Etapa 24: Universitatea Craiova - Poli Iasi
Moderator: grup_moderatori
Re: Etapa 24: Universitatea Craiova - Poli Iasi
Felicitari jucatorilor si antrenorilor pentru victorie. Meciul inca se joaca, dar la scorul asta e cam gata.
Nu îmi place cum tratam fazele de contraatac. Nu asa se joaca.
Fa ce trebuie și da-le cât mai multe goluri. Nu trebuie sa fie individualiști.
Fotbalul este un joc colectiv.
Trebuia sa damn7, 8 goluri. Asa face o echipa mare.
Dacă jucam asa cu alte echipe ne vor penaliza.
Ma bucur de victorie însă voiam mai multe goluri la ce s-a jucat. Am fost superficiali.
Trimis de pe al meu SM-A346B folosind Tapatalk
Fa ce trebuie și da-le cât mai multe goluri. Nu trebuie sa fie individualiști.
Fotbalul este un joc colectiv.
Trebuia sa damn7, 8 goluri. Asa face o echipa mare.
Dacă jucam asa cu alte echipe ne vor penaliza.
Ma bucur de victorie însă voiam mai multe goluri la ce s-a jucat. Am fost superficiali.
Trimis de pe al meu SM-A346B folosind Tapatalk
Forzza Stiinta, forzza Stiinta!!!
victorie pentru moralul tuturor.. sper ca Mitriță să joace cel puțin așa și contra cfr, fcsb, rapid.. hai Craiova!
Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk

poti sa il faci deja pe cel cu clujulBogdanWick8 scrie: ↑02 Feb 2025, 11:35Daca ii batem si jucam si sampanie, o sa l fac meci de meci, daca ii batem doar chinuit sau pierdem, nu mai fac =). Mie imi placea fotbalul spectaculos cand il jucam si pe teren mai si la sintetic, mereu cu o concurenta si un orgoliu acerb, preferam sa mor cu ei de gat decat sa ma vad invins, un fel de Bancu in meciul cu sepsi cand mai da cu mingile dupa adversari.
O sa vedem din primele 20 de minute daca Mirel a reusit sa i activeze si sa le dea pofta de cucerire de trofee de performanta
Bravo băieți! Era nevoie de un meci ca asta.
I N I M I T A B I L I
-
- suporter

Bravo baietii! 

Albastrul din inimile noastre este mai mare decat al cerului si al marilor la un loc!
Haha, uitasem cât de bine prezintă Mirel greșelile noastre pentru viitorii adversari. Bine ai revenit, Mirele!
I N I M I T A B I L I
-
- suporter
Ar merge la noi 42 ul lor 23 ani portughez viteza ft buna pentru 1.86
-
- fanatic
Rezultat excelent, dar jocul trebuie sa fie mult imbunatatit.
Bun Safira, intra bine in combinatii.
Bun Safira, intra bine in combinatii.
Totusi.. ca nu ma pot abtine.. pe Popescu cine il antreneaza?? Cred ca a ajuns la 10 goluri absolut parabile campionatul asta. La golul iasiului era lipit de prima bara complet aiurea, trei sferturi de poarta libera. Un sut nici puternic nici plasat, de la 17m. Exact ca in meciul tur.
Albastrul din inimile noastre este mai mare decat al cerului si al marilor la un loc!
Cei de la sofascore ii dadura 10 lui Mitrita. 
Sent from my SM-G985F using Tapatalk

Sent from my SM-G985F using Tapatalk
La Popescu a devenit deja o regula sa ia gol la primele doua ocazii ale adversarilor, așa cum orice meci cu Zajkov pe teren se încasează gol. E statistică ce spun. Am văzut golul din spatele porții și da, era plasat prost, a văzut mingea târziu și nici alonja nu-l ajută . Rămân la părerea ca ar trebui încercat mai des și Silvica!R.E.N. scrie: ↑02 Feb 2025, 19:58Totusi.. ca nu ma pot abtine.. pe Popescu cine il antreneaza?? Cred ca a ajuns la 10 goluri absolut parabile campionatul asta. La golul iasiului era lipit de prima bara complet aiurea, trei sferturi de poarta libera. Un sut nici puternic nici plasat, de la 17m. Exact ca in meciul tur.
Tin sa va spun, cu o oarecare mandrie, ca dupa ce ii suportai pe doi neni care il injurau pe Mitrita ca nu face nimic, cam din min 5 asa, imediat dupa gol, la o alta injuratura ma luai de ei si le zisei sa stea in [****] acasa daca le face asa de rau veniyul la stadion, si in orice caz sa nu mai injure niciun jucator de-al nostru.
Dupa care nu trebuie sa va mai spun ce facui cu ei la goluri, le pusei reluarile, samd.
Plecaram oarecum prieteni, cica e bun Mitrita si jucara ai nostri bine, chiar cantara la final si cica vin cu U Cluj.
Asa e bine, cand isi face fiecare treaba, ei pe teren si noi in tribuna.
Pe Baiaram trebuie sa il amendeze daca mai trage cu latul de la 15 m si nu e gol, mi se pare ca Houri trebuie sa joace obligatoriu, iar Cic in afara de gol e praf si trebuie sa faca ceva sa isi revina.
Iar de Mitrita, va rog eu frumos pe toti care care sunteti dezamagiti ca nu face banda si nu alearga ca Dorinel Munteanu, sa intelegeti ca e un jucator special care face ce vrea si face bine atunci cand e ajutat putin. De ex azi a fost Houri care a facut mijlocul iar Mitrita a fost cu executiile. Bancu super, centrare de manual.
Bravo baieti!
Dupa care nu trebuie sa va mai spun ce facui cu ei la goluri, le pusei reluarile, samd.
Plecaram oarecum prieteni, cica e bun Mitrita si jucara ai nostri bine, chiar cantara la final si cica vin cu U Cluj.
Asa e bine, cand isi face fiecare treaba, ei pe teren si noi in tribuna.
Pe Baiaram trebuie sa il amendeze daca mai trage cu latul de la 15 m si nu e gol, mi se pare ca Houri trebuie sa joace obligatoriu, iar Cic in afara de gol e praf si trebuie sa faca ceva sa isi revina.
Iar de Mitrita, va rog eu frumos pe toti care care sunteti dezamagiti ca nu face banda si nu alearga ca Dorinel Munteanu, sa intelegeti ca e un jucator special care face ce vrea si face bine atunci cand e ajutat putin. De ex azi a fost Houri care a facut mijlocul iar Mitrita a fost cu executiile. Bancu super, centrare de manual.
Bravo baieti!
Echipa e dependenta de Mitrita! E si un reproș pentru Gâlcă ! Intr-un an de zile sa nu fii capabil sa faci echipa sa joace, ci sa depindă doar de un singur jucător, nu e deloc profesionist! Dacă nu era clauza îl dadea demult Rotaru afara!