Etapa 25: Universitatea Craiova - U cluj
Moderator: grup_moderatori
Re: Etapa 25: Universitatea Craiova - U cluj
Fără supărare, Bana nu are ce cauta în echipa
Bană și Cicâldău să lucreze mai mult pentru că azi au fost verigile slabe.
În rest TOATĂ ECHIPA a fost top, conectată la joc, la miza meciului și mai ales la ambiție.
În rest TOATĂ ECHIPA a fost top, conectată la joc, la miza meciului și mai ales la ambiție.
CRAIOVA NESUPUSA
Ho ba, ca asa ziceați și de Baiaram pana mai ieri. O sa ii iasă și lui.
Bravo băieți!
Bravo băieți!
I N I M I T A B I L I
Bravo baietii!!
Mitrita excelent, inclusiv tactic. Bancu la fel. Pe Mora n-are cine sa-l mute de acolo, a fost absolut fantastic! Screciu si el bine. Imi pare rau ca am criticat transferul lui Safira, pare a fi un transfer bun. Anzor si Oshima au intrat super bine.
Am jucat fotbal si s-a vazut si in atmosfera de pe stadion! Bravo!

Mitrita excelent, inclusiv tactic. Bancu la fel. Pe Mora n-are cine sa-l mute de acolo, a fost absolut fantastic! Screciu si el bine. Imi pare rau ca am criticat transferul lui Safira, pare a fi un transfer bun. Anzor si Oshima au intrat super bine.
Am jucat fotbal si s-a vazut si in atmosfera de pe stadion! Bravo!
Albastrul din inimile noastre este mai mare decat al cerului si al marilor la un loc!
Cel mai intens meci de pana acum. Știam ca Nistor bate acolo, ca a mai bătut acolo. Bine, Popica!!!
Am trăit fiecare fază din careu cu frica. Arbitrii te pot curata.
Nu mai vreau sa avem jucatori care ratează singuri cu portarul.
Imi pare rau sa aud ca Cartu a scuipat jucatori. De înjurat... S-a vazut ca i-a injurat. "n-ai voie sa vorbești tu, baga-mi-as pl în ma-ta.." cam asta a zis Cartu.
Nistor zice ca a fost lovit... O fi fost. Însă totul a plecat de la arbitrajul de doua etape.
Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk
Am trăit fiecare fază din careu cu frica. Arbitrii te pot curata.
Nu mai vreau sa avem jucatori care ratează singuri cu portarul.
Imi pare rau sa aud ca Cartu a scuipat jucatori. De înjurat... S-a vazut ca i-a injurat. "n-ai voie sa vorbești tu, baga-mi-as pl în ma-ta.." cam asta a zis Cartu.
Nistor zice ca a fost lovit... O fi fost. Însă totul a plecat de la arbitrajul de doua etape.
Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk
Am zis!!
-
- fanatic
ratarile in valuri cred ca vin doar din proasta pregatire fizica, nu stiu ce naiba de profesionist am crezut ca e galca dar pare ca a lasat dezastru in urma
naspa cu bana, bine ca e tanar dar trebuie pregatire psihica si repetitie pentru ca joaca mai prost ca la debut
cicaldau tot nu convinge
bine ca i-am batut pe maimutoi , cu arbitrii si cu politic
naspa cu bana, bine ca e tanar dar trebuie pregatire psihica si repetitie pentru ca joaca mai prost ca la debut
cicaldau tot nu convinge
bine ca i-am batut pe maimutoi , cu arbitrii si cu politic
Imi pare rau pentru ce s-a inatamplat cu Nistor. Si Chipciu super baiat, are 100% dreptate. Mai putin ca au jucat mai bine decat noi.
Albastrul din inimile noastre este mai mare decat al cerului si al marilor la un loc!
-
- fanatic
Baietii au avut atitudine si asta conteaza. Baiaram a fost clientul meu, dar de cand a venit Radoi, am vazut ca Baiaram are atitudine, munceste si baga osul.
Imi pare rau ca este singurul U21 care arata valoare in momentul asta. Trebuie sa avem rabdare si cu ceilalti juniori, multa rabdare.
Ma bucur pentru victorie si pentru atitudinea baietilor. Mora este fotbalist de fotbalist. Safira a provocat penaltyul si eliminarea clujeanului, as zice ca el este jucatorul meciului. Popica a aparat penalty, dar a avut si cateva iesiri aiurea, la centrari. Mitrita e Mitrita cel mai bun jucator roman pe faza ofensiva.
Cic si Houri mi s-au parut sub restul echipei. Cu Bana ne trebuie rabdare, multa rabdare. Cu Luckic ne mai trebuie un atacant.
Imi pare rau ca este singurul U21 care arata valoare in momentul asta. Trebuie sa avem rabdare si cu ceilalti juniori, multa rabdare.
Ma bucur pentru victorie si pentru atitudinea baietilor. Mora este fotbalist de fotbalist. Safira a provocat penaltyul si eliminarea clujeanului, as zice ca el este jucatorul meciului. Popica a aparat penalty, dar a avut si cateva iesiri aiurea, la centrari. Mitrita e Mitrita cel mai bun jucator roman pe faza ofensiva.
Cic si Houri mi s-au parut sub restul echipei. Cu Bana ne trebuie rabdare, multa rabdare. Cu Luckic ne mai trebuie un atacant.
Bravo Cartule, fa-ne de ras mereu cu cele mai proaste ieșiri... Cum [****] poți să pui președinte de club un om care își pierde cumpătul atât de ușor... Doamne ferește!
băi băieți, echipa primăriei municipiului Cluj poate acuza orice. Faptul că Sorin Cârțu și-a băgat inimă în morții lor nu poate fi decât un lucru bun. Gata cu băieții buni care întind covorul roșu pentru orice semidocți precum semi-fotbalistul Chipciu care folosește cuvinte ale căror înțeles îl confuzează.
CRAIOVA NESUPUSA
. . Chipciu Alexandru, respect deosebit pentru omul care ești.. !! ..cu așa atitudine, campioni vom fi data viitoare ..uneori, mă întrebam de ce lumea privește într-un fel anume când le spui orașul de unde ești ..trist!
Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk

Eu până nu vad 2-3 reluări a la var cu flegma, cu viteza normala si din slow motion și cât de mult se întinde pe suprafața de contact nu cred nimic. 

Aici e Craiova, vă luăm morții în [cenzurat] chiar și numai pentru că vă prezentați ca adversari cu pretenții.
Am ajuns să credem orice milogeală și orice victimizare a unor lepre fotbalistice precum dinamovistul Sabău, sau prostituata becalistă Chipciu sau maidanezul blatist păcănelist Nistor.
Chpiciu face pe lupul moralist când el a supt penisul oierului și acum dă lecții altora:)))))
Am ajuns să credem orice milogeală și orice victimizare a unor lepre fotbalistice precum dinamovistul Sabău, sau prostituata becalistă Chipciu sau maidanezul blatist păcănelist Nistor.
Chpiciu face pe lupul moralist când el a supt penisul oierului și acum dă lecții altora:)))))
CRAIOVA NESUPUSA
-
- fanatic
Bai, dar repede ii faceti vinovati pe ai nostri !!!
Stie cineva ce a fost acolo ?
Chipciu arata in joc ca este un mare neam prost, dar e tare in gura la declaratii.
Stie cineva ce a fost acolo ?
Chipciu arata in joc ca este un mare neam prost, dar e tare in gura la declaratii.