Etapa 14: Farul Constanta - Universitatea Craiova

Forumul suporterilor. Discutii despre meciurile din sezonul actual. Arhiva discuţiilor despre meciurile din sezoanele anterioare.

Moderator: grup_moderatori

Scrie răspuns

Pronostic pentru Constanta:

Poll ended at 29 Oct 2024, 16:18

1. Batem
7
39%
2. Egal
3
17%
3. Pierdem
8
44%

Total votes: 18

robertc
fanatic
fanatic

Re: Etapa 14: Farul Constanta - Universitatea Craiova

Mesaj de robertc » 29 Oct 2024, 00:16

Si apropo,galeria de la Nord are si ea ceva de spus? Oare se poate duce pe la antrenament? Sau ei sunt liberi?

inima de leu
suporter
suporter

Mesaj de inima de leu » 29 Oct 2024, 00:19

Văd că începe iar vânătoarea de vrăjitoare. Oricine, Bancu, Baiaram, Screciu (nu Maldonado, nu, el are voie să greșească și să ne termine de tot!), Ivan, bisericuțele, oricine, și Gâlcă la nevoie (ah, da, și Cârțu dacă se poate), Silviu Bogdan, maseurul, publicul, spectatorii de la t2 (care nu sunt de nivelul managementului!) oricine numai nea miai nu! El nu, niciodată el nu! Cântare Rotarului!
ESTE UNICUL VINOVAT!

fabius_2014
fanatic
fanatic

Mesaj de fabius_2014 » 29 Oct 2024, 00:28

inima de leu scrie:
29 Oct 2024, 00:19
Văd că începe iar vânătoarea de vrăjitoare. Oricine, Bancu, Baiaram, Screciu (nu Maldonado, nu, el are voie să greșească și să ne termine de tot!), Ivan, bisericuțele, oricine, și Gâlcă la nevoie (ah, da, și Cârțu dacă se poate), Silviu Bogdan, maseurul, publicul, spectatorii de la t2 (care nu sunt de nivelul managementului!) oricine nu mai nea miai nu! El nu, niciodată el nu! Cântare Rotarului!
ESTE UNICUL VINOVAT!
Te agiti degeaba, nu o sa reusesti sa creezi un curent anti Rotaru. :lol: :lol: :lol:
Pe cine crezi ca manipulezi ?

inima de leu
suporter
suporter

Mesaj de inima de leu » 29 Oct 2024, 00:32

Cum spuneam! Cântare Rotarului!
DOAR EL, NUMAI EL, EXCLUSIV EL! ESTE SINGURUL VINOVAT!

fabius_2014
fanatic
fanatic

Mesaj de fabius_2014 » 29 Oct 2024, 00:45

inima de leu scrie:
29 Oct 2024, 00:32
Cum spuneam! Cântare Rotarului!
DOAR EL, NUMAI EL, EXCLUSIV EL! ESTE SINGURUL VINOVAT!
Esti doar un troll care nici macar nu-si face treaba asa cum trebuie. Slabut. Mai incearca, mai studiaza. :up: :up: :up:

inima de leu
suporter
suporter

Mesaj de inima de leu » 29 Oct 2024, 01:18

Ceilalți din festivalul Cântare Rotarului au bunul simț să tacă, unii au remușcări și încep să o ia pe calea cea grea a spălării de păcate.
Tu și încă unul vă faceți bine treaba din fișa postului.
E atât de simplu să vedem că îl reprezinți cu brio pe nea miai aici pe forum!
Nu fabius, nu încerc să creez nimic dar trebuie ca nea miai să se privească singur în oglindă și să admită că E VINOVAT!
Să recunoască că A GREȘIT , că ESTE VINOVAT ȘI CĂ NU MAI FACE ALTĂDATĂ LA FEL!
Doar așa începe resetarea.
Altfel ne vom specializa în importul de paradei la kilogram pe sezon fără să vedem rezultatele.

Bobby
fanatic
fanatic

Mesaj de Bobby » 29 Oct 2024, 03:24

Bobby scrie:
28 Oct 2024, 01:12
Eu nu cred ca pierdem - sper sa nu fiu contrazis miine.
Din pacate nu mi-a iesit, Houri si-a batut joc de acel penalty.

Nu am inteles decizia lui Gilca cu executarea penalty-urilor. Prima executie a lui Houri a fost slaba de tot, a intrat in poarta cu mare noroc. Si ala da al doilea penalty exact la fel de prost - incredibil !

Ma asteptam ca Gilca sa vada cum s-a dat primul penalty si sa puna pe altul sa il bata pe al doilea.

Trist.

In acest campionat sintem la 8 puncte de primul loc si la 8 puncte de retrogradarea directa. Nu retrogradam - dar asa e situatia din clasament la puncte. Doar 1.5 ppm in acest campionat. Pacat.

Paul
grup_moderatori
grup_moderatori

Mesaj de Paul » 29 Oct 2024, 06:37

inima de leu scrie:
29 Oct 2024, 01:18
Ceilalți din festivalul Cântare Rotarului au bunul simț să tacă, unii au remușcări și încep să o ia pe calea cea grea a spălării de păcate.
Nu fabius, nu încerc să creez nimic dar trebuie ca nea miai să se privească singur în oglindă și să admită că E VINOVAT!
Altfel ne vom specializa în importul de paradei la kilogram pe sezon fără să vedem rezultatele.
Ma simt vizat de aceasta noua “acuzatie” de Cantare a Rotarului, si vreau sa spun ca din punctul meu de vedere a da credit si a incerca sa intelegi si sa sustii nu insemna ca esti sectant sau practicant zelos al unui cult.
Pur si simplu eu nu am niciun argument in mintea mea, incercand sa fiu cat se poate de obiectiv si de realist, ca sa consider ca Rotaru face rau cu buna stiinta, sau ca vrea sa insele pe cineva in vreun fel.
Cred ca pur si simplu incearca, si nu o face pe socoteala altuia, cum o face Becali de exemplu distrugand cariere de fotbalisti ca pe nimic, sa faca cumva sa dam inainte ca si club, investeste si incearca sa schimbe cand lucrurile nu merg.
Daca ii si ies lucrurile conform intentiilor si actiunilor, asta e cu totul alta duscutie, care evident ca trebuie avuta, si de care sunt convins ca este si el foarte constient, ca banii lui se duc aiurea pe apa sambetei fara rezultate.
Asa ca nu inteleg practic ura asta impotriva lui, de parca ar fi vreun fariseu prefacut, vreun impostor fara implicare reala, sau vreun negustor de animale ca Gigi. Nu mai spun nimic de Mititelu pentru perspectiva, dar tot ce vreau sa spun este ca din ce vad omul vrea, incearca, si nu ii iese.
Cred ca nu are cu cine face treaba la nivelul conducerii, si de-aia s-a implicat chiar el. Nu merge, nu da rezultate varianta asta, dar sincer vorbind, cand era Cartu sau Marcel Popescu, niciodata nu stia niciunul nimic, nu vedeam nicio masura, era cam cum sunt acuzati jucatorii ca timpul trece leafa merge.
Eu daca as fi in locul lui acum mi-as cauta un presedinte care chiar a avut rezultate, dar eu nu am pe nimeni in minte.
Cartu stie chestii dar imi e teama ca personalitatea lui nu il mai ajuta in ziua de azi, cum nu il mai ajuta nici pe Piturca, nu prea mai merge cu parul si atat, trebuie sa stii si cu vorba buna, sa ai ochi si sa motivezi prin alte metode fara legatura cu jupaneala.
Galca, cu parere de rau, pare depasit, fricos si mult prea moale. Au fost cateva meciuri in care trageam sperante ca jocul incepe sa se lege, dar fratele meu, noi nai bine nu am mai primi cornere ca nu suntem capabili sa facem nimic cu ele, iar din cornere si out-uri luam goluri frecvent, si la fel si din faze de unu la unu. Astea macar ar fi chestii la care ar fi cazul sa vedem niste progrse, corectii, orice fel de schimbare, dar suntem praf. Am avut ieri milioane de cornere, si ajunge sa fie bine cand le convertim in out pentru noi. Absolut toate batute prost. Ce explicatii sunt pentru asta?
Vreau sa ma insel si sa ii vad cum joaca cu o idee si bat Fcsb, daca nici asta nu se poate, atunci nu stiu ce lipseste.
Sunt curios ce zice Cartu, chiar sunt. Nu stau sa analizez ce zice Rotaru, numai in pielea lui nu as vrea sa fiu, si sper sa gaseasca persoana potrivita pentru presedinte. Trebuie cineva prezent permanent, implicat si care a mai avut rezultate, are experienta. Nu prea merge fara.

Freestate
fanatic
fanatic

Mesaj de Freestate » 29 Oct 2024, 07:27

< Inima de Gheu a spus >:

"Ceilalți din festivalul Cântare Rotarului au bunul simț să tacă, unii au remușcări și încep să o ia pe calea cea grea a spălării de păcate.
Altfel ne vom specializa în importul de paradei la kilogram pe sezon fără să vedem rezultatele."

Va place sa mancati c6cat la greu pe aici, cu asa suporteri care traiesc in mistic, nerezonabil , care fac atatea gafe de logica si obisnuiti doar sa-si miroasa propriile basini dar si plini de copilarisme ...nici nu ma mir ca suntem unde suntem ca club.
Si daca e Rotaru vinovat ce crezi ca o sa se intample, maichea ai vrea sa-l dai afara !? :)(
Vrei sa-l pui sa jure cu mana pe bilblie ca nu mai baga bani ?
Nu e numai el in spatele tuturor pacatelor jucatorilor astora.

fabius_2014
fanatic
fanatic

Mesaj de fabius_2014 » 29 Oct 2024, 07:44

inima de leu scrie:
29 Oct 2024, 01:18
Nu esti tu omul care are dreptul sa vorbeasca despre bun simt.
Esti singurul om de pe acest forum care habar nu are pe ce post a jucat Screciu la nationala.
Esti singurul om de pe acest forum care a scris despre meciul de ieri, dar nu l-a vazut in direct. S-a vazut din comentarii ca habar nu ai ce s-a jucat.
Da-le banii inapoi celor care te-au platit sa trollezi pe-aici. Nu esti potrivit pentru un forum despre fotbal. Nu urmaresti meciurile, domnule profesor universitar. :lol: ai doar harfe ieftine in bagaj. S-au pacalit cei care te-au angajat. Inainte erau unu-doi profesori universitari intr-o facultate, acum sunt trei pe forum. :lol: :lol: :lol:
Paradela a avut cea mai mare nota din echipa noastra, asta ca tot va place sa faceti glume proaste despre paradei.
Analiza este in lucru ?

manex
fanatic
fanatic

Mesaj de manex » 29 Oct 2024, 08:35

Bag pl in ea de dimineață. Sfat:nu băgați mai mult de o Silva neagră urmata de o blonda. Asta după ce înainte ai ras 50 de tuica.
Va fi o zi cu mulți nervi azi. Și aici și la club. Sa vedem ce înseamnă resetarea: ii aduce om lu Galca, aduce un antrenor nou+președinte...
Daca era jiji patron la noi aseară azi am fi văzut vreo 3 rezilierii făcute la nervi.
Eu tot nu pot sa nu ma gândesc ca Houri a dat intenționat prost. Centrarea lui Bancu imediat după respingerea portarului putea fi băgată în poarta tot de Houri. A fost ceva putred. Iar Ivan cred ca s-a abținut cu greu sa spună ce se întâmplă.

Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk

Am zis!!

robertc
fanatic
fanatic

Mesaj de robertc » 29 Oct 2024, 08:42

Suntem toti suparati si ne atacam intre noi din pacate pentru ca e clar ca nu se vede un viitor roz la club. Problema e ca cei mai optimosti l-au aparat pe rotaru mereu,din totdeauna,ceea ce creeaza o frustrare pt noi astialalti mai critici.

Freestate
fanatic
fanatic

Mesaj de Freestate » 29 Oct 2024, 08:57

In loc sa stam toata saptamana tolaniti la umbra si sa ne tragem satisfacuti niste limbi pe coae ca niste lei adevarati in asteptarea oitelor suntem vai de cvrul nostru...Ne-au aranjat din nou flatulatorii astia din teren, caca-m-as in ghetele lor !

fabius_2014
fanatic
fanatic

Mesaj de fabius_2014 » 29 Oct 2024, 09:06

manex scrie:
29 Oct 2024, 08:35
Bag pl in ea de dimineață. Sfat:nu băgați mai mult de o Silva neagră urmata de o blonda. Asta după ce înainte ai ras 50 de tuica.
Va fi o zi cu mulți nervi azi. Și aici și la club. Sa vedem ce înseamnă resetarea: ii aduce om lu Galca, aduce un antrenor nou+președinte...
Daca era jiji patron la noi aseară azi am fi văzut vreo 3 rezilierii făcute la nervi.
Eu tot nu pot sa nu ma gândesc ca Houri a dat intenționat prost. Centrarea lui Bancu imediat după respingerea portarului putea fi băgată în poarta tot de Houri. A fost ceva putred. Iar Ivan cred ca s-a abținut cu greu sa spună ce se întâmplă.

Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk
Daca azi se aduce un antrenor nou sau un presedinte,director sportiv, ce o fi el, inseamna ca decizia era luata de mai mult timp. Nu ai cum sa te trezesti dimineata si sa gasesti in cateva ore un director sportiv sau cu atat mai mult un antrenor. Astazi nu ma astept la ceva spectaculos, dar in zilele urmatoare se pot lua decizii importante desi se stie ca oamenii din club se misca foarte incet.

marius_vl
fanatic
fanatic

Mesaj de marius_vl » 29 Oct 2024, 09:27

nu exista alta varianta decat demiterea antrenorului de titlu, o spun de cel putin o luna, boala lunga, moarte sigura! repet pt a o mia oara, absolut toate conditiile i s-au pus la dispozitie ca sa performeze, nu exista nicio scuza pt faptul ca a dus clubul in cap, suntem ca un bulgare care a luat-o la vale si nu se mai opreste! Trebuie un soc la echipa si punct, restul sunt basme!
galca este un antrenor extrem de slab care habar nu are cum sa antreneze Stiinta, azi trebuie sa ne despartim de el, AZI!
Probabil nimeni nu va vrea sa vina acum, inaintea unei posibile si probabile infrangeri cu oile, asta este, pana la pauza de peste doua saptamani cauzata de Nationala, pe banca poate sa stea si Bon, sunt convins ca oricum vom arata mult mai bine
Hai, nea Mihai, nu o mai lalai, ca o faci pe banii tai si pe nervii nostri, fa ce trebuie macar acum, in ceasul al 12 lea!
Eu il vreau pe Sorin Cartu pe banca, nu exista in acest moment un om mai potrivit in tot universul ucv

Scrie răspuns