Etapa 25: Universitatea Craiova - U cluj

Forumul suporterilor. Discutii despre meciurile din sezonul actual. Arhiva discuţiilor despre meciurile din sezoanele anterioare.

Moderator: grup_moderatori

Scrie răspuns

Legam si noi doua?

1: Victorie, mergem pe calea cea buna
13
87%
2: Egal, suntem fricosi ne multumim cu putin
2
13%
3: Infrangere, inca nu suntem pregatiti de primele locuri
0
No votes

Total votes: 15

R.E.N.
fanatic
fanatic

Re: Etapa 25: Universitatea Craiova - U cluj

Mesaj de R.E.N. » 06 Feb 2025, 10:18

Cred ca ar trebui sa vorbim macar noi mai mult de meci, de calitatile lui Mora, de cum a inceput Mitrita sa joace pentru echipa, si mai putin de isteriile lui Cartu si de ce a spus Chipciu. Aia sunt niste hoti infecti, vede toata tara. Dar daca tu reactionezi ca presedinte facand clabuci la gura si bagadu-ti plla in toti mortii si rudele lor, nu faci niciun serviciu clubului. Doar muti discutia de la un meci pe care ai nostri l-au jucat exemplar, la circ.

Si Chipciu, chiar daca se impiedica in limbaj, si chiar daca omite barna din ochiul echipei partidului, are dreptate cu partea de adevar pe care o spune. O tara in care un presedintele unui club care se numeste Universitatea injura adversarii facand clabuci la gura, in care antrenori cu pretentii sunt dansatori din buric imbracati in paiete de 4k de coco, nu are unde sa ajunga decat la a vota un dement. Cealalta parte de adevar e ca furtul sistematizat de j de ani de zile duce la acelasi rezultat. Scuze, chiar nu vreau sa ma bag in discutii politice, dar simteam nevoia sa explic de ce interventia lui Chipciu nu mi s-a parut deplasata.
Albastrul din inimile noastre este mai mare decat al cerului si al marilor la un loc!

FreakBoy
Site Admin
Site Admin

Mesaj de FreakBoy » 06 Feb 2025, 10:24

Eu ii dau 100% dreptate lui Chipciu si il aplaud pentru discurs! Faceti abstractie ca a fost dupa un meci cu noi, are dreptate in tot ce a spus. Suntem o tara lasata in paragina, unde nimic din ce e valoros nu este promovat, unde scoala este lasata la urma, unde infrastructura din sanatate este lasata la urma, si unde se promoveaza niste caractere infecte, niste nonvalori. Cancanul primeaza in fata normalitatii, sunt promovate si aduse in prim plan jeguri umane iar cei cu bun simt care nu striga suficient de tare sunt ignorati.
I N I M I T A B I L I

gogu2005
fanatic
fanatic

Mesaj de gogu2005 » 06 Feb 2025, 10:34

A vomat Chipciu niște platitudini și acum să-l aplaudăm. Ce a zis nou și nu știam? Dacă un fost slugoi becalist a ajuns lup moralist venim degeaba la stadion. Chipciu e primul care votează cu CG, în pauza de scuipat adversari.

În schimb a zis niște minciuni ușor demontabile despre Cârțu: “că era beat sau sub altă influență” (adică drogat se subînțelege). În paralel cu voma de la DIGI unde perora adjective scuipătorul Chipciu, Cartu avea interviu cu gsp și nu era nici beat și nici drogat. Mergeți pe articol și vă convingeți.
CRAIOVA NESUPUSA

Freestate
fanatic
fanatic

Mesaj de Freestate » 06 Feb 2025, 10:36

Freak ...adica dai dreptate unui nenorocit care spune o minciuna buna "legenda beata" .
Tu ce preferi ca victima?
1. O minciuna perversa spuse lumii despre tine ?
sau
2. O injuratura murdara adresata tie ?

fabius_2014
fanatic
fanatic

Mesaj de fabius_2014 » 06 Feb 2025, 11:21

FreakBoy scrie:
06 Feb 2025, 10:24
Eu ii dau 100% dreptate lui Chipciu si il aplaud pentru discurs! Faceti abstractie ca a fost dupa un meci cu noi, are dreptate in tot ce a spus. Suntem o tara lasata in paragina, unde nimic din ce e valoros nu este promovat, unde scoala este lasata la urma, unde infrastructura din sanatate este lasata la urma, si unde se promoveaza niste caractere infecte, niste nonvalori. Cancanul primeaza in fata normalitatii, sunt promovate si aduse in prim plan jeguri umane iar cei cu bun simt care nu striga suficient de tare sunt ignorati.
Tara asta este in situatia pe care tu ai descris-o mai bine decat Chipciu si din cauza celor care il platesc pe Chipciu. Este ca si cum un om care beneficiaza material de pe urma unor politicieni ar iesi in presa si i-ar critica pe acei politicieni.
Nu l-am vazut pe Chipciu rusinat pentru arbitrajele favorabile pe care U Cluj le-a avut pana acum. Este ipocrizie maxima la omul asta.
E ca si cum seful unui partid aflat la putere de 35 de ani ar critica clasa politica si situatia in care a ajuns Romania.
Chipciu seamana cu Dinu Cornel cel care acum ne spune ca echipa Dinamo Bucuresti a fost o victima a regimului comunist care favoriza pe Universitatea Craiova.

Vorbind despre fotbal, spun inca o data ca ma incanta Baiaram, cel pe care l-am criticat mereu pentru neimplicare si Mora care este extraordinar. Nu stiu ce nevoie avem de alt fundas dreapta.

dorumihnea2
fanatic
fanatic

Mesaj de dorumihnea2 » 06 Feb 2025, 11:29

Asta e pt freak.... v-am mai spus că eu am o treabă cu ipocriții și dpmdv Chipciu este un ipocrit. Dar să îl mai și faci pe Cartu beat și drogat, in plus și la tine acasă. Chipciu se aseamănă oarecum cu cel pe care îl critică din politică. Despre amândoi o seamă spun că vorbesc frumos și au dreptate dar eu știu că nu au ,,caracterul,, să spună lucrurile astea.
Forța Știința!!

Freestate
fanatic
fanatic

Mesaj de Freestate » 06 Feb 2025, 11:41

Am fost acolo cu timbrul meu vocal superb...
https://www.facebook.com/watch/?v=3477723429191230
Pur si simplu glasul meu timbrat, gaunos, glas de bariton dres cu vin de doaga (ceva a la Joe Cocker si ceva de la Dave Gahan) ...ii deranja flagrant pe pitzigoii de langa mine. Intorceau niste tipi anemici din fata privirea spre mine si se dumireau ce e cu vocea aia. :)(
Vocea mea s-a definitivat in 2006 si 2013 ...in 2006 l-am rugat pe Dave Gahan la o sesiune de autografe sa ma scuipe in gat. In 2013 am fost la Bucuresti la concertul sustinut de Joe Cocker si acolo langa scena l-am rugat pe artist sa ma scuipe in gat.
De atunci am vocea si talentul acestor staruri. (RIP Joe Cocker)
Last edited by Freestate on 06 Feb 2025, 11:55, edited 1 time in total.

fanucrv
fanatic
fanatic

Mesaj de fanucrv » 06 Feb 2025, 11:51

Felicitari jucatorilor ! Felicitari Mirel Radoi ! Felicitari publicului si Peluzei Nord ! Si nu in ultimul rand, felicitari Sorin Cartu ! Sustinere totala !

Freestate
fanatic
fanatic

Mesaj de Freestate » 06 Feb 2025, 12:29

Sa-l remarcam pe Gradinescu care ardea la orice actiune in careul nostru. Voia omul 11m.
La penalty-ul lor, instant si-a adus aminte ca trebuia sa verifice daca a intrat sau nu cineva in careu la executie. Cred ca si el nu isi mai aduce aminte cand o facuse ultima data.

gogu2005
fanatic
fanatic

Mesaj de gogu2005 » 06 Feb 2025, 12:56

Grădinescu a trecut de mult timp de la stadiul de slugă umilă la hârtie igienică folosită pe ambele părți.
CRAIOVA NESUPUSA

fabius_2014
fanatic
fanatic

Mesaj de fabius_2014 » 06 Feb 2025, 13:46

Chipciu a avut dosar penal, in 2014, pentru consum de alcool la volan. Asta ia premiul special pentru ipocrizie si neimtire. Lupul moralist.
U Cluj si CFR Cluj sunt echipele care au beneficiat cel mai mult de pe urma coruptiei din Romania si Chipciu face pe moralistul.
Ptiu. Mi se face scarba de atata ipocrizie.

FreakBoy
Site Admin
Site Admin

Mesaj de FreakBoy » 06 Feb 2025, 14:07

Freestate scrie:
06 Feb 2025, 10:36
Freak ...adica dai dreptate unui nenorocit care spune o minciuna buna "legenda beata" .
Tu ce preferi ca victima?
1. O minciuna perversa spuse lumii despre tine ?
sau
2. O injuratura murdara adresata tie ?
Nu, nu la asta ma refer. De aia am zis ca fac abstractie de meciul jucat cu noi, orice se vorbeste despre meci e in febra meciului. Si eu am injurat ca prostu singur aseara la penalti-ul lor, sa-i [cenzurat] in gura si pe aia de la digi cum vad ei evidente, dar cand e evidenta inversa cauta scuze.
Dar, da, avem oameni de fotbal care ies in decor (motivat sau nu), totul plecat de la jiji, mitica, borcea, mititelu pe care presa ii cauta pentru interviuri. Nea Sorin a iesit in decor ieri, eu il inteleg si nu am cum sa il acuz personal, dar asta e situatia - a injurat. Nu poate fi scuzat doar pentru ca e al nostru, dar noi putem sa ii ingaduim greseala.
Si, nu ma intereseaza ce caracter are chipciu, daca e ipocrit sau nu, ce a spus este adevarat! La fel de adevarat cum e faptul ca arbitrii trag cu u cluj.
I N I M I T A B I L I

Freestate
fanatic
fanatic

Mesaj de Freestate » 06 Feb 2025, 14:15

Deci pana la urma ai musamalizat minciuna batjocoritoare a lui Cipciu.
Cipciu n-a spus nimic revelator...oricine stie ca avem 2 milioane de debili in frunte cu ala...

gogu2005
fanatic
fanatic

Mesaj de gogu2005 » 06 Feb 2025, 14:16

fabius_2014 scrie:
06 Feb 2025, 13:46
Chipciu a avut dosar penal, in 2014, pentru consum de alcool la volan. Asta ia premiul special pentru ipocrizie si neimtire. Lupul moralist.
U Cluj si CFR Cluj sunt echipele care au beneficiat cel mai mult de pe urma coruptiei din Romania si Chipciu face pe moralistul.
Ptiu. Mi se face scarba de atata ipocrizie.
Are direct condamnare 1 an cu suspendare parcă.
Este ipocrizia maximă ca tocmai acest alcoolic infractor să-l acuze pe Cârtu că era beat :)))
CRAIOVA NESUPUSA

Scrie răspuns