Etapa 14: Farul Constanta - Universitatea Craiova
Moderator: grup_moderatori
- valentin0001
- suporter
Re: Etapa 14: Farul Constanta - Universitatea Craiova
Cica nu avem atacant, asa a zis Galca. Pai daca tot nu avem atacant, hai cu un under ca e tot una. Poate, poate e ceva de calitate
@Paul - Cand o sa fie si Cicaldau la un nivel fizic bun o sa joace el la mijoc. Azi chiar nu avea cine. Cicaldau, Houri, Anzor, Toshiba si chiar nu mai e loc pentru Screciu la mijloc. Mai bine joaca fundas central ca oticum nu avem niciunul concret. Scunzi pentru o echipa de cupe europene.
Sent from my SM-G985F using Tapatalk
- valentin0001
- suporter
Sa retinem un nume de la echipa u15. Iovan, cu I nu cu J. Atacant, peste 1,80 la 14 ani si jumatate, sut cu ambele picioare. ;-)valentin0001 scrie:Cica nu avem atacant, asa a zis Galca. Pai daca tot nu avem atacant, hai cu un under ca e tot una. Poate, poate e ceva de calitate
A gasit antrenor la baieti?
Albastrul din inimile noastre este mai mare decat al cerului si al marilor la un loc!
-
- suporter
Pentru toți cei din festivalul Cântare Rotarului, multe felicitări pentru transferul lui Maldonado, o mare valoare și o mare descoperire a domnului Rotaru(cel care ne spunea cât de multe selecții are!), coleg cu Chelini, autorul încă unei gherle de senzație la scorul de 3-1 fix punctul în care am pierdut meciul!
Adevărul este că aici se vede valoarea adevărată a unui jucător, în momente decisive! Bravo Denil, trebuie reconfirmată valoarea pe care ai arătat-o în cupele europene!
Multe felicitări domnului Rotaru, finanțator adevărat, cel a angajat râsuri de jucători ca Soiri, Blesa, Paradela, Mamut ș.a.m.d. Și cel care a angajat râsuri de antrenori ca Petev!
Eu am crezut că Gâlcă e om serios dar pare la fel de tarat ca și Petev. Să joci cu gafeurul Maldonado când îl ai pe Screciu, fundașul naționalei, în lot e prostie curată, îmi pare rău. Să-l ai pe Mitriță și să nu-l folosești e nebunie curată!
Acum plânge ca prostul că nu are vârf! Păi în vară, înainte de primul cantonament de ce n-ai plâns?
Nu mai acuzați jucătorii români. Ei duc greul, așa cum pot!
Există un singur vinovat : nea miai! El, doar el, numai el, exclusiv el!
[/b
]Dar să cităm din clasici: transferurile au fost bune!
Adevărul este că aici se vede valoarea adevărată a unui jucător, în momente decisive! Bravo Denil, trebuie reconfirmată valoarea pe care ai arătat-o în cupele europene!
Multe felicitări domnului Rotaru, finanțator adevărat, cel a angajat râsuri de jucători ca Soiri, Blesa, Paradela, Mamut ș.a.m.d. Și cel care a angajat râsuri de antrenori ca Petev!
Eu am crezut că Gâlcă e om serios dar pare la fel de tarat ca și Petev. Să joci cu gafeurul Maldonado când îl ai pe Screciu, fundașul naționalei, în lot e prostie curată, îmi pare rău. Să-l ai pe Mitriță și să nu-l folosești e nebunie curată!
Acum plânge ca prostul că nu are vârf! Păi în vară, înainte de primul cantonament de ce n-ai plâns?
[/b
Deci:i se pune lui Galca Director sportiv!!
De ce nu a tras Bancu (după 11 m ratat) pe poarta și a decis sa centreze?
De ce a tras Houri la fel?.
Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk
De ce nu a tras Bancu (după 11 m ratat) pe poarta și a decis sa centreze?
De ce a tras Houri la fel?.
Am zis!!
Nu. Ramane Galca. Zisa si de Plesan. ;-) Cica el a aflat mai tarziu, dupa ce au venit ca au fost adusi de Plesan. Pai stiam eu inaintea lui nea Mihai?! Incredibil.R.E.N. scrie:A gasit antrenor la baieti?
Astia nu pun întrebările bune.
Hai sa facem o întâlnire cu Mike!!
Hai sa facem o întâlnire cu Mike!!
Am zis!!
-
- suporter
Las că ne lămurește nea Miai la televizor : el a urmat modelul englezesc, doar antrenorul a hotărât, el a aflat după două săptămâni că au fost aduși Paradela și Mora! Vrea ședințe și resetări.
Se mai și plânge ca un nesimțit că el nu a vrut director sportiv să nu mai apară conflicte cu antrenorul!
ESTE CEL MAI VINOVAT DINTRE TOȚI! UNICUL, SINGURUL VINOVAT! A ȘTIUT TOT TIMPUL DE CIRCUL PARADELA! TOT TIMPUL!
După ton are pantalonii uzi. Câte selecții are Maldonano, nea Miai?
Fabius, ești pe recepție?
Se mai și plânge ca un nesimțit că el nu a vrut director sportiv să nu mai apară conflicte cu antrenorul!
ESTE CEL MAI VINOVAT DINTRE TOȚI! UNICUL, SINGURUL VINOVAT! A ȘTIUT TOT TIMPUL DE CIRCUL PARADELA! TOT TIMPUL!
După ton are pantalonii uzi. Câte selecții are Maldonano, nea Miai?
Fabius, ești pe recepție?
-
- fanatic
Lui Galca i s-au adus o multime de jucatori pentru care clubul a platit multi euro. In momentul asta, eu cred ca in lot sunt disensiuni intre jucatori, mai precis intre jucatorii romani si jucatorii straini. Nu e prima oara cand se intampla, asta fiind o traditie la Craiova. Cred ca si campionatul asta este compromis asa ca ideal ar fi sa se multumeasca unor jucatori vechi si sa se inceapa o reconstructie a echipei.
Nu stiu daca are sens sa schimbi antrenorul in conditiile in care jucatorii nu se schimba. E momentul ca Bancu, Ivan, Baiaram, Mitrita, Capatana, Koljic, Sierra, noul fundas stanga, si poate si altii sa fie vanduti sau cedati.
Daca se hotaraste reconstructia poate e bine sa fie adus si un antrenor strain.
Desi ma asteptam la rezultatul de azi, sunt dezamagit.
Nu stiu daca are sens sa schimbi antrenorul in conditiile in care jucatorii nu se schimba. E momentul ca Bancu, Ivan, Baiaram, Mitrita, Capatana, Koljic, Sierra, noul fundas stanga, si poate si altii sa fie vanduti sau cedati.
Daca se hotaraste reconstructia poate e bine sa fie adus si un antrenor strain.
Desi ma asteptam la rezultatul de azi, sunt dezamagit.
reconstrucție cu galca??? ce glumă bună
@fabius_2014 - au fost momente mai grele decat asta. Eu nu cred ca modelul englezesc merge la noi. Nea Mihai l-a tot incercat de la Devis si nu cred ca am facut progrese. Eu vreau sa ne concentram pe cresterea jucatorilor. Sa nu stam la infinit in proiecte gen Ivan sau Vladoiu. Ai 23-24 de ani si nu ai progresat, trecem la alt jucator.
- valentin0001
- suporter
Desi a zis ca il sustine pe Galca, a zis ca o sa aiba si o discutie cu galca maine. Eu mizez ca o sa duca discutia in spre incheierea contractului si negocierii clauzei. Cam asa face de obicei. Citez din Rotaru cand a dat alti antrenori afara “ne-am intalnit sa discutam despre echipa, nu am avut niciun gand sa schimbam antrenorul, dar discutia a mers in asa fel incat ne-am strans mana”
-
- fanatic
inima de leu scrie: ↑28 Oct 2024, 23:30
Să joci cu gafeurul Maldonado când îl ai pe Screciu, fundașul naționalei, în lot e prostie curată, îmi pare rău. Să-l ai pe Mitriță și să nu-l folosești e nebunie curată!
[/b
1. Screciu nu joaca fundas la nationala.
2. In meciul de azi Screciu a gresit foarte mult, poate chiar mai mult decat Maldonado.
3. Cu analiza mai asteptam ?
4. Multa vrajeala.
Te agiti fara rost, nu merge, dar tu trebuie sa-ti faci datoria.