Etapa 18: Universitatea Craiova - Cai Ferate

Forumul suporterilor. Discutii despre meciurile din sezonul actual. Arhiva discuţiilor despre meciurile din sezoanele anterioare.

Moderator: grup_moderatori

Reusim si noi dupa atatia ani sa vedem locul 1?

1. Declansam fiesta 3-0 scurt
2
17%
2. Victorie 1-0 dupa min 80 ca anul trecut
3
25%
3. Egal(cel mai plauzibil rezultat)
4
33%
4. Pierdem si dam cu mucii in fasole
3
25%

Total votes: 12

Paul
grup_moderatori
grup_moderatori

Re: Etapa 18: Universitatea Craiova - Cai Ferate

Mesaj de Paul » 01 Dec 2024, 22:58

robertc scrie:
01 Dec 2024, 22:54
Dar baietii lui nea miai nu nimic de spus?
Te inscrii cu succes in curentul dezbinator din perioada asta. Atat poti? Daca nu suntem toti cu spume la gura ca Sosoaca, nu e bine? Ce vrei mai exact?

Tu al cui baiat esti? Ti se pare ok sa iei oamenii la misto, bazat pe ce anume, de fapt? Ca nu sunt nemultumiti in permanenta si ca spera la ceva?

BogdanWick8
senior
senior

Mesaj de BogdanWick8 » 01 Dec 2024, 23:06

Galca cred ca nu are model tipizat ca altfel nu mi explic, neneee esti depasit rau:
1: al 3-lea meci la rand cand incepi cu screciu cdm si ai pierdut mijlocul
2: nici cea mai vaga idee de joc
3: schimbari aiurite, intarziate, screciu trebuia scos in minutul 25
Ai naiba onoare si da ti demisia aia chitrosule ca n are niciun orizont echipa cu tine.

Freestate
fanatic
fanatic

Mesaj de Freestate » 01 Dec 2024, 23:13

Un lot de pigmei si astenici antrenati de un incapabil.
Uneori ma intreb "pentru cine joaca Galca?"
Cu pigmei la mijloc fara viteza si fara deplasare smart nu faci treaba. Nu vezi de la ei o pasa filtranta, Cicaldau se uita ca curca-n craci...
Da-o-n pvla mea de treaba.
Lotul e conceput gresit, nu avem pedigree, nu avem viteza, vana, inteligenta. Cu Vladoiu si Screciu care abuzeaza mingea nu faci treaba.

manex
fanatic
fanatic

Mesaj de manex » 01 Dec 2024, 23:18

fanUCV scrie:..cu Messi al Olteniei, licitare forțată, poate ar fi fost un pericol în plus și, poate, un egal care prelungea agonia ..un eșec, mandatul lui Gâlcă la olteni ..!
..felul cum este exprimat titlul topicului arată nivelul de superioritate la nivelul de miștocăreală al nației din zonă ..doar acolo, posibil, veți fi câștigători ...

Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
Cum adica... "veți fi castigatori"? Aici nu e forumul NOSTRU?

Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk

Last edited by manex on 01 Dec 2024, 23:18, edited 1 time in total.
Am zis!!

Paul
grup_moderatori
grup_moderatori

Mesaj de Paul » 01 Dec 2024, 23:27

O zise in stilul lui Toni, care asteapta sa il convingem sa ne onoreze cu sustinerea lui.
Le mai scapa porumbelul si is dau arama pe fata.

dorumihnea2
fanatic
fanatic

Mesaj de dorumihnea2 » 01 Dec 2024, 23:32

Sezonul ăsta nu am avut nici un meci cap coada in care să jucăm fotbal spectacol, nici măcar la 5-1. Meci de meci același stil de joc , aceeași exprimare....la meciurile lui Gâlcă trebuie să stai cu pistolul la tâmplă. Meci de meci Baiaram și Screciu titular plus Vladoiu, jucători cu aport 0. Nu i se dau șanse lui Mora sau Houri , mai nou văd că băiatul ăsta speriat, Barbu e băgat constant dar tremură chiloții pe el.
Forța Știința!!

robertc
fanatic
fanatic

Mesaj de robertc » 01 Dec 2024, 23:36

Din pacate trebuie sa scapa de Galca, de jumate de echipa dupa acea.

manex
fanatic
fanatic

Mesaj de manex » 01 Dec 2024, 23:37

Mora are șanse. Houri... Nush care e faza cu el.
Vladoiu s-a vazut ca e mai bun ca Lopez. Dacă ăștia sunt... E nașpa.
Nu avem mijloc!!!
Pt mine un mijlocas trebuie sa aibă minim 3, 4 pase geniale într-un meci, 3, 4 driblinguri... 3, 4 pase filtrante...ceva... Orice.
Un atacant... Sa il vezi ca atinge mingea care ii e adresata... Ca forțează ceva...
Nu avem mijloc... Atac... Aparare!!!

Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk

Am zis!!

inima de leu
suporter
suporter

Mesaj de inima de leu » 01 Dec 2024, 23:39

Da, iar ne bate Dan Petrescu de ne suna apa în cap! Dar nu, noi nu l-am vrut pe Dan Petrescu, noi vrem antrenori civilizați! (Fabius, Fabius, trăiască civilizația!).
Noi vrem buldogi ca Paradela, nu fotbaliști. Ca un budog se luptă Paradela, ca un buldog adevărat! EU PROPUN SĂ-L DUCEM LA LUPTE DE CÂINI CĂ FOTBALIST NU E!
UN nou rezultat marca GHERLEI MALDONADO care a ajuns mult prea târziu la golul al doilea! A fost depășit clar! Indubitabil!
Multe mulțumiri Unicului Vinovat pentru transferul GHERLEI MALDONADO, la al treilea meci în care o comite clar în acest sezon.
Dar nu-i așa, nu e de ajuns că Rodion Cămătaru sau Sorin Cârțu îți spun clar că paradeii n-au valoare, nu contează că toți marii jucători, antrenori, președinți, comentatori îți spun clar că nu au valoare tu, nea miai, ești un papagal în continuare.
Stăm în câțiva români de valoare (5-6) restul sunt praf.
Pentru admiratorii paradeilor care se miră de ce nu mai vine publicul la stadion. Publicul craiovean e un public fin, cunoscător, pretențios care știe fotbal și vazut mulți fotbaliști mari pe fostul Central.
Cum o fi să-l vezi pe stadion pe Paradela după ce i-ai văzut pe Badea, Stângă sau Craioveanu? Ca să nu mai spun de Craiova Maxima....
Publicul îi vrea pe Baiaram, Mitriță și Markovici, vrea să vadă jucători cu glezna fină, nu paradei.
Dar nu-i așa, Louis Munteanu n-a fost bun, Bîrligea nici atât.
Am transferat noi un vârf adevărat, în ultima zi de transferuri!
Asta-i neșansa noastră, avem un patron sărac.
Strugurii sunt acri! Mult succes în continuare!

Bobby
fanatic
fanatic

Mesaj de Bobby » 02 Dec 2024, 00:25

Eu credeam ca CFR e pa in campionatul asta dupa ce au vindut cei mai buni jucatori in vara. Cine stie...

FCSB e clar cea mai buna - ziceam si eu ca e lupta deschisa la locul 2.

Sper ca echipa si tara sa fie bine.

marius_vl
fanatic
fanatic

Mesaj de marius_vl » 02 Dec 2024, 00:52

între Petrescu și al nostru antrenor de titlu au fost minim 3 clase azi! Ne-a bătut cu un pressing năucitor și o poziționare fabuloasă în teren, asta înseamnă să fii antrenor adevărat! Ne-a oferit o lecție usturătoare de fotbal și ne-a băgat mințile în cap! Dan Petrescu este antrenor de titlu, nu nevinovatul nostru care greșește echipa de start pt a nu știu câta oară..

Bobby
fanatic
fanatic

Mesaj de Bobby » 02 Dec 2024, 01:39

Interesanta observatia lui Cosmin Staicu :

"CFR a fost echipa cu mai mulţi români în primul 11 decât Universitatea (7 plus Postolachi, faţă de 6), precum şi cu mai mulţi „under” (3 faţă de 1).".

Si mai mult romani, si mai multi tineri la CFR si ne-au batut clar.

Freestate
fanatic
fanatic

Mesaj de Freestate » 02 Dec 2024, 01:48

Nu pot sa adorm și mâine am atâta treaba! Bai ce- mi făcură ăștia! Te îmbolnăvesc ăștia , nu alta ! Pffff!

Paul
grup_moderatori
grup_moderatori

Mesaj de Paul » 02 Dec 2024, 04:45

@Leonard, nu am observat cand ai fost banat, si nu stiu sa iti spun care e faza, dar probabil ca @Freak o sa raspunda pana la urma. Eu zic ca nu sunt gluga de coceni, merci frumos, numai ca nu urmaresc toate certurile si banarile, si asa cum am mai spus nu am cerut si nici nu ma intereseaza sa am genul asta de responsabilitati politienesti pe formu, eu cred ca toti ar trebui sa poata scrie ce vor si in acelasi timp nimeni sa nu depaseasca anumite limite care sunt stiute. @Freak, te rog can poti spune ce a determinat banarile astea frecvente ale lui Leonard.

Dar acum din pacate e mai mult de zis despre ce facem noi in campionat, unde de fiecare data can avem sansa sa urcam pe locul 1, fie si temporar, reusim sa dezamagim profund. Nu stiu ce are Galca de spus, dar vreau sa vad ce zice Cartu si cum se continua discutia si cu Rotaru. Nu suntem in stare sa jucam un meci in care sa nu luam gol sau goluri, si jocul pare la inatmplare in atac, sau in orice caz fara vreun element surpriza sau niste trasee lucrate - macinam in gol si nu facem nimic.

Bobby
fanatic
fanatic

Mesaj de Bobby » 02 Dec 2024, 05:29

Stiu ca Sorin Cirtu il placea pe Bergodi. Cind o pleca Gilca de la echipa asta, ca va pleca la un moment dat, o fi Bergodi pe lista ?

Mie imi pare rau de fani, de roty, de jucatori. Nu vreau ca echipa asta sa dispara.

Eu nu acceptam niciodata clauza de 500 k decit cu borne de atins foarte stricte : loc si punctaj dupa 10 etape, la sfirsit de retur, la sfirsit de an calendaristic etc.

Conference league s-a terminat; Cupa Romaniei e cam dusa. In campionat va fi batalie dura si nu prea vad ca avem acel spirit de echipa, stiinta jocului, smecherie fotbalistica etc. de echipa campioana.

Nici un jucator adus in acest an nu pare a fi de top pentru liga 1 - adica de echipa campioana.

Scrie răspuns