Etapa 25: Universitatea Craiova - U cluj

Forumul suporterilor. Discutii despre meciurile din sezonul actual. Arhiva discuţiilor despre meciurile din sezoanele anterioare.

Moderator: grup_moderatori

Scrie răspuns

Legam si noi doua?

1: Victorie, mergem pe calea cea buna
13
87%
2: Egal, suntem fricosi ne multumim cu putin
2
13%
3: Infrangere, inca nu suntem pregatiti de primele locuri
0
No votes

Total votes: 15

BiancoAzzurro_AS.
fanatic
fanatic

Re: Etapa 25: Universitatea Craiova - U cluj

Mesaj de BiancoAzzurro_AS. » 06 Feb 2025, 00:08

manex scrie:
06 Feb 2025, 00:00
Mie mi-e teama ca la anul Mora, Mitri, Screciu vor pleca. N-ai cum sa ii ții. De Bancu nu zic, ca sper sa rămână, deși merita și el 1 an macar cu bani fff mulți.

Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk
ti se pare tie asa cu screciu? intreb pt ca nu numai ca nu sunt impresionat , ba din contra

gogu2005
fanatic
fanatic

Mesaj de gogu2005 » 06 Feb 2025, 00:16

manex scrie:
Mie mi-e teama ca la anul Mora, Mitri, Screciu vor pleca. N-ai cum sa ii ții. De Bancu nu zic, ca sper sa rămână, deși merita și el 1 an macar cu bani fff mulți.

Cu Screech mai greu..
CRAIOVA NESUPUSA

Freestate
fanatic
fanatic

Mesaj de Freestate » 06 Feb 2025, 00:21

Mora cel mai bun jucator de camp astazi. Si Bancu facu un meci bunicel.
Screciu slab avem emotii cand loveste mingea cand preia.., Cicaldau slab, Houri in afara de pasa aia fu usor de deposedat, nu e facut pentru jocurile fizice...
Sincer nu as sta in Cicaldau si Houri, ne trebuie mijlocas ofensiv, central cum ii spun unii care sa lege acolo intre linii.
Cu Cicaldau si Houri ramanem pe locurile 3-4.
Copilu ala Bana iti mananca ficatii... :o:
S-a vazut o usoara oboseala, Clujul se vazu ca au avut o zi in plus.
E nasol urmatorul meci tot peste 3 zile..

Freestate
fanatic
fanatic

Mesaj de Freestate » 06 Feb 2025, 00:27

Avram asta e mare jigodie....cica Masoero isi trasa mana !
Jigodia dracului, Masoero nu incerca sa o lipeasca de corp tot departata era, isi cobori umarul ca "s-o preia mai bine".
Cine-l pune pe asta acolo in studio ?

Paul
grup_moderatori
grup_moderatori

Mesaj de Paul » 06 Feb 2025, 00:51

Vad ca toti civilizatii il aplauda pe Chipciu care stie cu firmele discrete si ne explica cum suntem toti prosti, si evident el destept.
Pai cand arbitrul nu da penalty evident si ii trebuie VAR la noi, iar la ei da penalty tot cu VAR, dar nu vede hentul ala imens, si toate astea dupa muuulte meciuri in care au facut jeocareala cu arbitrii, ce ati vrea ma civilizatii pl mele? Iar Chipciu care ss ia el de toata lumea sa il ia pe Nistor de mana si sa se duca unde numle mai pute lor nimic. Ceapa taranul cu rafinatul care poarta firme mici si discrete, Chipciu, sa se gandeasca de ce are lumea draci pe ei.

fanatic16
fanatic
fanatic

Mesaj de fanatic16 » 06 Feb 2025, 01:21

Superb meci, atmosfera ca în vremurile bune, mai vocali ăștia 7 mii care fusaram decât sold out urile cu fcsb.
Nu am mai văzut de mult timp dârzenia asta la ai noștri, bravo , bravo, bravo, Safira e ce ne trebuie, tare pe picioare, mobil, știe cu mingea, are viziune și da pase bune, Mora jos pălăria, mor de necaz cum toți anonimii sunt lăudați in presă dar gladiatorul nostru nu e menționat nicăieri, daca juca la fcsb sau booveni erau 10 știri cu el pe zi.
Daca pe bauza l-au idolatrizat pt niste fente din joi în Paști, pai Mora se pise pe bauzaul pwlii la ce forță și viteza are, eu nu am văzut la noi până acum un jucător care driblează cu o finețe incredibila dar care în același timp se apără impecabil și cu o precizie de manual în alunecări!!!
Incredibil jucător!
Mitrita fu ce trebuie, păcat de 2 ratări mari, dar fu cel mai periculos om, mentinu ritmul avut cu Iași, vioara întâi, bravo, Oshima îmi placu foarte mult cum intră, edificatoare faza când ieși cu mingea dintre 2 clujeni și ăia căzură pe jos, apoi șuta superb in bara, păcat, merita gol, dar marele minus fu Bana, incredibil ce ratari avu, ok , are doar stângul, bai dar avu timp să pună mingea cum vru , cum sa îți bați joc așa?
Și Lukic o dădea de acolo!
La minusuri trec și frica lui Rădoi care făcu pasul în spate după ce luară aia roșu, însă spre final ne revenirăm.
Acum poate așa vru Rădoi, poate așa făcură jucătorii după un efect psihologic de liniștire cand văzură că aia ia roșu, nu ar fi exclus ca Rădoi sa nu fi vrut retragerea, dar ai noștri să facă așa din obișnuință.
Mă mir că Var-ul ne dădu penalty, deși fu clar cat casa scânteii, nu credeam că primim la câtă japca are u cluj mereu.
Per total, am speranțe mari pt playoff, arătăm bine cu orice echipa, daca nu am rata atât de mult am fi departe, un punct de plecare e că avem ocazii cu nemiluita indiferent de numele echipei.
Rădoi nota 10 pentru mobilizarea jucătorilor, că tactic nu cred că avea ce schimba în o săptămână, dar la noi mereu cea mai grea a fost mobilizarea, așadar nota 10!
Când îl văd pe Rădoi cu ce ardoare vorbește, îmi dau seama câtă diferența e între ce transmite el și ce transmitea Gâlcă care mereu ridica din umeri și vorbea lent , cu o teama vizibilă la fiecare interviu!
Per total, o seară de nota 10, păcat că scandalul cu Cartu muta reflectoarele de pe echipa pe altceva.
Daca e adevărat că aia fură scuipați de Cartu e inadmisibil, însă nici ăia nu sunt ușă de biserică si probabil provocara și ei, însă tu ca om la o vârstă respectabilă, ca simbol al Craiovei Maxima nu ai voie sa te cobori la nivelul ăsta de meltenisme gen sumudica magic baghet burberry, cu atât mai mult sa ai tentative de scuipat sau luat de gat sau mai știu eu ce, maxim trebuia să îi înjure, nu să vină pe tunel la ei.
Clubul nostru pierde enorm ca imagine în seara asta de la scandalul ăsta și deja arătăm lafel ca boovenii după meciul celebru cu rapid la Târgu Jiu, când poștașu și gloata de juniori booveni scuipau jucătorii rapidului, iar mititelu venea pe tunel și se îmbrâncea pe acolo cu săpunaru.
Da, Cartu e un simbol al Craiovei Maxima,căruia și la 70 de ani i se vede în ochi scânteia rebeliunii și explozia Maximei, dar când intri în scandal și te cobori la nivelul unora care te provoacă dai întâi în imaginea clubului înainte de a da în a ta.
Nistor, Chipciu și Sabău câștigară la imagine prin discurs, în loc să fi fost invers, iar Cartu sa fi avut un astfel de discurs și să fi ignorat provocările, însă asta e situația, Cartu da prilejul televiziunilor sa mute reflectoarele de pe cât de bine începem să jucăm pe scandaluri ieftine și dăunează grav imaginii clubului.
Mai vreau și să urez sincere "urări de bine" cui nu catadicsi sa se miste din fotoliul cald pentru un meci cu liderul clasamentului, pus la o ora la care toată lumea ajunge demult acasă de la școală, facultate și serviciu!
Rușinos sa vii decât 7 mii cu locul 1, fie el un loc cu japca,dar e vorba de noi ca public, ce valoare și pretenții mai emitem când venim sub 10 mii la un meci cu liderul?
Avem echipa muuult peste ce oferim ca suporteri, respect cui fu la meci azi, am fost cei care am fost și vom fi mereu vocali, nu cei care venim ocazional și stam lipiți de scaun.
Forza Știința!

Freestate
fanatic
fanatic

Mesaj de Freestate » 06 Feb 2025, 01:32

Eu am spus mai demult, avem un nucleu dur, devotat de 9-10 mii de suporteri inclusiv ultrasii. Restul sunt de umplutura.
T2 fu la numar la fel ca la meciul cu Iasiul, parca la Nord venira un pic mai multi.

fanatic16
fanatic
fanatic

Mesaj de fanatic16 » 06 Feb 2025, 01:40

Problema e că din nucleul asta venirăm decât 7 mii, mor de necaz că în rarele momente când am mai avut sold out plecăm acasă cu buza umflata, dar când e rost de meciuri memorabile bate vântul pe 2/3 din stadion.

lory69
fanatic
fanatic

Mesaj de lory69 » 06 Feb 2025, 05:17

Oare cum se va schimba echipa prin venirea lui Mogos? El e jucator bun...puternic,e o solutie buna ca fundas dreapta,dar ce facem cu Mora?Il trwcem iar pe banca,pt ca in atac o sa joace Baiaram?Mie ,aseara, Mora si Safira mi s-au parut cei mai buni oameni ai nostri.Mora a capatat incredere si are niste faze cand te unge pa suflet cu actiunile lui.Acum vreo 2 zile scriam aici ca ne trebuie si alti under ,ca rezervva pt Baiaram.Din pacate Bana imi pare ca a cam luat calea lui Danciu....promitator la inceput,dupa care un mare declin.Bana a debutat de ceva timp la prima echipa,avea timp sa isi cresca forta fizica muncind mai mult in sala de forta...dar se complace asa.

marius_vl
fanatic
fanatic

Mesaj de marius_vl » 06 Feb 2025, 07:24

BogdanWick8 scrie:
05 Feb 2025, 23:43
Mora daca mai joaca in ritmul asta o sa l confundam cu carvajal si in iunie isi ia talpasita, sunt mandru de atitudine si de toate echipa, putin dezamagit de popica ca de la el a plecat faza penalty ului dar tot el s a scos, la fel bana fricos nu reuseste sa se descatuseze psihic. Se pare ca am bafta la topic uri, il fac si pe urmatorul sa vedem daca mai tine? :))
si ce mai astepti? :up:

marius_vl
fanatic
fanatic

Mesaj de marius_vl » 06 Feb 2025, 08:03

Mogos eu cred ca va juca fundas central dreapta!
Ma uitam aseara la cornerele alora, incredibil cum Maldonado, care ii facea marcaj lui Blanuta, ii venea aluia pana la gat, cred ca e cel mai scund fundas central din campionat!
iar de Zajkov nu imi place...

fabius_2014
fanatic
fanatic

Mesaj de fabius_2014 » 06 Feb 2025, 08:41

Chipciu este o comoara inestimabila pentru jurnalisti, un fel de coi(f)ul dacic. Un ***** care se crede intelectual. Omul vorbeste extrem de mult si creeaza subiecte pentru presa. Cand incepe sa vorbeasca Chipciu zici ca e un nebun cu o mitraliera in mana care trage in orice persoana pe care o are in fata.
In ceea ce-i priveste pe clujeni, trebuie sa spunem ca este foarte usor sa vorbesti cand salariile sunt platite din bugetul de stat, cand arbitrul inventeaza penaltyuri in favoarea lor sau cand nu le vede pe cele comisa de ei. In conditiile astea poti face pe intelectualul chiar daca esti *****-inutil.
Voi ati vazut ce murdar joaca Chipciu ? Coate in gura, faulturi dure, proteste, joc la intimidare si tocmai jigodia asta vorbeste despre moralitate si cultura !

manex
fanatic
fanatic

Mesaj de manex » 06 Feb 2025, 09:00

BiancoAzzurro_AS. scrie:
manex scrie:

ti se pare tie asa cu screciu? intreb pt ca nu numai ca nu sunt impresionat , ba din contra
O sa vezi. Are un joc solid. Asa mi se pare mie

Am zis!!

dorumihnea2
fanatic
fanatic

Mesaj de dorumihnea2 » 06 Feb 2025, 09:38

fabius_2014 scrie:
06 Feb 2025, 08:41
Chipciu este o comoara inestimabila pentru jurnalisti, un fel de coi(f)ul dacic. Un ***** care se crede intelectual. Omul vorbeste extrem de mult si creeaza subiecte pentru presa. Cand incepe sa vorbeasca Chipciu zici ca e un nebun cu o mitraliera in mana care trage in orice persoana pe care o are in fata.
In ceea ce-i priveste pe clujeni, trebuie sa spunem ca este foarte usor sa vorbesti cand salariile sunt platite din bugetul de stat, cand arbitrul inventeaza penaltyuri in favoarea lor sau cand nu le vede pe cele comisa de ei. In conditiile astea poti face pe intelectualul chiar daca esti *****-inutil.
Voi ati vazut ce murdar joaca Chipciu ? Coate in gura, faulturi dure, proteste, joc la intimidare si tocmai jigodia asta vorbeste despre moralitate si cultura !
Acu câțiva ani la un meci CFR cu Sepsi din Cupa României lupul moralist de Chipciu a înjurat de morți un suporter in parcare, bă chiar a sărit să îl bată. A fost amendat de Jandarmerie cu 500 de lei. Să nu mai spun de scena cu scuipatul de la un meci Fcsb cu Tska Sofia când a fost și eliminat. După,,manifestul,, cu dovezile astea trebuie ieșit în presă pt că ipocriții trebuiesc demascați.
Forța Știința!!

Paul
grup_moderatori
grup_moderatori

Mesaj de Paul » 06 Feb 2025, 09:50

Asa zic si eu, mereu Chipciu provoaca, loveste si nu are niciun respect fata de adversari si public, in schimb la declaratii zici ca se pregateste sa ia premiile Nobel pentru pace si pentru literatura.
Iar lingaii si deontolgii il aplauda si incep sa rada cu subînțeles ca vai Doamne noi suntem isterici si primitivi.
De-aia va injura lumea Chipciule, sunteti Dinamo 1985 cu 40 de ani dupa.

Scrie răspuns