Etapa 15: Universitatea Craiova - Fotbal Club Sporting București

Forumul suporterilor. Discutii despre meciurile din sezonul actual. Arhiva discuţiilor despre meciurile din sezoanele anterioare.

Moderator: grup_moderatori

Scrie răspuns

Pronosticul meu:

Poll ended at 04 Noi 2024, 12:51

1. Batem
6
25%
2. Egal
2
8%
3. Pierdem
16
67%

Total votes: 24

Freestate
fanatic
fanatic

Etapa 15: Universitatea Craiova - Fotbal Club Sporting București

Mesaj de Freestate » 30 Oct 2024, 12:51

Duminica jucam cu echipa transhumantei, Fotbal Club Sporting Bucuresti cu culori oficial inregistrate galben - albastru.
Auspiciile sub care se desfasoara partida nu prea sunt bune.
Ei au au compartimente mai bune sunt acoperiti peste tot, noi suntem in pielea goala si in gerul asta avem doar o plapumica sa ne acoperim. O tragem la cap ne ingheata picioarele, o tragem la picioare ne ingheata partea superioara. :)(
Asa am fost mereu in ultimii ani...
Sansa noastra este nesansa lor. :)(

fanatic16
fanatic
fanatic

Re: Etapa 15: Universitatea Craiova - Fotbal Club Sporting București

Mesaj de fanatic16 » 30 Oct 2024, 13:11

Nu cred că erai cel mai abilitat să faci topicul având în vedere rezultatele la care ai făcut, dar trecând peste asta eu cred că pierdem indiferent daca ciobanul baga titularii sau echipa a treia. Daca bajetii știu că Gâlcă e demis fara victorie în triada Buzău fcsb Sibiu, o să piardă și cu juniorii metalului!
Discutam după meciul cu Sibiul

BogdanWick8
senior
senior

Mesaj de BogdanWick8 » 30 Oct 2024, 13:50

Parca vad ca ne revenim fix cu fcsb, suntem o echipa prea ciudata ca sa luam campionatul, iar noi nu castigam decat cand este nevoie. Dupa principiul pe care functioneaza echipa castigam sigur duminica, iar maine castigam cu 1-0 dupa un joc exasperant de prost, am mai vazut filmul

FreakBoy
Site Admin
Site Admin

Mesaj de FreakBoy » 30 Oct 2024, 13:56

fanatic16 scrie:
30 Oct 2024, 13:11
Nu cred că erai cel mai abilitat să faci topicul având în vedere rezultatele la care ai făcut, dar trecând peste asta eu cred că pierdem indiferent daca ciobanul baga titularii sau echipa a treia. Daca bajetii știu că Gâlcă e demis fara victorie în triada Buzău fcsb Sibiu, o să piardă și cu juniorii metalului!
Deci noi ne certam ca fraierii ca e vina lui roti, lui mitri sau lui costi, când de fapt era vina lui freestate.
Batem!
I N I M I T A B I L I

fanatic16
fanatic
fanatic

Mesaj de fanatic16 » 30 Oct 2024, 15:29

FreakBoy scrie:
30 Oct 2024, 13:56
fanatic16 scrie:
30 Oct 2024, 13:11
Deci noi ne certam ca fraierii ca e vina lui roti, lui mitri sau lui costi, când de fapt era vina lui freestate.
Batem!
Nu l-am certat, decât am zis că nu prea a avut noroc la topicuri :))

Freestate
fanatic
fanatic

Mesaj de Freestate » 30 Oct 2024, 17:30

Lasă că nici tu nu ai noroc pe coltul lui 16.

fabius_2014
fanatic
fanatic

Mesaj de fabius_2014 » 30 Oct 2024, 18:39

De la renastere si pana acum am avut rezultate ciudat de proaste cu FCSB. Renasterea din 2013. Din superstitie spun ca nu pierdem

Freestate
fanatic
fanatic

Mesaj de Freestate » 30 Oct 2024, 20:25

Nu exista nicio renastere Fabius, a fost doar o concediere a unui angajat al orasului, un gestionar al pravaliei orasului numita U Craiova si angajarea unui alt gestionar. Pe primul l-am prins furand din gestiune, :)( si-a insusit bunurile comunitatii, a falsificat fisele de magazie si documentele de intrare si de iesire.
Dupa revolutie avem rezultate proaste impotriva Stelei sau a celor care se cred Steaua. De fapt incepand cu 1986 toamna am tot pierdut, a fost victoria aia la ei in toamna lui '89 apoi cateva imediat dupa revolutie cand ei inca nu-si facusera echipa dupa plecarea in strainatate a valorilor lor. Cand ei au pierdut o echipa intreaga noi nu-l pierdusem decat pe G.Popescu. De aici si titlul din '91.
Si pe gestiunea lui Mititelu am stat prost...daca tin minte pana la victoria din 21.10.2018 ... ultima victorie fusese in 2003 in acel meci cu stadionul plin. Aproape 15 ani de seceta...
Trebuie sa-i respectam macar ... partial, daca ei se cred Steaua atunci asa sa fie. :)(
Suporterii, acest element vital in balanta unui club sunt alaturi de ei. Desigur suporteri de dupa '86 dar totusi suporteri.
Uite, sa facem o conventie. Daca-i batem sunt Steaua, daca ne bat sunt FCSB. :)(

R.E.N.
fanatic
fanatic

Mesaj de R.E.N. » 30 Oct 2024, 21:14

Freestate scrie:
30 Oct 2024, 20:25
daca tin minte pana la victoria din 21.10.2018 ... ultima victorie fusese in 2003 in acel meci cu stadionul plin. Aproape 15 ani de seceta...
A fost in 2002 aia, in ziua in care am dat examen la facultate. Splendida zi :-D

Weekendul asta ma indoiesc ca trag baietii, poate doar daca s-a dus nea mihaie sa le arate comunicatul cu noua era sportiva.
Albastrul din inimile noastre este mai mare decat al cerului si al marilor la un loc!

Freestate
fanatic
fanatic

Mesaj de Freestate » 30 Oct 2024, 21:44

Scapam de Olaru ? Il vad pe banca cu bandaje la picior....Care fu treaba ?

Bobby
fanatic
fanatic

Mesaj de Bobby » 31 Oct 2024, 04:04

FCSB nu va folosi doi jucatori de baza cu noi : Olaru si Lixandru. Avem noroc.

robertc
fanatic
fanatic

Mesaj de robertc » 31 Oct 2024, 06:32

Daca dinamu ne-a batut cu 2 oameni lipsa si a lut 6 de la oi,noi oare cate luam?

gsm
fanatic
fanatic

Mesaj de gsm » 31 Oct 2024, 06:46

Stefanescu a fost nasul nostu cand evolua la sepsi, de fiecare data ne-a dat gol.

marius_vl
fanatic
fanatic

Mesaj de marius_vl » 31 Oct 2024, 10:49

mă fwt pe meciul de azi de la Buzău, putem să îl și pierdem, meciul ăsta cu oile este ca o finală de CL pt noi, în situația în care ne aflăm acum! Este meciul cu care Gâlcă mă poate recastiga pe mine ca suporter sau pe Rotaru ca patron, dacă arată că este cu adevărat antrenor! este posibil să fie ultimul lui meci la Craiova, așa că arată frate că ai ouă, schimbă tot sistemul, resetează absolut totul, dă-le oilor eroare totală! Aș juca 442 cu Koljic și Lukic în atac, să se bată ca leii cu negrii ălora din apărare, cu Ivan și Baiaram în benzi, că ambii sunt înalți și pe viteză ( ne trebuie talie înainte de orice la meciul ăsta), în fața apărării obligatoriu Anzor cu Cicâldău (dacă îl aud pe Gâlcă înainte de meci că nu îi poate folosi că sunt nepregătiți, îmi cumpăr bilet la VIP în spatele băncii de rezerve, că văd că încă mai sunt disponibile, și-mi bat [cenzurat] de el tot meciul), în apărare Screciu cu Sierra, pt că spaniolul este cel mai masiv fundaș central al nostru și singurul pe care îl văd capabil să se bată cu Birligea, fundașii laterali se știu, iar în poartă cu Silvica, e momentul lui să facă un meci uriaș! așa aș juca la meciul ăsta uriaș dacă aș fi Gâlcă și n-aș mai avea nimic de pierdut! Aș juca inclusiv în portocaliu sau în negru, să le amețesc complet pe oi, care se așteaptă evident la celebrul și penibilul nostru 4231! Vreau să-l văd pe Ivan cum își vomită ficatul arând banda stângă în fața lui Bancu, vreau să-l văd pe Baiaram ras în cap și cu un petec de-ăla negru pe un ochi, cum au pirații, vreau să-i văd pe toți cum intra pe teren cu proteze dentare în gură ca rugbistii și eventual cu niște dungi de-alea negre trase pe sub ochi, ca trupele de comando! Hai să te văd, Gâlcă!!

gsm
fanatic
fanatic

Mesaj de gsm » 31 Oct 2024, 20:54

Marius_vl, cred ca te-ai lamurit si cu siera, iar de silviu lung este iesit din forma , golul a fost primit dintr-o degajare directa la adversar. Toate transferurile efectuate sub comanda lui galca, in afara de cicaldau si lung jr, sunt penibile.

Scrie răspuns