Etapa 23: Rapid - "U" Craiova
Moderator: grup_moderatori
Etapa 23: Rapid - "U" Craiova
Sambata 25.01.2025 de la ora 20.00 jucam la Rapid.
Dupa 1-1 in tur si un rezultat nemeritat atunci.
Impresii despre meci si comentarii aici si numai aici.
Dupa 1-1 in tur si un rezultat nemeritat atunci.
Impresii despre meci si comentarii aici si numai aici.
Re: Etapa 23: Rapid - "U" Craiova
Eu sper sa nu il mai vad pe Capatana in primul 11! As merge pe Popescu - Bancu Zaikov Screciu Maldonado - Anzor(Cicaldau) Oshima - Barbu Mitrita Mora - Lukic,ca altul nu avem.....Sper sa il joace pe Maldonado fundas dreapta.....pt ca daca il baga pe Mora il invarte Petrila de il ameteste!
-
- senior
Si eu sper sa l avem pe barbu titular, e mult mai puternic decat bana
Căpățînă e accidentat, nu îl vedem.
Părerea mea că vom câștiga, Rapid s-a chinuit cu poli Iași acasă, care nu aveau rezerve, iar noi daca jucam ca în prima repriză cu dinamo și băgăm măcar 2 batem la scor.
Ce ar fi mișto ar fi sa fie un meci închis și să le dam gol la ultima fază din jumătate de ocazie, devine o tradiție sa îi batem la ei în prelungiri.
Eu as juca așa:
Lung-Bancu, Zajkov, Screciu, Maldonado - Anzor, Oshima - Barbu, Houri, Mora - Mitrita , unde Mitrita sa fie un vârf fals.
Am înnebunit cu ratarea lui Lukic, decât să punem un plăvan degeaba pe teren mai bine avem 3 mingicari periculoși în față și vedem ce iese.
Părerea mea că vom câștiga, Rapid s-a chinuit cu poli Iași acasă, care nu aveau rezerve, iar noi daca jucam ca în prima repriză cu dinamo și băgăm măcar 2 batem la scor.
Ce ar fi mișto ar fi sa fie un meci închis și să le dam gol la ultima fază din jumătate de ocazie, devine o tradiție sa îi batem la ei în prelungiri.
Eu as juca așa:
Lung-Bancu, Zajkov, Screciu, Maldonado - Anzor, Oshima - Barbu, Houri, Mora - Mitrita , unde Mitrita sa fie un vârf fals.
Am înnebunit cu ratarea lui Lukic, decât să punem un plăvan degeaba pe teren mai bine avem 3 mingicari periculoși în față și vedem ce iese.
"Plavanii" era o nuvela din vechile manuale scolare. Era vorba despre doi boi care se poticnisera cu picioarele in namol. Cam asa e si cu Lukic si Koljic.
n-am niciun motiv de optimism!
pierdem la un gol, Șumudică îi dă clase nevinovatului de pe banca noastră
pierdem la un gol, Șumudică îi dă clase nevinovatului de pe banca noastră
-
- senior
Sumudica e un alunecos care o sa foloseasca toate metodele netraditionale ca sa ne bata
-
- fanatic
Vorba lui Vochin....
Craiova este după chipul și asemănarea antrenorului.... cuminte.
Craiova este după chipul și asemănarea antrenorului.... cuminte.
Forța Știința!!
Vochin suge pl!!
Hai la meci!! Hai sa le dam **** la țigani din toată inima cu tot sectorul! Nu aveți motiv sa stați acasă dacă sunteți din București sau.. Pitești decât dacă sunteți morți!!
Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk
Hai la meci!! Hai sa le dam **** la țigani din toată inima cu tot sectorul! Nu aveți motiv sa stați acasă dacă sunteți din București sau.. Pitești decât dacă sunteți morți!!
Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk
Am zis!!
-
- fanatic
Daca la meciul cu Dinamo eram sigur ca batem, acum ma multumesc si cu un egal, dar nu ne opreste nimeni sa visam la mai mult.
Nu a venit niciun atacant, poate s-a gandit Felgueiras ca intra el pana sa vina cineva. Sau Silviu Bogdan, Cartu, Plesan si Cristescu. Pare ca toti care se alatura clubului in calitate do “oamani de fotbal”, adica cunoscatori la care te astepti sa aduca macar pe cineva de la juniori la prima echipa, ca au “ochi”, imediat cand ajung sa deschida gura ori paralizeaza ori vorbesc cat sa enerveze pe altii care pleaca (Cartu pe Radoi, Cristescu pe Bergodi).
Dar noi avem treaba cu Rotaru ca greseste, desi e singurul care spune constant ca este exasperat cum academia castiga la tineret si nu vine nimic la prima echipa.
Ii uitai pe cei mai buni oratori dintre copii Craiovei: Badita Samuraiul politician si Papura Cap Electronic, cum i-a zis Mitica.
Nu era de scris pe topicul asta, dar ziceau toti ca ok, nu vine nimeni pana la meciul cu Dinamo, dar sa te tii dupa.
Sa ne rugam la Dumnezeu sa inventeze Mitrita ceva, si poate ca e monentul sa ia loc pe banca Baiaram, ca sa existe si consecinte la indolenta, si sa intre Barbu sau Bana in primul 11.
Pe benzi stam bine ca e si Bancone si Mora.
Dar noi avem treaba cu Rotaru ca greseste, desi e singurul care spune constant ca este exasperat cum academia castiga la tineret si nu vine nimic la prima echipa.
Ii uitai pe cei mai buni oratori dintre copii Craiovei: Badita Samuraiul politician si Papura Cap Electronic, cum i-a zis Mitica.
Nu era de scris pe topicul asta, dar ziceau toti ca ok, nu vine nimeni pana la meciul cu Dinamo, dar sa te tii dupa.
Sa ne rugam la Dumnezeu sa inventeze Mitrita ceva, si poate ca e monentul sa ia loc pe banca Baiaram, ca sa existe si consecinte la indolenta, si sa intre Barbu sau Bana in primul 11.
Manex, tu esti bucurestean ?
Baiaram cred ca este suspendat, daca nu ma insel are 4 galbene. Sper ca in locul lui sa intre Barbu, are mai multa forta, e mai bataios.
-
- fanatic
Pentru atacant trebuie așteptat până la ora 23.59 in ultima zi de transferuri.....și 700 de mii o să coste.Paul scrie: ↑24 Ian 2025, 06:52Nu a venit niciun atacant, poate s-a gandit Felgueiras ca intra el pana sa vina cineva. Sau Silviu Bogdan, Cartu, Plesan si Cristescu. Pare ca toti care se alatura clubului in calitate do “oamani de fotbal”, adica cunoscatori la care te astepti sa aduca macar pe cineva de la juniori la prima echipa, ca au “ochi”, imediat cand ajung sa deschida gura ori paralizeaza ori vorbesc cat sa enerveze pe altii care pleaca (Cartu pe Radoi, Cristescu pe Bergodi).
Forța Știința!!
-
- senior
S a rezilitat cu vladoiu, e timpul pentru integrarea lui gaspar, in meciul cu poli iasi sper sa l vedem minim o repriza