strigati frate Demisia papagalului aluia de pe banca, poate s-o simti in [****] si pleacagogu2005 scrie: ↑25 Ian 2025, 20:56Lukic afară după meciul ăsta. Îi mulțumim dar e slab.
A revenit fundașul de națională s-a redeschis bulevardul Nicușor B.
Mitriță e doar tare în gură, prea puțin fotbal azi din partea lui
Bană a intrat doar ca să iasă la număr echipa.
Cicâldău este de o inutilitate fenomenală, încurcă ambele echipe, dar pe noi parcă mai mult.
Gâlcă e mai mult cu privirea în pământ decât la fazele de joc.
Restul echipei trage tare să prindă prin gafe personajele de mai sus.
Sunt pe stadion și măcar la suporteri suntem sus. Prea sus pentru mizeria și bășinile celor din teren.
Etapa 23: Rapid - "U" Craiova
Moderator: grup_moderatori
Re: Etapa 23: Rapid - "U" Craiova
La televizor nu se aude nimic dinspre galeria noastra,or avea astia microfoanele doar spre ciorigogu2005 scrie: ↑25 Ian 2025, 20:56Lukic afară după meciul ăsta. Îi mulțumim dar e slab.
A revenit fundașul de națională s-a redeschis bulevardul Nicușor B.
Mitriță e doar tare în gură, prea puțin fotbal azi din partea lui
Bană a intrat doar ca să iasă la număr echipa.
Cicâldău este de o inutilitate fenomenală, încurcă ambele echipe, dar pe noi parcă mai mult.
Gâlcă e mai mult cu privirea în pământ decât la fazele de joc.
Restul echipei trage tare să prindă prin gafe personajele de mai sus.
Sunt pe stadion și măcar la suporteri suntem sus. Prea sus pentru mizeria și bășinile celor din teren.
FC Prostii României...
Re: Etapa 23: Rapid -
Esti generos. E la acelasi nivel cu Mamut.
Felicitari tuturor baietilor de pe stadion!
Last edited by R.E.N. on 25 Ian 2025, 21:09, edited 1 time in total.
Albastrul din inimile noastre este mai mare decat al cerului si al marilor la un loc!
..evoluția, jocul este prea previzibil, se greșește la execuția unei pase, lucru elementar ..cred că Elvir ar fi marcat la 0-0 ..acest Oshima este cu mult sub Mateiu in his prime ..aștept ca Cicâldău să revină ..dacă tot de la Mitriță așteptăm, va fi greu să prindem locul de UE ..!
a ..repet, Carlos Mora se irosește ca fundaș ..ar trebui să alterneze benzile dar ca extremă ..
Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
a ..repet, Carlos Mora se irosește ca fundaș ..ar trebui să alterneze benzile dar ca extremă ..
Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk

Ba ce mai cauta asta in teren frate?? Numai in stan si bran mai puteai sa vezi asa cascadorii.
Albastrul din inimile noastre este mai mare decat al cerului si al marilor la un loc!
Cum sa cauti atacant 1 an de zile si sa il aduci pe impiedicatul asta...Doamne fereste,al zecela atacant adus pe acelasi profil.si la fel de slab.
Badelj părea ok la început...acum parca e prea rigid, sare mingea din el.
E o nebuloasa totala ce se întâmplă la Craiova an de an.
Pur și simplu nu știu ce se întâmplă și nu știu ce se poate face!
Trimis de pe al meu SM-A346B folosind Tapatalk
E o nebuloasa totala ce se întâmplă la Craiova an de an.
Pur și simplu nu știu ce se întâmplă și nu știu ce se poate face!
Trimis de pe al meu SM-A346B folosind Tapatalk
Forzza Stiinta, forzza Stiinta!!!
Când îl ți atât de mult pe Lukic în teren, meriti sa îți faci bagajele și să te duci in morții tai...
Anzor slab azi, ar trebui sa jucam cu Houri acolo, ar avea cine sa aduca mingea in fata.
rotaruleeeee, să te piși împreună cu cei 12 investitori pe banii și condițiile pe care le "asigurați" la clubul ăsta! Să mă [cenzurat] pe "antrenorul de titlu", țineți-l până picăm pe locul 12!
Nu Rotaru e de vina, că doar nu e el patron și în perioada asta de transferuri a adus un puști și atât... E vina lu' Mercur că e retrograd... Nea Miai e limitat puternic și tot ceea ce a făcut a fost să îl aducă înapoi pe strategul de Cartu. Numa' mutari de geniu... Ar trebui sa se duca să-și vadă de contractele cu statul și atât...
Eu nu cred ca Lukic si Koljic sunt mai buni decat vreun atacant de la juniori. Nu cred! Ce dezastre de jucatori, Doamne…. Nesimttitul ala de Koljic nici nu mai vrea sa alerge, merge si se ascunde in spatele fundasilor. Alearga Mora dupa 80 de minute mai mult decat el care tocmai a intrat, vitta nesimtita
Suntem pe cale să luăm bătaie de la o echipă care nu a atacat deloc, ba mai mult nici pe contră nu a jucat. Rapid a fost pe teren ca să nu piardă cu 3-0.
Pur și simplu ne-a bătut prostia. Prostia de a ține în teren jucători total ieșiți din formă, alții care nu au dat randament de luni bune și un antrenor lipsit total de orice inspirație sau măcar un minim curaj de a se impune în fața jupânilor care azi și-au bătut joc la propriu de munca lor și de suporteri.
Pur și simplu ne-a bătut prostia. Prostia de a ține în teren jucători total ieșiți din formă, alții care nu au dat randament de luni bune și un antrenor lipsit total de orice inspirație sau măcar un minim curaj de a se impune în fața jupânilor care azi și-au bătut joc la propriu de munca lor și de suporteri.
CRAIOVA NESUPUSA
Koljic pare ca se ascunde dupa fundaș la momentul pasei... nu ai cum sa te demarci asa slab mereu. Ti s-au lungit mâinile de cat le-ai ridicat dezaprobator spre colegi, ********! Sa ai o cariera pe masura indolenței tale.