Da, iar ne bate Dan Petrescu de ne suna apa în cap! Dar nu, noi nu l-am vrut pe Dan Petrescu, noi vrem antrenori civilizați! (Fabius, Fabius, trăiască civilizația!).
Noi vrem buldogi ca Paradela, nu fotbaliști. Ca un budog se luptă Paradela, ca un buldog adevărat! EU PROPUN SĂ-L DUCEM LA LUPTE DE CÂINI CĂ FOTBALIST NU E!
UN nou rezultat marca GHERLEI MALDONADO care a ajuns mult prea târziu la golul al doilea! A fost depășit clar! Indubitabil!
Multe mulțumiri Unicului Vinovat pentru transferul GHERLEI MALDONADO, la al treilea meci în care o comite clar în acest sezon.
Dar nu-i așa, nu e de ajuns că Rodion Cămătaru sau Sorin Cârțu îți spun clar că paradeii n-au valoare, nu contează că toți marii jucători, antrenori, președinți, comentatori îți spun clar că nu au valoare tu, nea miai, ești un papagal în continuare.
Stăm în câțiva români de valoare (5-6) restul sunt praf.
Pentru admiratorii paradeilor care se miră de ce nu mai vine publicul la stadion. Publicul craiovean e un public fin, cunoscător, pretențios care știe fotbal și vazut mulți fotbaliști mari pe fostul Central.
Cum o fi să-l vezi pe stadion pe Paradela după ce i-ai văzut pe Badea, Stângă sau Craioveanu? Ca să nu mai spun de Craiova Maxima....
Publicul îi vrea pe Baiaram, Mitriță și Markovici, vrea să vadă jucători cu glezna fină, nu paradei.
Dar nu-i așa, Louis Munteanu n-a fost bun, Bîrligea nici atât.
Am transferat noi un vârf adevărat, în ultima zi de transferuri!
Asta-i neșansa noastră, avem un patron sărac.
Strugurii sunt acri! Mult succes în continuare!