Etapa 25: Universitatea Craiova - U cluj

Forumul suporterilor. Discutii despre meciurile din sezonul actual. Arhiva discuţiilor despre meciurile din sezoanele anterioare.

Moderator: grup_moderatori

Scrie răspuns

Legam si noi doua?

1: Victorie, mergem pe calea cea buna
13
87%
2: Egal, suntem fricosi ne multumim cu putin
2
13%
3: Infrangere, inca nu suntem pregatiti de primele locuri
0
No votes

Total votes: 15

FreakBoy
Site Admin
Site Admin

Re: Etapa 25: Universitatea Craiova - U cluj

Mesaj de FreakBoy » 06 Feb 2025, 14:27

Freestate scrie:
06 Feb 2025, 14:15
Deci pana la urma ai musamalizat minciuna batjocoritoare a lui Cipciu.
Cipciu n-a spus nimic revelator...oricine stie ca avem 2 milioane de debili in frunte cu ala...
nici nu am bagat de seama ca a zis chipciu aia, aveam impresia ca a zis nistor.
I N I M I T A B I L I

BogdanWick8
suporter
suporter

Mesaj de BogdanWick8 » 06 Feb 2025, 14:36

Frumos nea sorin elegant, a driblat frumos la digi, a spus lucrurilor pe nume, le a dat sus din cuvinte, chiar aveam nevoie de el ca presedinte de onoare sa apere culorile si numele acestei echipe, cat de vulcanic ar fi, e oltean la fel ca noi. Si eu cand simt ca sunt tras in piept si luat la misto reactionez la fel, altfel nu ai cum sa ti aperi orgoliul si sa arati ca esti o echipa cu personalitate daca te lasi calcat in picioare

Geronimo
fanatic
fanatic

Mesaj de Geronimo » 06 Feb 2025, 14:41

BogdanWick8 scrie:Frumos nea sorin elegant, a driblat frumos la digi, a spus lucrurilor pe nume, le a dat sus din cuvinte, chiar aveam nevoie de el ca presedinte de onoare sa apere culorile si numele acestei echipe, cat de vulcanic ar fi, e oltean la fel ca noi. Si eu cand simt ca sunt tras in piept si luat la misto reactionez la fel, altfel nu ai cum sa ti aperi orgoliul si sa arati ca esti o echipa cu personalitate daca te lasi calcat in picioare
Nuuuuu, noi simtim placere cand suntem calcati in picioare, apreciem cand suntem injurati, cadem in beatitudine daca ne lauda Naumii, Gradinestii si alte organisme "conlocuitoare". Noi suntem pe genul fatalu, auuu bubaaa...

Sent from my SM-G985F using Tapatalk

BogdanWick8
suporter
suporter

Mesaj de BogdanWick8 » 06 Feb 2025, 14:53

Abia ii astept in play off, sper sa vina tot cu calin file din poveste sa avem ocazia sa l mai huiduim putin, vine si caldura, poate vine lumea, ne facem si noi 20.000, dar sper cu aceeasi atitudine ca cei de aseara, cu presiune continua si pe jucatorii lor si pe arbitrii. Asa poti sa castigi un campionat, cand pe teren propriu ii distrugi psihic. Trebuie ca toate echipele care vin pe oblemenco sa intre cu frica ca si ia injuraturi, scuipaturi si huiduieli, nu sa i primim cu covoru rosu. Ostilitate trebuie sa fie cuvantul de ordine acasa

Freestate
fanatic
fanatic

Mesaj de Freestate » 06 Feb 2025, 14:58

Cine pe cine face..."legenda beata" ?
https://evz.ro/stelistul-alexandru-chip ... 79525.html

Geronimo
fanatic
fanatic

Mesaj de Geronimo » 06 Feb 2025, 16:01

Freestate scrie:Cine pe cine face..."legenda beata" ?
https://evz.ro/stelistul-alexandru-chip ... 79525.html
Nu conteaza, el e civilizat si a citit doua carti: "Acul si barosul".

Dany
fanatic
fanatic

Mesaj de Dany » 06 Feb 2025, 19:51

Doamne cât de greu a fost meciul, păcat ca nu am reușit sa mai dam un gol.
Am trăit periculos, Clujul are echipa bună, sta bine în teren, au trasee, zic eu ca se vede mana lui Sabau.
Oricum am jucat bine, iar după eliminarea lui Cristea am făcut un meci tactic bun, am reușit sa ținem mai bine de minge.
Îmi pare rău de Bana ca nu a marcat, a întrat bine in teren, a avut mai multe acțiuni pe dreapta decât Baiaram. Apropo, cred ca trebuie mai multe antrenamente și sa își corecteze lacunele din joc, asta fiind valabil pentru toți.
Însă cred ca stam rău la condiție fizica, poate de aceea ne retragem di nu încercăm sa fortam și golul doi.
E bine, vom avea de tras tare și pe mai departe.
Acum se vede schimbarea în bine cu Radoi, vreau sa vad un play-off în care să jucam cu aceasta ardoare și determinare în toate meciurile.
Mi-a plăcut atmosfera din tribune, însă era altceva dacă eram măcar 15000 de suporteri.
Cred și sper ca va fi bine!

Trimis de pe al meu SM-A346B folosind Tapatalk

Forzza Stiinta, forzza Stiinta!!!

Freestate
fanatic
fanatic

Mesaj de Freestate » 06 Feb 2025, 21:30

"La Dinamo si la Cluj baietii se dau cu ruj !"

BiancoAzzurro_AS.
fanatic
fanatic

Mesaj de BiancoAzzurro_AS. » 06 Feb 2025, 22:56

FreakBoy scrie:
06 Feb 2025, 14:07
Freestate scrie:
06 Feb 2025, 10:36
Freak ...adica dai dreptate unui nenorocit care spune o minciuna buna "legenda beata" .
Tu ce preferi ca victima?
1. O minciuna perversa spuse lumii despre tine ?
sau
2. O injuratura murdara adresata tie ?
Nu, nu la asta ma refer. De aia am zis ca fac abstractie de meciul jucat cu noi, orice se vorbeste despre meci e in febra meciului. Si eu am injurat ca prostu singur aseara la penalti-ul lor, sa-i [cenzurat] in gura si pe aia de la digi cum vad ei evidente, dar cand e evidenta inversa cauta scuze.
Dar, da, avem oameni de fotbal care ies in decor (motivat sau nu), totul plecat de la jiji, mitica, borcea, mititelu pe care presa ii cauta pentru interviuri. Nea Sorin a iesit in decor ieri, eu il inteleg si nu am cum sa il acuz personal, dar asta e situatia - a injurat. Nu poate fi scuzat doar pentru ca e al nostru, dar noi putem sa ii ingaduim greseala.
Si, nu ma intereseaza ce caracter are chipciu, daca e ipocrit sau nu, ce a spus este adevarat! La fel de adevarat cum e faptul ca arbitrii trag cu u cluj.
conteaza si cine zice, ca daca era chipciu(si nistor) icoana, ma duceam eu la nea sorin sa ii zic ca mi-e rusine ca ne-a favut de ras.... da tu cand e provocator la interviuri de cand il stiu si mai esti si prost de bubui... asta 1

2. pai daca tu spui ca nu e bine sa fie societatea cum e , poti spune ca are omu dreptate ... dar daca tu faci din obisnuinta exact ce face societatea esti per ansamblu ipocrit sau batut in cap, greu sa ma decid data fiind capacitatea lui intelectuala , in sensul ca nu cred ca e atat de destept sa incerce sa manipuleze

3. si pana la urma sa nu uitam ca ai fost sluga lui becali si a lui meme , 2 puscariasi cu acte printre altele ... deci nu tine retorica

BiancoAzzurro_AS.
fanatic
fanatic

Mesaj de BiancoAzzurro_AS. » 06 Feb 2025, 23:14

uite , fara sa vreau , gasesc ca bate la ochi si pe la altii
https://youtu.be/kla4fQaxi1E?si=PhRs6mGSNLvynZA4

Geronimo
fanatic
fanatic

Mesaj de Geronimo » 07 Feb 2025, 11:00

Pe sofascore Popescu si Mora sunt in echipa etapei.

fabius_2014
fanatic
fanatic

Mesaj de fabius_2014 » 07 Feb 2025, 12:09

Discursul lui Chipciu a fost pregatit inainte de a incepe meciul si avea ca tinte pe Becali si Sumudica.Acum ca s-a nimerit scandalul cu nea Sorin, e bonus.
In discurs se vad contradictii intre un limbaj elevat, surprinzator pentru un pitecantrop cum e Chipciu si limbajul de fotbalist nedus pe la scoala. Cocalarismul din [cenzurat] de Chipiciu se vede atunci cand vorbeste despre haine de firma si grobianismul atunci cand il ataca pe nea Sorin.
Vreti sa vedeti un fotbalist educat ? uitati-va la Sabau.
Ca tara merge prost, ca e corupta, ca televiziunile fac reclama la handicapati sunt lucruri pe care le stim toti si le acceptam cand ne convin asa cum face si Chipciu.
Mie ca si lui Sucu si Rotaru, mi s-a pus pata pe astia care primesc de la stat. Adica toata Romania se plange ca nu mai are bani si Boc baga 4 milioane de euro intr-o echipa de fotbal si inca altele in baschet si alte de-astea.
Banii aia, din care Chipciu traieste bine, trebuie scosi cumva si Boc s-a gandit sa mearga in cupe sau poate chiar sa ia campionatul.
De-aia U Cluj are arbitrajele care le are.
Are dreptate nea Sorin cand spune sa se mai termine cu politica in fotbal. Ba, ne-au luat un campionat aia de la CFR Cluj, cu sprijin politic si noi ne certam intre noi.

Freestate
fanatic
fanatic

Mesaj de Freestate » 10 Feb 2025, 11:12

Un fel de U Cluj varianta cu blana. Are mult alb si negru dupa cum se vede: :)(
https://www.facebook.com/watch?v=836032818503209

Scrie răspuns