Etapa 18: Universitatea Craiova - Cai Ferate
Moderator: grup_moderatori
-
- suporter
Re: Etapa 18: Universitatea Craiova - Cai Ferate
Si arbitrajul…Munteanu sta numai cu mana in pieptul adversarului, noi cum punem mana faultam!
De ce sa te arunci în careu când este VAR? Niște lucruri pe care antrenorul trebuie sa le impună jucătorilor. Nu poți face asta, este prostie maxima.
Trimis de pe al meu SM-A346B folosind Tapatalk
Forzza Stiinta, forzza Stiinta!!!
Ba deci daca mai bate altcineva cornerele in afara de Anzor, Gakca e prostul prostilor! E singurul om care bate cornere periculos, cat iti mai ia sa vezi????
Albastrul din inimile noastre este mai mare decat al cerului si al marilor la un loc!
-
- suporter
Total de acord, sustin asta de la meciul tur cu CFR.
- florinkeke
- fanatic
asta a fost,ne-a batut Dan cum ii place lui cu autobaza.
Iar noi cerem demisia!
Asa ne trebuie...sa fim sănătoși! Noi credeam ca suntem cei mai tari și putem reveni la fiecare meci.
Nu avem echipa și antrenor de titlu.
Sa stam liniștiți în banca noastră, sa ne calificam în play-off.
Atat. Punct.
Nu putem mai mult.
Dacă nu aducem jucători care sa vrea performanta tot asa vom fi...pe locuri de play-off și atât.
Nu mai vreau sa aud de titlu, nu mai am pofta de fotbal...
Același scenariu an de an...tot timpul ni se primite ca vom face, ca vom drege și sfârșim fără sa facem nimic.
Doar vorbe, fapte nimic...
Nu mai sper la nimic, nu mai am încredere, am fost păcăliți de fiecare data, în fiecare an.
Nu avem echipa și antrenor de titlu.
Sa stam liniștiți în banca noastră, sa ne calificam în play-off.
Atat. Punct.
Nu putem mai mult.
Dacă nu aducem jucători care sa vrea performanta tot asa vom fi...pe locuri de play-off și atât.
Nu mai vreau sa aud de titlu, nu mai am pofta de fotbal...
Același scenariu an de an...tot timpul ni se primite ca vom face, ca vom drege și sfârșim fără sa facem nimic.
Doar vorbe, fapte nimic...
Nu mai sper la nimic, nu mai am încredere, am fost păcăliți de fiecare data, în fiecare an.
Forzza Stiinta, forzza Stiinta!!!
-
- suporter
Cam intru si eu in grupul celor care il vor pe Galca plecat…nu ma deranjeaza rezultatele cat jocul…dar cine sa vina?
Nu ma ateptam sa pierdem - dar victoria CFR e meritata.
Stam prost in teren, n-avem idei de joc. Slabi in aparare, cu gauri mari, a urcat asta la golul doi singur singurel niciun mijlocas dupa el. Bate vantul in fata apararii noastre, suntem extrem de slab organizati. Previzibili in atac, asteptam doar sa-i vina cuiva o idee. Echipa dupa mine nu e rea, ne trebuie un atacant. Qm sustinut ca ne trebuie un antrenor macar un sezon, dar echipa asta e slab pregatita.
Albastrul din inimile noastre este mai mare decat al cerului si al marilor la un loc!
Nu am avut nicio ocazie.
Ma, una! Ah, capul la cornerul bătut de Azorel. Ba...
Personal vreau sange. Și nu-s adeptul sângelui. Ori jucatori,ori antrenor.
Sper ca acum sa fie ascultat Cartu. Dacă el zice de antrenor... Ok... Antrenor. Dacă zice x sau y.. Ok. Ei sa fie.
E greu, e chinuitor.
Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk
Ma, una! Ah, capul la cornerul bătut de Azorel. Ba...
Personal vreau sange. Și nu-s adeptul sângelui. Ori jucatori,ori antrenor.
Sper ca acum sa fie ascultat Cartu. Dacă el zice de antrenor... Ok... Antrenor. Dacă zice x sau y.. Ok. Ei sa fie.
E greu, e chinuitor.
Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk
Am zis!!
..cu Messi al Olteniei, licitare forțată, poate ar fi fost un pericol în plus și, poate, un egal care prelungea agonia ..un eșec, mandatul lui Gâlcă la olteni ..!
..felul cum este exprimat titlul topicului arată nivelul de superioritate la nivelul de miștocăreală al nației din zonă ..doar acolo, posibil, veți fi câștigători ...
Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
..felul cum este exprimat titlul topicului arată nivelul de superioritate la nivelul de miștocăreală al nației din zonă ..doar acolo, posibil, veți fi câștigători ...
- un zambet, o lacrima, un suras de fericire
Dar baietii lui nea miai nu nimic de spus?
Nu cred ca e vorba de superioritate, ci ca nu ii suportam ca echipa ajutata ani la rand. Ei au fost continuatoarii uzurpatorilor Steaua/Dinamo/Victoria/Flacara Moreni.fanUCV scrie: ↑01 Dec 2024, 22:39..cu Messi al Olteniei, licitare forțată, poate ar fi fost un pericol în plus și, poate, un egal care prelungea agonia ..un eșec, mandatul lui Gâlcă la olteni ..!
In rest zici bine. Nu avem solutii, nu surprindem cu nimic.
Daca Mitrita e suspendat, de ce nu joaca Houri? Cine face jocul? Nu ai element dinamic, nimic care sa destabilizeze.