Etapa 24: Universitatea Craiova - Poli Iasi

Forumul suporterilor. Discutii despre meciurile din sezonul actual. Arhiva discuţiilor despre meciurile din sezoanele anterioare.

Moderator: grup_moderatori

Ii incingem?

1: Victorie la scor 2 boabe lukic
10
100%
2: egal
0
No votes
3: infrangere
0
No votes

Total votes: 10

BiancoAzzurro_AS.
fanatic
fanatic

Re: Etapa 24: Universitatea Craiova - Poli Iasi

Mesaj de BiancoAzzurro_AS. » 02 Feb 2025, 20:47

bravo baietii, meci facut de mitrita, incerca sa fie si altruist .... subteranele deja incep se pare

asteptam mult de la cic sejonul asta , anzor se simti cand intra, screciu nu prea da siguranta pe pozitia aia ..lukic are trac.... e de munca

gogu2005
fanatic
fanatic

Mesaj de gogu2005 » 02 Feb 2025, 20:55

Excepțional jucat, Mitriță în sfârșit face ce trebuie :)) șut la poartă, joc cu fața către poartă. Dacă leagă 2 meciuri așa putem zice că și-a revenit.
S-a simțit schimbarea de antrenor, echipa a jucat cu atitudine, s-a autodepășit pe alocuri, titularii au vrut să impresioneze noul antrenor pt că frica de evaluare face minuni:)
Cicâldău deși cu gol a fost ffff slab.
CRAIOVA NESUPUSA

Freestate
fanatic
fanatic

Mesaj de Freestate » 02 Feb 2025, 21:16

75% din meci bun...e bine. O intreaga repriza a doua excelenta.
L-au apostrofat pe Luckic la pasa aia a lui Mitrita dar n-a fost de vina el. Mitrita nu e om de pasa de gol, pierde momentul optim de a pune pasa mai mereu.
De Safira nu pot spune inca nimic. Vede si el acum ca acest campionat nu e floare la ureche.

Paul
grup_moderatori
grup_moderatori

Mesaj de Paul » 02 Feb 2025, 21:46

Mitrita nu dadu cea mai buna pasa de gol atunci, dar a dat nenumarate altele, chiar lui Lukic, lasat 1-la-1 cu portarul, in alte meciuri.
Safira lua contact cu ce inseamna echipa si campionatul, vedem miercuri si in meciurile urmatoare.
Inceput entuziasmat am mai avut cu Radoi, vedem cum merge treaba in continuare. Din ce spune, pare ca a inteles unde a gresit el, ceea ce e important. Nu e vorba ca doar el a gresit, a gresit si Cartu, si Rotaru, si multi dintre jucatori, dar atata vreme cat isi dau seama ca fiecare poate gresi, si ce e important este sa trecem mai departe invatand ceva din asta.m, e bine, asa dam inainte.
Doamne-ajuta sa fie Mirel ala care ghiceste pinul tuturor si ne face fericiti.
Eu deja fac planul in cap pentru petrecerea la care v-am invitat pentru a sarbatori castigarea titlului.

Bobby
fanatic
fanatic

Mesaj de Bobby » 02 Feb 2025, 23:24

Vedem cind jucam cu o echipa mai buna - nu stiu cum ne aparam oe partea stinga cu Bancu si Mitrita, oameni cu apetit ofensiv.

Freestate
fanatic
fanatic

Mesaj de Freestate » 03 Feb 2025, 08:21

Tocmai revad meciul la TV.
In reluare Safira mi se pare un fel de Daniel Popa ca joc si valoare.
L-am luat pe Daniel Popa de Portugalia-Brazilia. :)(

TitiUCV
senior
senior

Mesaj de TitiUCV » 03 Feb 2025, 08:35

Freestate scrie:
03 Feb 2025, 08:21
Tocmai revad meciul la TV.
In reluare Safira mi se pare un fel de Daniel Popa ca joc si valoare.
L-am luat pe Daniel Popa de Portugalia-Brazilia. :)(
Mie din tribuna mi-a placut de Safira la jocul fara minge, vede jocul si comparativ cu ultimii atacanti ai nostrii chiar stie sa se si demarce. Cred ca sa o ne ajute pe viitor, oricum e mai bun clar decat Lukic sau actualul Koljic.

fanucrv
fanatic
fanatic

Mesaj de fanucrv » 03 Feb 2025, 08:45

De Alibec se mai aude ceva ?

manex
fanatic
fanatic

Mesaj de manex » 03 Feb 2025, 08:47

Sa trăiască dex 12!!! E al treilea meci la rând când vin de la București.
Atitudinea a fost una bună. Am avut și noroc sa începem așa repede cu gol, insa i-am luat tare. Primul gol al lui Mitrita s-a văzut perfect din t2. Al doilea al lui a părut imposibil. Mitri de departe omul meciului însă aș vrea să îi remarc pe Baiaram, care nu mai e indolent, a fost aplaudat..pe Mora...
De Cic și de Houri as zice ca au momente când se ascund după adversari sa nu primească mingea. Ori de câte ori au ieșit la pasa am atacat frumos. De Screciu nu știu ce tot ziceți ca a fost slab. A blocat, a jucat aproape numai în fata. Ok... A greșit două pase... Sa fim serioși. Golul a fost greșeala colectiva, mingea aia prea a fost plimbata în careu și în fața aiurea de toți.
Safira mi se pare un transfer bun. Nu a greșit nicio minge înaltă venita pe el, a dat pase bune. Lukic în schimb.... E slab rău. Poate dacă pasă lui Mitri ar fi fost data 10 cm mai în spate ar fi fost gol.
Un meci de moral

Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk

Am zis!!

Paul
grup_moderatori
grup_moderatori

Mesaj de Paul » 03 Feb 2025, 09:52

Eu nu cred ca putem sa il evaluam pe Safira inca, dar din ce a miscat pare ca stie sa stea in teren, sa protejeze, sa tina si sa dea drumul la minge, fara sa fii fost foarte prezent in joc. Eu la momentul asta cred ca e mai bun Kolijc decat Lukic, chiar asa cum e el, pentru ca Lukic e foarte lent si nu da ca lumea la poarta, nu prea face nimic bine.

lory69
fanatic
fanatic

Mesaj de lory69 » 03 Feb 2025, 10:17

Si mie Baiaram mi-a parut in crestere de forma si atitudine.Problema e alta....ce alt under avem in lot care sa se apropie ca nivel de joc?Bana si Barbu imi dau impresia ca sunt foarte fragili si ca joc si ca moral.E momentul ca Radoi sa incerce alte variante....

fabius_2014
fanatic
fanatic

Mesaj de fabius_2014 » 03 Feb 2025, 11:00

lory69 scrie:
03 Feb 2025, 10:17
Si mie Baiaram mi-a parut in crestere de forma si atitudine.Problema e alta....ce alt under avem in lot care sa se apropie ca nivel de joc?Bana si Barbu imi dau impresia ca sunt foarte fragili si ca joc si ca moral.E momentul ca Radoi sa incerce alte variante....
Gaspar si Lapadatescu. Cam asta sunt toate variantele actuale si jucatorii pot fi incercati doar atunci cand scorul permite. Gaspar ca fundas dreapta cred ca face fata, dar nu atinge nivelul lui Mora.
Sa introduci un junior la mijloc este destul de dificil in conditiile in care acesta nu este talent incontestabil, vizibil pentru toata lumea. Nu stiu care este valoarea lui Lapadatescu. Oricum juniorii trebuie incercati atunci scorul permite.

manex
fanatic
fanatic

Mesaj de manex » 03 Feb 2025, 13:31

Ah. Aseară era un moment bun sa bage și un under. Nu stiu de ce nu a facut și ultima schimbare

Am zis!!

Paul
grup_moderatori
grup_moderatori

Mesaj de Paul » 03 Feb 2025, 14:11

manex scrie:
03 Feb 2025, 13:31
Ah. Aseară era un moment bun sa bage și un under. Nu stiu de ce nu a facut și ultima schimbare

Am jucat cu doi underi dupa ce a iesit Baiaram, cu Bana si Barbu. Cred ca nu s-a mai putut face inca o schimbare pentru ca mi se pare ca nu ai voie decat la 3 intreruperi, chit ca bagi 5, deci cate doua schimbari trebuie sa fie duble, daca nu ma insel.

manex
fanatic
fanatic

Mesaj de manex » 03 Feb 2025, 14:12

Ai dreptate. Si Barbu. Mai doream unu. Acum e momentul cu ei

Am zis!!

Scrie răspuns