Cupa Romaniei : Metalul Buzau - Universitatea Craiova
Moderator: grup_moderatori
Re: Cupa Romaniei : Metalul Buzau - Universitatea Craiova
de obicei, incerc sa privesc sau sa caut partea plina sau pozitivul. de aproximativ 6-7 etape nu pot sa ma mai uit mai mult de 15minute la meciurile noaste. ba nene, doare! de ce puteam si acum nu mai putem? ce pana mea s-a intamplat? a intrat marte in saturn si uranus in casa a7a?
nu il am deloc la inima pe Galca. el pare serios doar pentru ca tace, cand incepe sa vorbeasca intelegi cat de slab are procesorul. mai era si varianta pe care o speram mereu, prost de bubuie, dar talent ca antrenor. nu a fost nici aceasta varianta.
jucatorii au aratat ce arata neamul romanesc de cand existam: inca un antrenor tradat (fact: neamul romanesc a avut intotdeauna conducatorii eliminati prin tradare - domni, domnitori, boieri, regi, regine, Ceaușescu).
trist ca probabil vom schimba inca un antrenor > interimar Bon > stagiu de iarna cu Bon si cateva zile cu nou antrenor > noul antrenor nu o sa primeasca jucatorii doriti > o sa speram iar "las ca vine vara si cumparam si facem mare lot" > inceput bun > obosesc balerinele > vine iarna > repeat
nu il am deloc la inima pe Galca. el pare serios doar pentru ca tace, cand incepe sa vorbeasca intelegi cat de slab are procesorul. mai era si varianta pe care o speram mereu, prost de bubuie, dar talent ca antrenor. nu a fost nici aceasta varianta.
jucatorii au aratat ce arata neamul romanesc de cand existam: inca un antrenor tradat (fact: neamul romanesc a avut intotdeauna conducatorii eliminati prin tradare - domni, domnitori, boieri, regi, regine, Ceaușescu).
trist ca probabil vom schimba inca un antrenor > interimar Bon > stagiu de iarna cu Bon si cateva zile cu nou antrenor > noul antrenor nu o sa primeasca jucatorii doriti > o sa speram iar "las ca vine vara si cumparam si facem mare lot" > inceput bun > obosesc balerinele > vine iarna > repeat
Când nu se vrea, nu se vrea și punct.
CRAIOVA NESUPUSA
Gata îl [cenzurat] Rotaru....
Ii cere demisia, sa își asume. Rotaru a vrut echipa bună...
E gata!!
Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk
Am zis!!
Daca cupa e importanta, trebuia sa jucam cu echipa de azi cu farul si azi cu cei care au jucat cu farul.
Sent from my SM-G985F using Tapatalk
Merita sa plece Galca! Dacă nu a bătut nici desculții ăștia
Cicaldau e mai lent decat bunicile mele care sunt decedate. Cea mai buna afacere cand l-am vandut, cea mai proasta afacere cand l-am luat inapoi. Rotaru...este o imparatie care lupta impotriva sa insasi. Unic, nemaiintalnit.
Rotarule, baga-mi-as pvla in banii tai ai prosti !
Rotarule, baga-mi-as pvla in banii tai ai prosti !
Last edited by Freestate on 31 Oct 2024, 21:00, edited 2 times in total.
Deci Rotaru refuza ca problema nu e la jucatori
Am zis!!
-
- fanatic
Dupa modul in care s-a jucat, cred ca se doreste schimbarea antrenorului. Din ce spune Fan Alb-Albastru, noul antrenor o sa fie Radoi, ca tot a amintit cineva de el. Ce este clar in momentul de fata, este ca participarea in cupele europene s-a terminat rapid, campionatul nu prea vad cum o sa-l castigam si la rezultatul de azi, din cupa, e cam gata si cupa.
Au fost adusi 9 jucatori din care vor ramane, poate, Oshima, Paradela, Cicaldau si Mitrita.
Practic este totul la fel ca in anii trecuti.
Ceva s-a intamplat la echipa si cineva trebuie sa plateasca si acela va fi Galca, indiferent cine este vinovat, dar asa nu se poate continua ca retrogradam.
Au fost adusi 9 jucatori din care vor ramane, poate, Oshima, Paradela, Cicaldau si Mitrita.
Practic este totul la fel ca in anii trecuti.
Ceva s-a intamplat la echipa si cineva trebuie sa plateasca si acela va fi Galca, indiferent cine este vinovat, dar asa nu se poate continua ca retrogradam.
Si cine e constatnta in tot acest film prost care se repeta la infinit? Rotaru si jucaretii.
Plus tribuna a 2-a.robertc scrie:Si cine e constatnta in tot acest film prost care se repeta la infinit? Rotaru si jucaretii.
am senzatia amara ca in seara s-a pierdut enorm de mult din identitatea clubului, pur si simplu imi este rusine ca sunt sustinatorul acestui club care se vrea continuatorul Craiovei Maxima!
Doamne fereste
Doamne fereste
Eu m-am simtit mai rau pe vremea lui Dinel.marius_vl scrie:am senzatia amara ca in seara s-a pierdut enorm de mult din identitatea clubului, pur si simplu imi este rusine ca sunt sustinatorul acestui club care se vrea continuatorul Craiovei Maxima!
Doamne fereste
de cand am promovat acum 10 ani, nu a existat o situatie mai dezastruoasa ca acum, exact de ceea ce m-am temut cand am vazut ca Rotaru & co. au ridicat nivelul de investitii in vara asta