Universitatea Craiova - Sezonul 2025/2026
Moderator: grup_moderatori
Re: Universitatea Craiova - Sezonul 2025/2026
Nu exista o echipa de talente,
Ai un talent, aproape niciodata doua, dar sa zicem maxima doua
Restul trebuie sa fie muncitori , altfel nu merge fotbalul.
Ai un under cu talent deosebit dar pe langa ala trebuie sa acorzi atentie si sa cresti vreo 5 underi muncitori
Ce ar fi fost Messi fara Suarez, Xavi sau Iniesta.
Un talent gasesti ieftin pe o plaja din brazilia, nu trebuie sa-i dai milioane lu gica popescu . (i-ai dat 1 meleon pe luca si pe marko gratis)
Greu e sa formezi jucatori ca Anzor sau Mora sau Bancu sau Brandan sau Zlatinski.
Ai un talent, aproape niciodata doua, dar sa zicem maxima doua
Restul trebuie sa fie muncitori , altfel nu merge fotbalul.
Ai un under cu talent deosebit dar pe langa ala trebuie sa acorzi atentie si sa cresti vreo 5 underi muncitori
Ce ar fi fost Messi fara Suarez, Xavi sau Iniesta.
Un talent gasesti ieftin pe o plaja din brazilia, nu trebuie sa-i dai milioane lu gica popescu . (i-ai dat 1 meleon pe luca si pe marko gratis)
Greu e sa formezi jucatori ca Anzor sau Mora sau Bancu sau Brandan sau Zlatinski.
-
Iancu Magheru
- fanatic

S-au dat 5000 de bilete deja pentru meciul cu Slobozia?? Ia verificați site-ul, mie așa mi se arată.
Fa topic Iancule
Anzor titular in meciul Spania - Georgia
Joaca la nationala cu nr 15
Formatie 4-3-3 , Anzor joaca mijlocas stanga
In spatele lui Kvarastskhelia de la PSG
Anzor titular in meciul Spania - Georgia
Joaca la nationala cu nr 15
Formatie 4-3-3 , Anzor joaca mijlocas stanga
In spatele lui Kvarastskhelia de la PSG
-
Iancu Magheru
- fanatic

Dacă îl fac eu dam 4 goluri și iar o luați pe sus cu titlul, eventul, primăvara etc..
Fa-l!!!
Cu Slobozia puteam sa imi spal posturile cu infrangere, dar... Avem nevoie de sange proaspat
Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk
Cu Slobozia puteam sa imi spal posturile cu infrangere, dar... Avem nevoie de sange proaspat
Am zis!!
De ce imi scrie entertix ca daca am abonament si abonament de conference pot lua încă un bilet gratis? Interesant. Dar de necrezut ca s-au luat atâtea bilete cu Slobozia, ma tem sa nu fie eroare de la site care sa suprapună numărul de abonamente conference vândute cu nr de bilete luate cu slobozia.
Ba da, chiar asa arata, însă e ceva ciudat, eu suspectez o eroare care arata numărul de abonamente conference în loc de biletele cu slobozia.Iancu Magheru scrie: ↑11 Oct 2025, 12:46S-au dat 5000 de bilete deja pentru meciul cu Slobozia?? Ia verificați site-ul, mie așa mi se arată.
-
BogdanWick8
- suporter

Bro, si scrie ca se poate intra si cu abonamentele de uefa, de aia sunt multe date ca practic e pusa fix aceeasi harta de la abonamentele de uefa
Întâmplarea face ca abia dupa vazui postarea clubului, iar pe site-ul de bilete scria decat ca daca am ambele abonamente pot primi încă un bilet. După vazui cum sta treabaBogdanWick8 scrie: ↑11 Oct 2025, 14:55Bro, si scrie ca se poate intra si cu abonamentele de uefa, de aia sunt multe date ca practic e pusa fix aceeasi harta de la abonamentele de uefa
Ce cod trebuie introdus de pe cardul de abonament pt a lua bilete la meciul cu Slobozia?
Sau cu cardul la intrare? Si asta e tot.
Trimis de pe al meu SM-A346B folosind Tapatalk
Sau cu cardul la intrare? Si asta e tot.
Forzza Stiinta, forzza Stiinta!!!
Codul de la Conference
Am zis!!
Cifrele alea de sub codul de bare? Alt cod nu vad. Si cu alea am încercat si nu merge.manex scrie:Codul de la Conference
Forzza Stiinta, forzza Stiinta!!!
-
BogdanWick8
- suporter

Nu e bai, oricum o initiativa buna a clubului, simte momentul putin mai nefavorabil prin care trecem si vrea o resuscitare din tribunafanatic16 scrie: ↑11 Oct 2025, 16:58Întâmplarea face ca abia dupa vazui postarea clubului, iar pe site-ul de bilete scria decat ca daca am ambele abonamente pot primi încă un bilet. După vazui cum sta treabaBogdanWick8 scrie: ↑11 Oct 2025, 14:55Bro, si scrie ca se poate intra si cu abonamentele de uefa, de aia sunt multe date ca practic e pusa fix aceeasi harta de la abonamentele de uefa![]()
Cifrele de sub codul qr... Insa daca nu ai si abonament pt campionat nu mergeDany scrie:Cifrele alea de sub codul de bare? Alt cod nu vad. Si cu alea am încercat si nu merge.manex scrie:Codul de la Conference
Am zis!!
INCREDIBIL!!!!! Papura a fost demis de la echipa a doua!