Cupa Romaniei : Metalul Buzau - Universitatea Craiova
Moderator: grup_moderatori
Cupa Romaniei : Metalul Buzau - Universitatea Craiova
Astazi de la 18.30 jucam la Buzau sper pe terenul cu iarba nu pe cel sintetic atasat stadionului de acolo cum a jucat Clujul si a pierdut.
Un teren cu iarba iti ofera un start fals intr-o depasire de pe loc, e ca si cum ai calca pe o perna. Diferentele dintre jucatorii de prima liga si ceilalati dispar in aceste conditii intr-o anumita masura. Valorile se egalizeaza. Nu e vorba de control al balonului care a fost deficitar din cauza gazonului la Dinamo, Iasi, Galati. Pe un teren sintetic este vorba de altceva.
Sper sa batem ..la scor daca se poate, din cate stiu golaverajul conteaza si nu meciul direct la egalitate de puncte.
Petrolul a batut, FCSB asemenea ...suntem obligati sa batem. Daca batem aici si la Ploiesti suntem calificati parerea mea.
l.e. To io am facut topicul pentru ca la voi e greu cu hashtemeleurile (dati ctrl+u sa vedeti cata munca am prestat io la acest topic...), nu stitz sa programati in cod masina ...spre stupefactia lui Fanatic16cm
Un teren cu iarba iti ofera un start fals intr-o depasire de pe loc, e ca si cum ai calca pe o perna. Diferentele dintre jucatorii de prima liga si ceilalati dispar in aceste conditii intr-o anumita masura. Valorile se egalizeaza. Nu e vorba de control al balonului care a fost deficitar din cauza gazonului la Dinamo, Iasi, Galati. Pe un teren sintetic este vorba de altceva.
Sper sa batem ..la scor daca se poate, din cate stiu golaverajul conteaza si nu meciul direct la egalitate de puncte.
Petrolul a batut, FCSB asemenea ...suntem obligati sa batem. Daca batem aici si la Ploiesti suntem calificati parerea mea.
l.e. To io am facut topicul pentru ca la voi e greu cu hashtemeleurile (dati ctrl+u sa vedeti cata munca am prestat io la acest topic...), nu stitz sa programati in cod masina ...spre stupefactia lui Fanatic16cm
Re: Cupa Romaniei : Metalul Buzau - Universitatea Craiova
Făcusem și eu dar nu mi se incarcase la timp, îl șterg pe al meu imediat
Jucam pe stadionul Gloriei, gazon ok, nu avem scuza terenul că U Cluj
-
- fanatic
...sub mama lor, Femeia deasupra intotdeauna ~!
-
- senior
Parca as vrea sa l vad pe gaspar azi
Jucam pe terenul echipei din liga 1, asa ca e iarba.
Cat despre echipa.. As începe cu Gaspar sau Lapadatescu, sua cu amândoi, cu noile achizitii pe care nu le-a văzut nimeni, cu Cic, cu Ivan sa își revină moral, cu Lukic sa se deblocheze.. Cu Silvica sa nu rugineasca...
Nu avem voie sa ne împiedicam.
Si, asa cum. A zis și Cartu... Hai sa jucam cu 2 atacanti... 4 4 2
Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk
Cat despre echipa.. As începe cu Gaspar sau Lapadatescu, sua cu amândoi, cu noile achizitii pe care nu le-a văzut nimeni, cu Cic, cu Ivan sa își revină moral, cu Lukic sa se deblocheze.. Cu Silvica sa nu rugineasca...
Nu avem voie sa ne împiedicam.
Si, asa cum. A zis și Cartu... Hai sa jucam cu 2 atacanti... 4 4 2
Am zis!!
Bogdanel uite, iti fac pofta si iti pun o poza cu el:
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Silvica - Gaspar/ Lopez, Sierra,Zajkov, Ndong - Screciu, Cic, Căpățînă - Bana, Ivan, Barbu.
Daca merge totul bine, scoți Cic, Screciu bagi Anzor, Lapadatescu.
Cic și Screciu au nevoie de minute. Anzor, de-abia ce a revenit, are și el nevoie de minute. Tinerii au și ei nevoie de minute.
Daca merge totul bine, scoți Cic, Screciu bagi Anzor, Lapadatescu.
Cic și Screciu au nevoie de minute. Anzor, de-abia ce a revenit, are și el nevoie de minute. Tinerii au și ei nevoie de minute.
Cam Asa
Am zis!!
-
- senior
Sper sa vedem si barbu o repriza daca lucrurile merg bine, sa jucam cu 2 u21
Nu jucam nimic
Am zis!!
-
- senior
Ce bine jucam zici ca sunt antrenati de maseur :)
Ndong asta trebuie dat afara azi de la echipa. Nu se poate sa ai o asa intrare criminala la un baiat care a jucat si la noi, Alin Manea.
Doamne ce dement a putut sa fie Ndong ! Se distrug vieti si cariere asa.
Doamne ce dement a putut sa fie Ndong ! Se distrug vieti si cariere asa.
am fost dominați de o echipă de subsolul ligii 2! SUNTEM LA PĂMÂNT