Etapa 26: Unirea slobozia - Universitatea Craiova

Forumul suporterilor. Discutii despre meciurile din sezonul actual. Arhiva discuţiilor despre meciurile din sezoanele anterioare.

Moderator: grup_moderatori

3 din 3 sau resuscitam?

1) Victorie (De vis)
11
92%
2) Egal (Acceptabil dar putin)
1
8%
3) Infrangere(Doamne fere)
0
No votes

Total votes: 12

fabius_2014
fanatic
fanatic

Re: Etapa 26: Unirea slobozia - Universitatea Craiova

Mesaj de fabius_2014 » 09 Feb 2025, 09:34

Suporterii Universitatii Craiova au uitat sa se bucure.
Dupa victoria cu Slobozia cu greu s-au umplut trei pagini de comentarii. La infrangeri se umplu 10-12 pagini de critici si injuraturi.
In momentul asta suntem pe primul loc, avem trei victorii consecutive, performanta pe care nu o mai atinsesem din 2023 si mai avem si niste confirmari in ceea ce priveste unii jucatori, iar la altii evolutiile sunt in crestere.
Mora a confirmat ca are valoare si este un plus evident pentru echipa. Statisticile il dau ca fiind constant foarte bun.
Cicaldau creste, foarte incet, dar creste. Anzor, in ciuda carcotasilor, este util si cifrele demonstreaza asta. Screciu creste si el de la meci la meci si pare ca o sa revina la valoarea pe cate o avea inainte de accidentare. Safira, desi nu o infige in plasa, este foarte util si asta se vede pe teren. Mitrita e Mitrita si iti poate castiga singur un meci. Bancu este tinut intentionat mai in spate de Radoi, dar atunci cand urca destabilizeaza apararea adversa. Baiaram a avut doua meciuri foarte bune, cu Cluj si Iasi, dar ieri a fost un pic cam sters. Ce sa mai vorbim, perspectivele par a fi bune.
Revenind la bucuria pe care o avem cand invingem nu trebuie sa uitam ca am invins echipa care era lider. U Cluj este o echipa de bugetari de lux, sustinuta politic si care beneficiaza de arbitraje extrem de favorabile, comparabile cu cele ale dinamovistilor de pe vremea lui nea Nicu. Nu e putin lucru sa bati o astfel de echipa.
Trebuie sa invatam sa ne bucuram de fotbal.

Freestate
fanatic
fanatic

Mesaj de Freestate » 09 Feb 2025, 10:09

Fabiano, nu stiu ca in 2023 sa fi fost pe primul loc in momentul asta al campionatului, nici macar in 2020 n-am fost pe o pozitie asa buna, eram la ceva puncte in spatele lui CFR.
Am scapat de niste gherle din echipa care ne trageau in spate.
Cind ma uit la Cimpanu ma inchin, "Doamne bine ca am scapat" ! Dar un alt Cimpanu 2 se arata la orizont ...Bana care este mai slab fizic decat diamantul. Sper sa nu il lase Baiaram sa joace prea mult.

BiancoAzzurro_AS.
fanatic
fanatic

Mesaj de BiancoAzzurro_AS. » 09 Feb 2025, 10:25

bravo baietii, conditii super grele de joc , e de apreciat.
ucv

fabius_2014
fanatic
fanatic

Mesaj de fabius_2014 » 09 Feb 2025, 10:35

Freestate scrie:
09 Feb 2025, 10:09
Fabiano, nu stiu ca in 2023 sa fi fost pe primul loc in momentul asta al campionatului, nici macar in 2020 n-am fost pe o pozitie asa buna, eram la ceva puncte in spatele lui CFR.
Am scapat de niste gherle din echipa care ne trageau in spate.
Cind ma uit la Cimpanu ma inchin, "Doamne bine ca am scapat" ! Dar un alt Cimpanu 2 se arata la orizont ...Bana care este mai slab fizic decat diamantul. Sper sa nu il lase Baiaram sa joace prea mult.
Ieri am auzit ca 3 victorii consecutive nu am mai avut din 2023. Asa spuneau aia de la Digi.

Cred ca atunci cand Baiaram este obosit, trebuie incercat Gaspar si urcat in locul lui Baiaram, Mora.
Trebuie, totusi, mai multa rabdare cu Bana pentru ca e tanar si e oarecum normal sa aiba evolutii oscilante.

gogu2005
fanatic
fanatic

Mesaj de gogu2005 » 09 Feb 2025, 14:29

fusei, văzui, luarăm 3 puncte și muieeee presa becalistă și măicuțele neprihănite care se închină la noul mesia infractor critic de modă și somelier Chirpiciu.

Frig crunt, teren de tot rahatul, Rădoi foarte activ pe bancă, comunicare foarte bună cu jucătorii care erau foarte receptivi. O sarcină mai mare pentru Oshima care a fost pe tot terenul pentru că Rădoi îi cerea să acopere diferite zone.
Am stat fix în spatele băncii noastre și mi-a plăcut ce am văzut.
E bine că am luat 3 puncte cu o echipă slabă, dar cu ciobani cât cuprinde.
Bravo echipei!!! bravo suporterilor care am fost eschimoși la acest meci.
CRAIOVA NESUPUSA

Geronimo
fanatic
fanatic

Mesaj de Geronimo » 09 Feb 2025, 15:07

Bobby scrie:
Geronimo scrie:
08 Feb 2025, 18:33
Zisa nea Mihai ca se mai lucreaza la un transfer, nu e vorba Mogos, altcineva, un jucator polivalent.

Sent from my SM-G985F using Tapatalk
Sa fie vorba de Capatina ? Ca el e polivalent.
:-) :-) :-)

Sent from my SM-G985F using Tapatalk

Scrie răspuns