Etapa 25: Universitatea Craiova - U cluj
Moderator: grup_moderatori
-
- fanatic
Re: Etapa 25: Universitatea Craiova - U cluj
Un moment în care nu ai fost mândru de tine?
- O dată am scuipat un adversar, când am venit la FCSB, cred că jucam cu Levski Sofia.
- O dată am scuipat un adversar, când am venit la FCSB, cred că jucam cu Levski Sofia.
Forța Știința!!
-
- fanatic
Este o declarație de a lui Chipciu, oricum eu îmi amintesc momentul când l-a scuipat pe jucătorul bulgar.
Forța Știința!!
Cartu trebuia sa nu înjure. Se vede clar ca în afara de sa își bage în ma-sa nu a zis altceva. Nu a scuipat... Si la ce tensiune a fost.. Cu arbitrul care a prelungit 10 minute... Cu penalty ratat... Era normal. Eu eram ca un leu în cușcă aici, în casa, d-apai cei de pe teren. Cartu ar trebui sa își ceara scuze, sa nu ascundă nimic din ce a zis pe camera și aia e. E fotbal.
Iar aia de la Cluj sa ma suga, ca nu-s ei buricul. Ce dacă-s de la Cluj? Discursul lui Chipciu.. Ok...
Ai nostri sa isi ceara scuze... Si gata.
Arbitrajul din ultimele etape a inflamat tot.
Si ca să zic de meci... Credeam ca Bană e altceva. La Slatina cu el. Și altul la rand.
Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk
Iar aia de la Cluj sa ma suga, ca nu-s ei buricul. Ce dacă-s de la Cluj? Discursul lui Chipciu.. Ok...
Ai nostri sa isi ceara scuze... Si gata.
Arbitrajul din ultimele etape a inflamat tot.
Si ca să zic de meci... Credeam ca Bană e altceva. La Slatina cu el. Și altul la rand.
Am zis!!
-
- fanatic
Deci ăsta și cu Nistor fac pe moraliștii cu noi? Bine a făcut Cartu....cine știe ce provocări făcea fraierul de Nistor la adresa lui Cartu sau a suporterilor. Toată presa titreaza manifestul lui Chipciu....vomit
Forța Știința!!
Nistor, la fel ca în 2020 in meciul cu cfr cluj, a clacat sub presiune. Imaginea cu el șters de pe autocarul lui dinamuie îl caracterizează.
Hai sa apară înregistrări de la tribuna 0. Ca suntem în epoca digitala. Nimeni nu a surprins ca a scuipat?
Poți mirosi în jur de la un whisky mic? Intreb și eu.
Moouie u cluj, muooie cfr!!
Mora bun, Baiaram bun, Azorel... Sa mai muncească. Screciu bun, Bancu... De Nationala, Mitrita de Națională, Popica fabulos, Safira e ce trebuie.
Poți mirosi în jur de la un whisky mic? Intreb și eu.
Moouie u cluj, muooie cfr!!
Mora bun, Baiaram bun, Azorel... Sa mai muncească. Screciu bun, Bancu... De Nationala, Mitrita de Națională, Popica fabulos, Safira e ce trebuie.
Am zis!!
-
- fanatic
Sofascore
Popescu 9,2
Mora 8,5
Safira 7,8
Mitrita 7,5
Astea au fost cele mai mare note.
Zajkov 6,6
Cea mai mica nota .
Popescu 9,2
Mora 8,5
Safira 7,8
Mitrita 7,5
Astea au fost cele mai mare note.
Zajkov 6,6
Cea mai mica nota .
-
- suporter
Mora daca mai joaca in ritmul asta o sa l confundam cu carvajal si in iunie isi ia talpasita, sunt mandru de atitudine si de toate echipa, putin dezamagit de popica ca de la el a plecat faza penalty ului dar tot el s a scos, la fel bana fricos nu reuseste sa se descatuseze psihic. Se pare ca am bafta la topic uri, il fac si pe urmatorul sa vedem daca mai tine? 

Votez pentru!BogdanWick8 scrie: ↑05 Feb 2025, 23:43Mora daca mai joaca in ritmul asta o sa l confundam cu carvajal si in iunie isi ia talpasita, sunt mandru de atitudine si de toate echipa, putin dezamagit de popica ca de la el a plecat faza penalty ului dar tot el s a scos, la fel bana fricos nu reuseste sa se descatuseze psihic. Se pare ca am bafta la topic uri, il fac si pe urmatorul sa vedem daca mai tine?![]()

-
- fanatic
vad si eu declaratiile.... chipciu e cocalar de cocalar si l-a apucat filozofia
)) oricum il iubesc astia din presa la cat de slobod la gura e ... e sub efectul halucinogen al primelor 2 carti citite si din entuziasm le-a amestecat pe toate , e de inteles pentru un nivel scazut de inteligenta si lipsit de preocupari mentale ... dar e un domn iar apoi ii mitraliaza pe toti ... acum partial are dreptate cu societatea , nu ne putem preface ca suntem belgieni , asta e..dar cand iti pute tot, tu cum mirosi ?
nistor , mama ce mercenar odinar , "ceapa" pe numele lui , ce minte de cartu ... stie toata craiova ca sorin era cu pasarica si nu gusta nimic vs majoritatea din crv. maxima
cluj ca de obicei , pe vrajala si pe subterane.... pai ai arbitru in politica cu primarul dar nu e conflict de interese pe fata, cam cat de prost sa fii sa pui botul?
cartu, putin expus cu filmarea, sa fie inteligent cand da declaratii dar nu e atat de grav .. daca imi aduc aminte de stoica care acum e si oficial si comentator tv , fost puscarias , parem niste copii mici
bravo baieti , poate vine lumea la stadion ca sa nu mai fie asa curajosi adversarii sa iti ia legenda in pl in patul tau si pe muzica ta

nistor , mama ce mercenar odinar , "ceapa" pe numele lui , ce minte de cartu ... stie toata craiova ca sorin era cu pasarica si nu gusta nimic vs majoritatea din crv. maxima
cluj ca de obicei , pe vrajala si pe subterane.... pai ai arbitru in politica cu primarul dar nu e conflict de interese pe fata, cam cat de prost sa fii sa pui botul?
cartu, putin expus cu filmarea, sa fie inteligent cand da declaratii dar nu e atat de grav .. daca imi aduc aminte de stoica care acum e si oficial si comentator tv , fost puscarias , parem niste copii mici
bravo baieti , poate vine lumea la stadion ca sa nu mai fie asa curajosi adversarii sa iti ia legenda in pl in patul tau si pe muzica ta

Last edited by BiancoAzzurro_AS. on 06 Feb 2025, 00:05, edited 1 time in total.
Bogdanfitilde8inci.... Fa, vere, topicul de azi!!!
Cartu sa isi ceara scuze. Si gata!! Se vede ce zice și cum înjura. Eu am înjurat mai rău la pauză. Și nevasta și sora și cumnata... Le-am luat pe toate în puoola.
Cartu sa isi ceara scuze. Si gata!! Se vede ce zice și cum înjura. Eu am înjurat mai rău la pauză. Și nevasta și sora și cumnata... Le-am luat pe toate în puoola.
Am zis!!
Mie mi-e teama ca la anul Mora, Mitri, Screciu vor pleca. N-ai cum sa ii ții. De Bancu nu zic, ca sper sa rămână, deși merita și el 1 an macar cu bani fff mulți.
Am zis!!
Zajkov a produs penalty-ul ala ? Iarasi ?
Hai frate, chiar nu gasim altul in locul lui ?
Hai frate, chiar nu gasim altul in locul lui ?
Ce sa faci în invalmaseala aia?
Am zis!!
Huaaaaaa Naum... huaaa Naum si tot gigisport-ul... huaaaa.
Sent from my SM-G985F using Tapatalk
Sent from my SM-G985F using Tapatalk