamana trecuta ne-au revoltat, este necesar ca fariseii astia din teren sa-si spele pacatele.
Farul nu mai e ce-a fost, Alibleg poate fi contracarat, poate fi redus la zero.
Daca batem si acum si joi in cupa urmeaza niste zile in care ne vom alinta, rasfata precum niste lei care stau tolaniti la umbra si se ling lung si apasat la ...coae in asteptarea prazii, a oitelor.
Indolentele si neputintele de saptamana trecuta ne-au revoltat, este necesar ca fariseii astia din teren sa-si spele pacatele.
Farul nu mai e ce-a fost, Alibleg poate fi contracarat, poate fi redus la zero.
Daca batem si acum si joi in cupa urmeaza niste zile in care ne vom alinta, rasfata precum niste lei care stau tolaniti la umbra si se ling lung si apasat la ...coae in asteptarea prazii, a oitelor.
Re: Etapa 14: Farul Constanta - Universitatea Craiova
Nici nu știu ce sa mai zic...Când credeam ca suntem pe cai mari și victoria este iminenta dădeam cu bățul în balta.
Speram, ca acum, când nu suntem în forma, sa castigam și sa ne revenim.
Avem nevoie mare de cele 3 puncte, care sa vina și în urma unui joc bun.
Speram, speram...ce putem face?
Sunt ai noștri și suntem datori sa fim alături de ei!
Trimis de pe al meu SM-A346B folosind Tapatalk
Speram, ca acum, când nu suntem în forma, sa castigam și sa ne revenim.
Avem nevoie mare de cele 3 puncte, care sa vina și în urma unui joc bun.
Speram, speram...ce putem face?
Sunt ai noștri și suntem datori sa fim alături de ei!
Trimis de pe al meu SM-A346B folosind Tapatalk
Forzza Stiinta, forzza Stiinta!!!
-
- fanatic
Sper in victorie, sunt alaturi de echipa, dar cred ca ne bat. In ultimii ani, ori de cate ori a avut nevoie de puncte, Hagi, noi i le-am dat. Nu vad de ce acum ar fi altfel, mai ales ca Hagi are nevoie de puncte ca atunci cand a fost "omenia" cu FCSB sau cu Gigi, cel mai laudat patron pe forumul Universitatii Craiova .
Hai Craiova !
Hai Craiova !
Ultima victorie in deplasare e in august, la pepsi osk.
Sent from my SM-G985F using Tapatalk
Sent from my SM-G985F using Tapatalk
o etapă excelentă pt noi, sunt convins că pierde și clujul mâine la Botoșani! Dacă nici acum nu văd o echipă antrenată și pregătită nu mai vreau să-l văd pe costelinho nicio secundă pe banca noastră, să rămână la București la întoarcere..
Eu nu cred ca pierdem - sper sa nu fiu contrazis miine.
E tare greu, cu atmosfera de la echipa, care nu cred ca e cea mai buna, cu atmosfera făcută de suporteri..Cred ca unora le atârnă săbii deasupra capetelor...
Ma bazez pe faptul ca Farul sunt chiar mai jos ca noi ca moral.
Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk
Ma bazez pe faptul ca Farul sunt chiar mai jos ca noi ca moral.
Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk
Am zis!!
-
- senior
Mizez pe un 0-0 plictisitor ca deja ne am obisnuit cu non combatul
am votat infrangere, si nu din superstitie, ci pur si simplu pt ca nu mai cred in capacitatea lui costelinho de a mentine corabia pe cursul cel bun, ne-am abatut rau de tot fata de trasa ideala si nu vad cum ar mai putea el sa o redreseze! Mi-e tare frica de saptamana asta, sa nu fie una apocaliptica ...
Nici nu-mi vine sa ma uit la meciul asta, oricum la prima boaba pe care ne-o baga alibec, l-am si stins
Nici nu-mi vine sa ma uit la meciul asta, oricum la prima boaba pe care ne-o baga alibec, l-am si stins
Eu as vrea sa vad ca Galca are tupeu si-i lasa pe noncombativi si tristi pe banca. Popescu - Bancu Screciu Maldonado Iago - Anzor Oshima - Paradela Mora Bana - Lukic
In functie de cat chef are Bancu, ar putea intra si Ndong la pauza.
In functie de cat chef are Bancu, ar putea intra si Ndong la pauza.
Albastrul din inimile noastre este mai mare decat al cerului si al marilor la un loc!
-
- senior
Eu as vrea sa vad ca jucam cu 3 pe fund, maldo screciu badelj, cu fundasi laterali sus vladoiu cu bancu, 2 la mijloc oshima si anzor si 3 in fata mora lukic bana
Anzor nu are cum sa fie titular dupa 2 luni de pauza
Anzor e georgian, e mai putin delicat si depresiv decat ai nostri. Am vazut ca a facut antrenamente cu echipa ultima sapatamana, deci ar putea intra. Daca nu poate titular, atunci sa incepem cu Houri in locul lui. Orice numai nu Screciu sau Capatana.
Albastrul din inimile noastre este mai mare decat al cerului si al marilor la un loc!
-
- senior
Ca sa l incluzi si pe screciu in echipa tr sa joci cu 3 fundasi centrali, la mijloc n are ce cauta
- Fan Alb - Albastru
- suporter
Vom castiga in seara asta,nu joaca Mitrita
Cât cerul este albastru suntem deasupra tuturor