Etapa 14: Farul Constanta - Universitatea Craiova
Moderator: grup_moderatori
Re: Etapa 14: Farul Constanta - Universitatea Craiova
Se văzu din avion că trebuie să piardă bajetii ca sa poată mihaie sa l dea pe gâlcă afara fara să îi plătească clauza, sa îi poată bate obrazul și să cadă la înțelegere pt o sumă mult mai mică.
Cum [****] sa vii 5 jucători pe mijlocul liniei careului mare doar sa lalai mingea și să tragi la mișto in blocaj fara vreun șut de la distanță?
Ne ia la mișto
Cum [****] sa vii 5 jucători pe mijlocul liniei careului mare doar sa lalai mingea și să tragi la mișto in blocaj fara vreun șut de la distanță?
Ne ia la mișto
Eu chiar îmi doresc să nu renunțe Gâlcă, vreau să-i văd pe fraieri cat de mult se pot face de [cenzurat] încercând să-l saboteze.
Ivan, lasă că și Semeghin s-a reprofilat in constructii. Tu poți să începi mai devreme ca el, daca tot te-ai lăsat de fotbal.
Asa, il dam si pe Galca afara. Ce rezolvam? Vine altul il dam si pe el afara.
Sent from my SM-G985F using Tapatalk
Da, dar doar peste 14 etape.
Albastrul din inimile noastre este mai mare decat al cerului si al marilor la un loc!
Drama e ca ei atat pot. Virgil fara sut pe spatiul portii.Diesel scrie:Eu chiar îmi doresc să nu renunțe Gâlcă, vreau să-i văd pe fraieri cat de mult se pot face de [cenzurat] încercând să-l saboteze.
Anul ăsta pare că “băieții” nu vor să-și strice concediile cu deplasări aiurea prin colțurile sărace ale Europei.
CRAIOVA NESUPUSA
Gata s-a rezolvat. A zis Ivan că au făcut un joc bun.
CRAIOVA NESUPUSA
Da, vine altul, incepem cantonamentul de vara cu el, poate prindem și un loc de cupa europeana, măcar un tur acolo sa ne facem de râs cu o echipă uitată de lume, mai pierd 3 meciuri la rand în vara în supermamaliga, și din nou, da antrenorul afara și vine altul pana în primăvara lui 2026.
Cam asa e obiceiul.
Uitai, la vinovati sa-l trecem si pe Cosmin Staicu.
samantarii de la tribuna 2 sunt principalii vinovati, nu au vrut sa umple stadionul cum a scris Bancu in scrisoare, niste nesimtiti
Inca n-avem atacant, inca n-avem fundasi inca n-avem mijlocasi. Saracul Cicaldau e din alt film. Parca s-a apucat de fotbal acum o luna...
Ce zice Alibec "știam cum stau... Bla bla bla.. Ca FUNDASII SUNT LENȚI... Baa!!!! A zis-o... Fundașii sunt lenți.... Baaa... Noi nu vedem.asta.
Iar Ivan... Pana sa zică ăștia în studio... chiar pare ca ii pasa.
Si sa ma lăsați ca nu ii pasa... Alții sunt cei care sapa!!. De ce a bătut Houri a doua oara??
Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk
Iar Ivan... Pana sa zică ăștia în studio... chiar pare ca ii pasa.
Si sa ma lăsați ca nu ii pasa... Alții sunt cei care sapa!!. De ce a bătut Houri a doua oara??
Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk
Am zis!!
Cum e posibil sa ai om in plus, sa ratezi penalti si sa iei gol din corner? In loc de 2-2 se face 3-1.
Cu cine sa joace la mijloc in locul lui Screciu? Cu oricine, numai cu el nu daca iti strica si atacul si apararea, efectiv nu conteaza, oricine era mai bun acolo.
Pe Lukic il baga si iar nu ajunse decat o centrare la el.
Nu stiu ce e de facut. E o situatie foarte nasoala, si efectiv nu stiu ce ar putea sa se intample ca sa fie bine.
Cu cine sa joace la mijloc in locul lui Screciu? Cu oricine, numai cu el nu daca iti strica si atacul si apararea, efectiv nu conteaza, oricine era mai bun acolo.
Pe Lukic il baga si iar nu ajunse decat o centrare la el.
Nu stiu ce e de facut. E o situatie foarte nasoala, si efectiv nu stiu ce ar putea sa se intample ca sa fie bine.
-
- fanatic
nasol sa-mi bag p..., avem cel mai tare lot de ani buni incoa si antrenoru' nu a uitat fotbalul da'l masa .... ca daca si charambolu si pintilu sant antrenori atunci nu ma mai uit la fotbal, inseamna ca nu e pt mine
iar e vestiaru' belit , trebuie transata disputa acolo si sa jucam fotbal ... ma uit la barcelona si zici ca e alta echipa, deci conteaza vestiaru' si atmosfera clar , nu doar valoarea
sunt trist
iar e vestiaru' belit , trebuie transata disputa acolo si sa jucam fotbal ... ma uit la barcelona si zici ca e alta echipa, deci conteaza vestiaru' si atmosfera clar , nu doar valoarea
sunt trist