Etapa 16: Universitatea Craiova - Hermannstadt
Moderator: grup_moderatori
Re: Etapa 16: Universitatea Craiova - Hermannstadt
3 puncte sunt 3 puncte. Am câștigat și e o gură de aer mare de care aveam nevoie.
În rest, încă un meci catastrofal al lui Screciu doar că acum de pe poziția aia unde "joacă cel mai bine" conform celor care se ambiționează să-l mai vadă ca pe o mare speranță. Măcar de data asta am dat noi mai multe.
Nu ești în formă, nu joci. Pe unii îi motivează statul pe bancă.
În rest, încă un meci catastrofal al lui Screciu doar că acum de pe poziția aia unde "joacă cel mai bine" conform celor care se ambiționează să-l mai vadă ca pe o mare speranță. Măcar de data asta am dat noi mai multe.
Nu ești în formă, nu joci. Pe unii îi motivează statul pe bancă.
CRAIOVA NESUPUSA
Am remarcat și eu asta, Iago știe, doar că nu s-a sincronizat cu Baiaram.BogdanWick8 scrie: ↑09 Noi 2024, 20:57Dar de Iago nu zice nimeni ca a facut un meci foarte curat? Nu cred ca a fost depasit vreodata si a avut si cateva urcari, doar ca nu se gasea cu momaia de baiaram pe flanc
Maldonado, mi-a plăcut când a jucat fundaș dreapta cu fcsb și cred ca la mijloc ar juca mai bine decât Screciu, știu că voi supara mulți colegi de forum, dar așa îl văd eu acum. Și da, știu că mai și greșește, dar eu aș vrea să rămână la noi.
3 puncte bune pentru Gâlcă.
Screciu o sa-si revina. Pana sa se accidenteze era printre cei mai buni fundasi centrali din campionat. Ii mai trebuie timp.
E prima data cand il vad pe Lopez un meci intreg. Mi-a placut. A fost sigur, si -a castigat duelurile, a urcat bine.
Anzor e esential la centru.
Popescu varza. De la Iasi incoace ia numai goluri ridicole. Ivan era sa faca assistul sezonului ca sa-si faca norma de calcaie. E a nu stiu cata oara cand drmonstreaza ca n-are minte.
Nu jucam mare lucru. In prima repriza, jucatorii au fost statici, se uitau ce face ala care are mingea. Doar Anzor si Paradela mai incercau o demarcare, care parea oricum de capul lor nu dupa creo schema. La inceputul sezonului si in playofful trecut jucam mult mai combinativ, mai repede, mai cu idei.
E prima data cand il vad pe Lopez un meci intreg. Mi-a placut. A fost sigur, si -a castigat duelurile, a urcat bine.
Anzor e esential la centru.
Popescu varza. De la Iasi incoace ia numai goluri ridicole. Ivan era sa faca assistul sezonului ca sa-si faca norma de calcaie. E a nu stiu cata oara cand drmonstreaza ca n-are minte.
Nu jucam mare lucru. In prima repriza, jucatorii au fost statici, se uitau ce face ala care are mingea. Doar Anzor si Paradela mai incercau o demarcare, care parea oricum de capul lor nu dupa creo schema. La inceputul sezonului si in playofful trecut jucam mult mai combinativ, mai repede, mai cu idei.
Albastrul din inimile noastre este mai mare decat al cerului si al marilor la un loc!
Am fost pe stadion cobza de racit, ca am zis ca e nevoie, si mie nu mi s-a parut jocul asa de rau, chiar pana am intors rezultatul.
Adica ok, Screciu a mai gafat, iar Ivan a facut tampenia aia cu calcaiul in careu la noi, dar in rest mie mi se pare ca am jucat ok.
Normal ca nu aveam cum sa desfacem fara jucator tehnic si rapid, si cred ca Mitrita a schimbat jocul. Nu inteleg de ce nu a jucat Houri titular daxa nu putea Mitrita.
Mi-a placut Maldonado, eu zic ca e bun unde e ca fundas, merge si in sistem cu 3 fundas si sa urce la centrari in careul astora.
Paradela e beton, eu nu stiu ce nu ii poate placea cuiva la el, e buldog, sa mai vad si ei cine scoate penalty pe bune ca el.
Iago ok si el, Baiaram in schimb joaca la misto cateodata - poate sa stea pe banca si sa intre Bana sau Barbu.
3 puncte mari, la momentul potrivit.
Hai baietii! Haide Stiinta!
Adica ok, Screciu a mai gafat, iar Ivan a facut tampenia aia cu calcaiul in careu la noi, dar in rest mie mi se pare ca am jucat ok.
Normal ca nu aveam cum sa desfacem fara jucator tehnic si rapid, si cred ca Mitrita a schimbat jocul. Nu inteleg de ce nu a jucat Houri titular daxa nu putea Mitrita.
Mi-a placut Maldonado, eu zic ca e bun unde e ca fundas, merge si in sistem cu 3 fundas si sa urce la centrari in careul astora.
Paradela e beton, eu nu stiu ce nu ii poate placea cuiva la el, e buldog, sa mai vad si ei cine scoate penalty pe bune ca el.
Iago ok si el, Baiaram in schimb joaca la misto cateodata - poate sa stea pe banca si sa intre Bana sau Barbu.
Cate centrari a dat Lopes azi?
Ivan a întrat bine, degeaba țipați. Asta e, a dat cu călcâiul ca nu avea cum. Rabona... Daca ii ieșea discutați acum altceva.
Screciu nu a fost asa rău cum ziceți.
Mențin părerea ca nu avem. Mijloc, iar cei ce chipurile ar fi mijlocasi nu se așează bine în teren.
E ce am vazut eu de pe stadion.
Au fost câțiva la t2 care au înjurat, alții i-au apstrofat... A venit politia, ne-am distrat :)
Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk
Ivan a întrat bine, degeaba țipați. Asta e, a dat cu călcâiul ca nu avea cum. Rabona... Daca ii ieșea discutați acum altceva.
Screciu nu a fost asa rău cum ziceți.
Mențin părerea ca nu avem. Mijloc, iar cei ce chipurile ar fi mijlocasi nu se așează bine în teren.
E ce am vazut eu de pe stadion.
Au fost câțiva la t2 care au înjurat, alții i-au apstrofat... A venit politia, ne-am distrat :)
Am zis!!
Cine a ghicit scorul?
Acum despre joc, fara orizont prima repriză, iar a doua s-a văzut cum Mitrita face diferența când vrea sa joace dar mai ales s-a văzut cât de mult a cântărit lipsa lui Anzor, cu el în teren aveam mai multe puncte în ciuda jocului anost din ultimele meciuri.
Acum despre joc, fara orizont prima repriză, iar a doua s-a văzut cum Mitrita face diferența când vrea sa joace dar mai ales s-a văzut cât de mult a cântărit lipsa lui Anzor, cu el în teren aveam mai multe puncte în ciuda jocului anost din ultimele meciuri.
poți să faci de-acum topicul pt meciul cu UTA! obligatoriu!Paul scrie: ↑09 Noi 2024, 21:23Am fost pe stadion cobza de racit, ca am zis ca e nevoie, si mie nu mi s-a parut jocul asa de rau, chiar pana am intors rezultatul.
It’ll be my pleasure and my honor, sir!marius_vl scrie: ↑09 Noi 2024, 23:10poți să faci de-acum topicul pt meciul cu UTA! obligatoriu!Paul scrie: ↑09 Noi 2024, 21:23Am fost pe stadion cobza de racit, ca am zis ca e nevoie, si mie nu mi s-a parut jocul asa de rau, chiar pana am intors rezultatul.
Bune 3 puncte.
Sibiul putea sa mai marcheze.
La ocazia aia a lui Lukic din repriza a doua, ce frumos era sa i-o dea lui Baiaram - pasa de gol.
Craiova, FCSB, Rapid si CFR vor fi in play off. U Cluj pare si ea in pozitie foarte buna sa fie acolo. Care va fi a sasea echipa ? Dinamo, Sepsi, Petrolul ? Otelul a pierdut mult din viteza.
Ma intreb noi de ce nu ne-am uitat la Pascanu si Manea, dar ne-am uitat dupa fundasi straini, unii cu mult mai scumpi decit romanii astia doi convocati la nationala ?
Sibiul putea sa mai marcheze.
La ocazia aia a lui Lukic din repriza a doua, ce frumos era sa i-o dea lui Baiaram - pasa de gol.
Craiova, FCSB, Rapid si CFR vor fi in play off. U Cluj pare si ea in pozitie foarte buna sa fie acolo. Care va fi a sasea echipa ? Dinamo, Sepsi, Petrolul ? Otelul a pierdut mult din viteza.
Ma intreb noi de ce nu ne-am uitat la Pascanu si Manea, dar ne-am uitat dupa fundasi straini, unii cu mult mai scumpi decit romanii astia doi convocati la nationala ?
Și eu m-am enervat ca nu i-a pasat lui Baiaram. Merita și el sa dea gol.
Dar dacă nu dădea.
Dar dacă nu dădea.
Am zis!!
Lukic e 10 clase sub Koljic. Încă o petarda de atacant, aia e... Houri n-are ce sa mai caute pe teren că nu e fotbalist. Încă avem mult balast... In schimb, daca are chef Mitrita, all good cu ultima clasată. Mie tot mi se pare că nu jucăm nimic dpdv colectiv. Dar, hei, 3p sunt 3p si doar a 2-a victorie în 10 meciuri...
Mi a plăcut Lopez, donado, anzor...din păcate după un început bun de campionat oshima își arata limitele...sa fie oare responsabilitatea crescuta după ultimele 2 luni de tensiuni care l a făcut mai precaut?
Conclusivă e simplă:când vor greii vestiarului sa joace, batem și fără vreun joc extraordinar, asta plus revenirea lui Anzor, eu zic că astea 2 lipsuri au făcut să avem decât o victorie cu Slobozia între cea cu Buzău și cea de ieri
-
- fanatic
atacantii nu au primit mingi in general dar nici nu par de speriat pentru adversari iar benzile cred ca pot suferi schimbari in fiecare meci, inca nu a convins niciunul bana/barbu/baiaram sau paradela/ivan/mora
portarul e de ceva timp limitat
tactic nu aratam bine, nu se leaga jocul, nu suntem o echipa disciplinata si cred ca de aia fundasii centrali si mijlocasul la inchidere au mereu probleme si parem fragili in aparare .. mi-e si teama ca dupa inca 2 saptamani de pauza sa nu se deterioreze iar jocul
un mijloc anzor/cicaldau/mitrita se anunta destul de periculos si stabil totusi si poate asa se echilibreaza mai multe, asta imi da optimism ... fundasii centrali la care includ si pe screciu par rezonabili la nivel individual insa pare ca tactica ii bulverseaza mereu si aici antrenorul nu pare ca stie ce vrea
tactic nu aratam bine, nu se leaga jocul, nu suntem o echipa disciplinata si cred ca de aia fundasii centrali si mijlocasul la inchidere au mereu probleme si parem fragili in aparare .. mi-e si teama ca dupa inca 2 saptamani de pauza sa nu se deterioreze iar jocul
un mijloc anzor/cicaldau/mitrita se anunta destul de periculos si stabil totusi si poate asa se echilibreaza mai multe, asta imi da optimism ... fundasii centrali la care includ si pe screciu par rezonabili la nivel individual insa pare ca tactica ii bulverseaza mereu si aici antrenorul nu pare ca stie ce vrea
De acord, dar nu total:BiancoAzzurro_AS. scrie:atacantii nu au primit mingi in general dar nici nu par de speriat pentru adversari iar benzile cred ca pot suferi schimbari in fiecare meci, inca nu a convins niciunul bana/barbu/baiaram sau paradela/ivan/mora
Atacantii au avut vreo 3, nu au știut ce sa facă cu ele.
Lukic e atât de rudimentar... Habar nu am cine ce a văzut la el.
Mijlocul nu furnizează pase de calitate(atunci când pasează).
Banda dreapta a suferit rau:pe de o parte Lopez, care nu a dat nicio centrare, care nu știa sa combine cu Baiaram, dar deloc nu s-au înțeles, care nu și-a luat inima în dinți sa intre în careu... Face aparare, dar atât. Dam în Vladoiu... Asta alerga cap-coada și da și centrari. Din 5, 2 bune.
Baiaram... Foarte crispat. La prima greșeală au început sa il înjure. O data am țipăt și eu la ei sa îl lase în pace. După aia a venit tentativa de drinling... Si ați văzut. Pauză. O sa ziceți iar... Pai da.... Ca e profesionist... Presiune... Hai... Hai sa ne uitam la noi și sa vedem câți am face fata sa respiram, măcar, corect, cu câteva sute care își baga [cenzurat] în tot al tău ca nu raspiri corect. Hai sa ne educam, hai sa nu ii lăsăm pe cei ce strică toată atmosfera sa își mai facă de cap.
Am vazut oameni care s-au certat rău pe tema înjurăturilor, pana și poliția a venit. Asa trebuie!!! Fără înjurături pt ai nostri.
Era unu în spatele meu și din min.. 80..era..."gata..sa vezi ce rad ca ne dau ăștia gol" "gata.. Acu ne-o dau", "ma și nu dau ăștia un gol, sa vezi rasu'". Din astea. Când a ieșit Baiaram ei l-au huiduit... Am aplaudat și mai tare, sa acopăr gibonul. Plus t1 care a aplaudat.
Ba, stiti ceva... Nu mi-a plăcut ca țin cu aceeași echipa ca băieții aia.
Am zis!!