Etapa 15: Universitatea Craiova - Fotbal Club Sporting București

Forumul suporterilor. Discutii despre meciurile din sezonul actual. Arhiva discuţiilor despre meciurile din sezoanele anterioare.

Moderator: grup_moderatori

Scrie răspuns

Pronosticul meu:

Poll ended at 04 Noi 2024, 12:51

1. Batem
6
25%
2. Egal
2
8%
3. Pierdem
16
67%

Total votes: 24

marius_vl
fanatic
fanatic

Re: Etapa 15: Universitatea Craiova - Fotbal Club Sporting București

Mesaj de marius_vl » 04 Noi 2024, 14:18

evident că e penalty

fabius_2014
fanatic
fanatic

Mesaj de fabius_2014 » 04 Noi 2024, 14:29

TheMan scrie:
04 Noi 2024, 12:39
Am si eu o intrebare:
Imi poate explica cineva de aici de ce nu s-a analizat la var intrarea in careu a lui Cretu asupra lui Paradela din finalul primei reprize?
Eu nu vad unde atinge Cretu balonul (inainte sa il atinga pe Paradela) si pare direct picior in fata = piedica = incomodare in continuarea actiunii.
! Atentie: Cretu atinge mingea dar dupa, suteaza incomodat al nostru in genunchiul lui, dar asta dupa ce ii pune piedica.

Nu stiu daca este penalty dar macar sa il verifice ma gandeam si vazand ca nu zice nimeni nimic tind sa cred ca e ceva evident si nu realizez eu.

Las si o poza aici:
IMG_3919.png
Se putea acorda penalty, linistit si fara teama ca ar putea sa reproseze cineva. As spune ca e penalty mai clar decat cel care a fost acordat. Multumit de faptul ca am egalat si de eliminarile date oilor, nu prea am mai tinut cont de arbitraj, dar revazand meciul si analizand fazele, pe youtube, imi dau seama ca arbitrul din teren a fost cu FCSB. Noroc cu VAR-ul si chiar ma mir ce s-o fi intamplat cu Hotegan de a fost asa corect cu noi.

fanatic16
fanatic
fanatic

Mesaj de fanatic16 » 04 Noi 2024, 14:48

Arbitrul din teren a fost pe față cu oile, abia pe final și-a mai revenit la normalitate, dar omu nici la Vladoiu nici la Dawa nu știa că mai au un galben, faza în care crainicul striga Dawa mai are un galben a făcut toți banii :))
Inclusiv jigodia de Porumboiu dar și becali recunosc că a fost penalty la Baiaram , numai kktu de gradinescu și trepădușii din online urla că a fost oaia furată.
E priceless sa vezi fețele ălora după ce Metalul ne-a bătut dar ei nu :))

Prazake
suporter
suporter

Mesaj de Prazake » 04 Noi 2024, 18:06

A fost cam las arbitrul la final...Nu stiu daca s-au jucat 4 min din alea 7... Iar dupa eliminari, nu stiu daca s-a mai jucat un minut... Oricum, rezultat echitabil. Eu n-as fi dat 11m acolo la Cretu vs Paradela, nu inteleg de ce n-a sutat din prima la faza aia... In schimb am vazut ca presa murdara de branza zice ca s-a bagat aiurea Hategan la 11m nostru si ca n-avea dreptul, chiar daca era lucrul corect. Ce asteptari sa mai ai de la presa romaneasca(o adunatura de cumparati care nici macar nu mai au propriile idei, ci cele ale celor ce dau cu bistarii)...

Scrie răspuns