Cupa Romaniei : Metalul Buzau - Universitatea Craiova

Forumul suporterilor. Discutii despre meciurile din sezonul actual. Arhiva discuţiilor despre meciurile din sezoanele anterioare.

Moderator: grup_moderatori

Scrie răspuns

Batem dar cu ce scor ?

Poll ended at 01 Noi 2024, 10:36

1. Batem cu handicap
3
30%
2. Batem la un gol diferenta
4
40%
3. Ne bate Dumnezeu inca o data...
3
30%

Total votes: 10

fabius_2014
fanatic
fanatic

Re: Cupa Romaniei : Metalul Buzau - Universitatea Craiova

Mesaj de fabius_2014 » 01 Noi 2024, 11:39

Geronimo scrie:
01 Noi 2024, 11:12
Uite un motiv pentru care iti trebuie director sportiv - ceva de genul asta, nu conteaza denumirea. Am semnalat si eu treaba asta. Se alege dintr-o lista de jucatori pe care clubul ar putea sa-i aduca. Asa antrenorul il cere pe Vinicius jr. Dupa atatia ani vedem cam la ce jucatori straini avem acces. Mai exact, unii de care ne putem lipsi. Nu se poate sa aduci fundasi dreapta mai slabi ca Vladoiu.

Sent from my SM-G985F using Tapatalk
Oshima, Sierra si Iago sau cum il cheama pe fundasul dreapta, au fost adusi la dorinta lui Galca.
Paradela si Mora cred ca au fost propusi de club, sau de Rotaru, daca asta te incalzeste cu ceva si apoi acceptati de Galca.
Un antrenor antreneaza, stabileste tactica, supravegheaza pregatirea fizica si inca multe altele, chiar crezi ca are timp sa urmareasca jucatori sau sa vizioneze sute de ore cu jucatori care ar putea fi transferati ?
Peste tot se face la fel ca la Craiova, doar ca la noi cei care propun jucatori spre a fi transferati sunt mai putini profesionisti.
De obicei, antrenorul spune pe ce pozitii are nevoie de jucatori si cam ce timp de jucatori isi doreste(tehnici, puternici etc) si apoi clubul cauta ceva care se potriveste cu cerintele antrenorului. Uneori se intampla ca antrenorul sa doreasca un jucator anume pe care il cunoaste si ale carui pretentii sa poata fi satisfacute de club ca in cazul Oshima.
Problema la club este la cei care urmaresc jucatorii si apoi propun.

Geronimo
fanatic
fanatic

Mesaj de Geronimo » 01 Noi 2024, 12:00

Nu urmareste nimeni. A spus nea Mihai, se lucreaza cu retele de impresari. Cei 2 croati(Badelj si Carlo) au fost propusi de impresari. Cineva din club s-a dus sa-i vada si a zis ca merita luati. Ei nu jucasera niciun meci la seniori.

fabius_2014
fanatic
fanatic

Mesaj de fabius_2014 » 01 Noi 2024, 12:10

Geronimo scrie:
01 Noi 2024, 12:00
Nu urmareste nimeni. A spus nea Mihai, se lucreaza cu retele de impresari. Cei 2 croati(Badelj si Carlo) au fost propusi de impresari. Cineva din club s-a dus sa-i vada si a zis ca merita luati. Ei nu jucasera niciun meci la seniori.

E bine si asa. Vad ca aici conteaza foarte mult cine isi impune punctul de vedere. Ai dreptate. apld
Antrenorul spune pe ce pozitii are nevoie de jucatori si ce profil trebuie sa aiba jucatorul,iar clubul apeleaza la impresari pentru a satisface nevoia antrenorului sau echipei. Nu se schimba nimic, dar daca pentru tine conteaza, da, ai dreptate. Apoi antrenorul isi alege din lista. E bine asa ?
Ramane valabil si faptul ca daca antrenorul cunoaste vreun jucator si il doreste, iar clubul are posibilitatea sa-l ia atunci nu se mai apeleaza la reteaua de impresari.

Prazake
suporter
suporter

Mesaj de Prazake » 01 Noi 2024, 12:54

Rețele de impresari pe care ii umpli de bani să-ți aducă Mori și Paradeli... Mai bine joci banii la păcănele... Sau, sau.... Baga-i in pana mea in salarii pentru stafful de la copii și juniori... Adu norvegieni, danezi, sau de-ăștia care au mai mult de o academie ca lumea în toată țara... Că pe ai noștri ii vedem: vai mama lor...

Geronimo
fanatic
fanatic

Mesaj de Geronimo » 01 Noi 2024, 12:57

@fabius - Nu e vorba cine are dreptate. Era o observatie, valoarea strainilor(90% din cazuri) pe care ii putem aduce nu este peste ce jucatori avem noi. Nu am avut niciun strain trecut pe la noi care sa plece in alta parte si sa rupa norii.

manex
fanatic
fanatic

Mesaj de manex » 01 Noi 2024, 13:28

Deci azi e ședința.... Bun asa.
Va avea Bon 2 zile sa pregătească meciul,
Vreau sa aud de ultimatumuri jucatorilor, vreau sa aud un anunț pt un presedinte care sa se ocupe de tot: tineri, promovări de jucatori, scouting, marketing. Da. Se îngreunează iar organigrama, dar altfel nu se poate.

Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk

Am zis!!

robertc
fanatic
fanatic

Mesaj de robertc » 01 Noi 2024, 13:35

Eu zic ca aparatorii lui nea miai ar trebui,din bun simt sa ia o pauza.Rotaru este vinovatul pt ceea ce se intampla,el conduce pe cumetrii,nu e un mediu profesionist,el e nas,prieten,frate cu o parte din fotbalosti.Asa ca multa...

fabius_2014
fanatic
fanatic

Mesaj de fabius_2014 » 01 Noi 2024, 15:03

robertc scrie:
01 Noi 2024, 13:35
Eu zic ca aparatorii lui nea miai ar trebui,din bun simt sa ia o pauza.Rotaru este vinovatul pt ceea ce se intampla,el conduce pe cumetrii,nu e un mediu profesionist,el e nas,prieten,frate cu o parte din fotbalosti.Asa ca multa...
Deja ma plictisesti grav. Inteleg ca ne-am contrazis, dar tu ai dezvoltat o obsesie si acum orice postare a ta este o incercare de injuratura sau un atac la adresa mea. O pauza poti sa iei tu. FMSP impreuna cu toti sclavii ei si mai ales cei de pe forumul asta.
Nu ar trebui sa te simti vizat daca nu faci parte din cele doua categorii. Eu nu ma simt vizat cand tu le dai la mm sclavilor lui Rotaru. Asa ca multa...

inima de leu
suporter
suporter

Mesaj de inima de leu » 02 Noi 2024, 22:26

Una dintre cele mai mari umilințe din istorie, pentru care trebuie să-i mulțumim nu atât zevzecului de pe bancă ci mai ales tartorului care l-a angajat! Unicul vinovat!
S-a văzut clar valoarea adevărată a paradeilor care nici măcar de divizia B nu sunt buni.
Echipa este foarte aproape să rateze al doilea obiectiv din trei.
Nu-mi amintesc alt eșec de asemenea prorporții în cupă doar poate cel cu Armătura Zalău!
Nici zece victorii cu FCSB nu vor șterge această rușine!
Cântare Rotarului! Viva Paradela!

Scrie răspuns