Etapa 25: Universitatea Craiova - U cluj

Forumul suporterilor. Discutii despre meciurile din sezonul actual. Arhiva discuţiilor despre meciurile din sezoanele anterioare.

Moderator: grup_moderatori

Scrie răspuns

Legam si noi doua?

1: Victorie, mergem pe calea cea buna
13
87%
2: Egal, suntem fricosi ne multumim cu putin
2
13%
3: Infrangere, inca nu suntem pregatiti de primele locuri
0
No votes

Total votes: 15

BogdanWick8
suporter
suporter

Etapa 25: Universitatea Craiova - U cluj

Mesaj de BogdanWick8 » 02 Feb 2025, 19:33

Vine un meci mult mai greu decat ce a fost cu iasi, sper la o asistenta mai numeroasa, mai ales ca echipa a aratat fotbal si dorinta, se vede mana lui radoi. Partea buna ce ne a ramas de la galca este Mora fundas dreapta. Sper sa avem o brigada de arbitrii echidistanta miercuri sa nu caute sa ne arda. Presimt ca schimba tactica mirel cu u cluj o sa joace ceva mai precaut cu 3 centrali

Paul
grup_moderatori
grup_moderatori

Re: Etapa 25: Universitatea Craiova - U cluj

Mesaj de Paul » 02 Feb 2025, 21:59

In primul rand trebuie sa te felicitam Bogdane, pentru mana buna cu topicul, caci era extrem de important meciul asta.
O tii asa si esti parte a istoriei noastre !!!

Freestate
fanatic
fanatic

Mesaj de Freestate » 02 Feb 2025, 22:38

Atunci daca luam titlul, fiindca eu am deschis topicul 24-25 ... imi faceti statuie.

Paul
grup_moderatori
grup_moderatori

Mesaj de Paul » 02 Feb 2025, 22:46

Freestate scrie:
02 Feb 2025, 22:38
Atunci daca luam titlul, fiindca eu am deschis topicul 24-25 ... imi faceti statuie.
No problem! Toate astea depind de noi si le putem rezolva! Cat de greu e si de facut o statuie pana la urma?!
Ce stim sigur este ca miercuri doar cine are o problems de viata si de moarte, e bolnav la pat sau este plecat, are voie sa lipseasca de la meciul cu uzurpatorii vremelnici ai primului loc, pretinsii studenti ai lui Boc ( cautati traducerea din turca a acestui cuvant).
Eu am si program de mentorship cu necredinciosii injuratori de la T2.
Cred ca in mai cand toata lumea se da de ceasul mortii cu alegerile, noi o sa fim ocupati cu altele, si nu o sa inteleaga nimeni de ce noi suntem in lumea noastra.
Dar noi vom sti!

FreakBoy
Site Admin
Site Admin

Mesaj de FreakBoy » 03 Feb 2025, 10:29

Freestate scrie:
02 Feb 2025, 22:38
punem si nisip? :)(
I N I M I T A B I L I

BogdanWick8
suporter
suporter

Mesaj de BogdanWick8 » 03 Feb 2025, 10:38

Paul scrie:
02 Feb 2025, 21:59
In primul rand trebuie sa te felicitam Bogdane, pentru mana buna cu topicul, caci era extrem de important meciul asta.
Sper sa ma cheme si pe mine la petrecerea de titlu sa beau si eu sampanie din aia scumpa :)(

Freestate
fanatic
fanatic

Mesaj de Freestate » 03 Feb 2025, 10:56

FreakBoy post_
punem si nisip? :)(

Atat cat la sarmale pui ... orez. :)(

fabius_2014
fanatic
fanatic

Mesaj de fabius_2014 » 03 Feb 2025, 11:32

Eu zic sa ne revenim si sa privim cu prudenta meciul cu U. Cluj. Dupa cum s-a vazut, ardelenii beneficiaza de niste arbitraje favorabile, iar noi in ultimele doua meciuri, cel cu Rapid si cel cu Iasi, am fost furati. La Rapid un 11 m clar, de necontestat si ieri un 11 m si un cartonas rosu pentru ieseni. As zice ca arbitrii nu mai au niciun fel de rusine si ii ajuta pe clujeni pe fata, nici nu se feresc. Daca aia nu o baga in poarta, se inventeaza un penalty.

Cu Iasi a fost spectacol, dar ma gandesc cum ar fi fost daca nu era Mitrita in bulan. Sa speram ca batem, dar nu e deloc usor.

fanatic16
fanatic
fanatic

Mesaj de fanatic16 » 03 Feb 2025, 11:39

Băgați la pariuri masiv că U Cluj va primi cel puțin un penalty sau că noi nu o să primim :))

Freestate
fanatic
fanatic

Mesaj de Freestate » 03 Feb 2025, 12:05

Mai intai sa vedem biletul tau, cum ca iti pariezi casa pe asta...

Paul
grup_moderatori
grup_moderatori

Mesaj de Paul » 03 Feb 2025, 13:23

BogdanWick8 scrie:
03 Feb 2025, 10:38
Paul scrie:
02 Feb 2025, 21:59
Sper sa ma cheme si pe mine la petrecerea de titlu sa beau si eu sampanie din aia scumpa :)(
Absolut!

Paul
grup_moderatori
grup_moderatori

Mesaj de Paul » 03 Feb 2025, 13:25

fabius_2014 scrie:
03 Feb 2025, 11:32
Eu zic sa ne revenim si sa privim cu prudenta meciul cu U. Cluj. Dupa cum s-a vazut, ardelenii beneficiaza de niste arbitraje favorabile, iar noi in ultimele doua meciuri, cel cu Rapid si cel cu Iasi, am fost furati. La Rapid un 11 m clar, de necontestat si ieri un 11 m si un cartonas rosu pentru ieseni. As zice ca arbitrii nu mai au niciun fel de rusine si ii ajuta pe clujeni pe fata, nici nu se feresc. Daca aia nu o baga in poarta, se inventeaza un penalty.

Cu Iasi a fost spectacol, dar ma gandesc cum ar fi fost daca nu era Mitrita in bulan. Sa speram ca batem, dar nu e deloc usor.
Noi putem sa il privim si cu prudenta si cu optimism debordant, si cu scepticism, nu se schimba situatia. Dar ce putem intr-adevar sa facem este sa fim acolo pe stadion ca sa fie poate o idee mai greu sa ii impinga pe milogii aia de la spate. Restul depinde de baieti si de Radoi.

gogu2005
fanatic
fanatic

Mesaj de gogu2005 » 03 Feb 2025, 13:30

e meci care se poate castiga doar cu atitudine agresiva. pot avea clujenii si 7 arbitri in spate, daca ne intra 1-2 suturi de la distanta si facem pressing sus la sufocare se vor impletici untolzii.
ori ii urcam pe garduri din minutul 1 si ii tinem sub presiune garantandu-ne 3 pct ori ii lasam sa vina peste noi si la momentul potrivit la 0-0 pac 11m cum au avut cu buzaul.
CRAIOVA NESUPUSA

fabius_2014
fanatic
fanatic

Mesaj de fabius_2014 » 03 Feb 2025, 14:00

Paul scrie:
03 Feb 2025, 13:25
fabius_2014 scrie:
03 Feb 2025, 11:32

Noi putem sa il privim si cu prudenta si cu optimism debordant, si cu scepticism, nu se schimba situatia. Dar ce putem intr-adevar sa facem este sa fim acolo pe stadion ca sa fie poate o idee mai greu sa ii impinga pe milogii aia de la spate. Restul depinde de baieti si de Radoi.
Corect. Asta tine de noi si chiar o putem face. Cu un stadion plin, agitat, viu, e mai greu pentru arbitrii sa te fure. E frica.
Se intampla in anii 80 la meciurile cu Dinamo. Le tremurau nadragii si la jucatori adversi si la arbitri.

manex
fanatic
fanatic

Mesaj de manex » 03 Feb 2025, 14:25

Care stadion plin? Care spectatori sa pună presiune?
Suntem departe rău de ce înseamnă suporter.
Nici la insistentele crainicului lumea nu s-a ridicat în picioare la imn. De cantat nu mai zic. Nici esarfe.
Am încercat sa pun în legătură directa om cu state vechi în lumea filmului și Cu departamentul marketing. Probabil a ras de mine când i-am spus ca trebuie chemata lumea la stadion și cu reclame, cu filmulete. I-am dat pana și mici idei de scenarii pt asta. Rezultatul... Haha... Noi punem etichete electronice pe 20 de tricouri sa plătească omu cu ele. Clar si rezultatele aduc lumea la stadion. Dar și filmulete educative... Macar sa ii învețe pe aia de stau jos ca trebuie sa te ridici la imn... Sa fluturi un steag, o eșarfă, sa canti... Nu sa il. Injuri cât poți pe Mitrita și Ivan și Marko.
Nu mai zic ca încă am avea șansă la un documentar profi despre Craiova Maximă, atât cât or mai trai și oamenii ăștia. I-am pus în legătură.... Cucu. Marketingul nostru e zero acum. Am încercat personal să iau legătura cu un creator digital jmecher să facem ceva... Însă gratis nu se poate. Dar asa e cand nu te trage nimeni la răspundere ca ești ruda.
Si mai intreb și acum, aici:e careva care sa stie sa facă animatie?

Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk

Am zis!!

Scrie răspuns