Universitatea Craiova - Sezonul 2025/2026
Moderator: grup_moderatori
Re: Universitatea Craiova - Sezonul 2025/2026
Sebastian Serbam cel care a fost transferat de la Brasov si brazilianul, momentan vor juca la echipa lui Papura, nu vor fi anuntate pe pagina oficiala a clubului.
-
fabius_2014
- fanatic

Badelj este profesionist si are viitor. Cine l-a adus la Craiova sau cine l-a propus a facut o treaba buna.
https://www.prosport.ro/fotbal-intern/s ... v-20275523
Daca sezonul continua in aceeasi nota de pana acum ,aproape toti jucatorii vor avea cota si oferte reale de transfer. O situatie inedita pentru club dupa o perioada lunga de timp, cand din vechiul lot nu aveai aproape pe nimeni vandabil. Dovada ca doar pe Mitrita si Maldonado ai incasat bani.
Anul viitor se va munci mult si deloc simplu sa gasesti inlocuitori pentru jucatorii care vor fi vanduti.
Anul viitor se va munci mult si deloc simplu sa gasesti inlocuitori pentru jucatorii care vor fi vanduti.
Alta minciuna marca prosport venita din dorinta de a de-stabiliza echipa si de a strica atmosfera de la clubfabius_2014 scrie: ↑18 Sep 2025, 09:42Badelj este profesionist si are viitor. Cine l-a adus la Craiova sau cine l-a propus a facut o treaba buna.
Stirea este falsa, Salzburg nu are cum sa ofere 2 mil pe Badelji
1. nu suntem in perioada de transferuri
2. salzburg si-a facut echipa la timp
3. salzburg are 5 fundasi centrali si joaca in sistem 4-2-3-1, adica cu 2 fundasi din 5
4. au dat 2 mil pe un fundas de la stuttgart de 21 de ani
preseaza kkkkttt astia
Pe 25 septembrie vom avea noi cote. Mizez pe o crestere de minim 20% a lotului.
Asta cred ca e mihaita plesan care sa cu fwundu pe copacabana si se uita dupa brazilience cu abdomenul plat. iar din cand in cand mai vede cate un copil care joaca volei de picior pe plaja aia
Ramon ala a fost adus de la scoala de fotbal Asociatia Atletica Portugheza, din Rio
Este primul lui contract la profesionisti, prima data cand pleaca de acasa, si probabil prima data cand o sa incerce sa invete o limba straina
Ramane de vazut ce iese din el.
Cum am mai spus, talentul nu mai inseamna nimic azi, daca nu esti capabil sa fii un atlet desavarsit, sa citesti o schema tactica, sa ai un comportament extrasportiv bun, sa fi un model pentru micii suporteri samd.
Faptul ca faci circ cu mingea, e doar 10% din ce iti trebuie ca sa devii fotbalist
Ramon ala a fost adus de la scoala de fotbal Asociatia Atletica Portugheza, din Rio
Este primul lui contract la profesionisti, prima data cand pleaca de acasa, si probabil prima data cand o sa incerce sa invete o limba straina
Ramane de vazut ce iese din el.
Cum am mai spus, talentul nu mai inseamna nimic azi, daca nu esti capabil sa fii un atlet desavarsit, sa citesti o schema tactica, sa ai un comportament extrasportiv bun, sa fi un model pentru micii suporteri samd.
Faptul ca faci circ cu mingea, e doar 10% din ce iti trebuie ca sa devii fotbalist
Cred ca il vedem maine la echipa a doua...
Abia astept sa joc o FIFA 26 pe Playstation cu Universitatea in Conference
-
dorumihnea2
- fanatic

Florin Zanfir pentru dumneavoastră, scris de mine și semnat, niciuna dintre echipele din Craiova nu este continuatoarea! Eu nu am nicio postare nici cu dumneavoastră, nici cu echipa domnului Mititelu și nici cu a domnului Rotaru, însă eu nu vă împiedic să țineți cu ce echipă doriți dumneavoastră! Nici nu mă interesează dacă echipa câștigă sau pierde, nu sunt nici cu ei, nici contra lor! Dacă nu joacă bine, sunt întrebat la emisiune, spun și de ce nu joacă bine, dacă joacă bine, spun și de ce joacă bine! Așa că puteți trece peste paginile mele, și așa văd că nu le citiți și nu înțelegeți, încercați cu o carte, mai aveți timp să vă salvați, sau nu sunteți în pericol? Ah, am uitat, sunteți pe primul loc? Și de aceea ați simțit nevoia să fiți ironic? Tot la bibliotecă este mai bine, da, am înțeles, dumneavoastră știți mai bine! Știți? Ce știți?
Forța Știința!!
-
dorumihnea2
- fanatic

Asta ii scrie marele micul mititelian Aurică Țicleanu unui suporter.... Țicleanu continuă să fie anti Craiova în orice scrie pe internet... Mi-e scârbă de omul ăsta.... Ultimul lucru... A scos pe internet un clasament in care să apară și Fcsb pe primele locuri și anume la ocaziile de gol.... Wtf.... Bineînțeles că noi nu suntem in top... Mult a căutat până a găsit ceva .
Forța Știința!!
-
dorumihnea2
- fanatic

Gigi Marian Prefac echipele din Craiova nu este niciuna continuatoarea Științei, dar eu nu sunt nici pro și nici contra! Am prieteni acolo și îi susțin, însă sunt neutru, iar asta nu înseamnă că nu le doresc tot binele din lume! Să fie sănătoși, ca și dumneavoastră!.... Tot el spune și asta.
Forța Știința!!
Lasa-l ma
El are dreptate, niciuna din echipele din Comunism nu mai exista astazi, ca nu mai au cum sa continue din Comunism in Democratie
Liga Profesionista este o asociatie patronala, adica toate echipele sunt societati pe actiuni, persoane juridice.
Normal ca nu exista continuitatea la care se refera unii.
Fiecare alege sa sustina ce echipa vrea.
Eu tin de mic copil cu Real Madrid, dar daca de maine vreau sa tin cu Barcelona si sa merg la meciuri sa il vad la Yamal, ce mare chestie ?
Poti sa fii insurat 20 de ani, dar daca maine o intalnesti pe alta care te face mai fericit, de ce sa nu divortezi ?
El are dreptate, niciuna din echipele din Comunism nu mai exista astazi, ca nu mai au cum sa continue din Comunism in Democratie
Liga Profesionista este o asociatie patronala, adica toate echipele sunt societati pe actiuni, persoane juridice.
Eu tin de mic copil cu Real Madrid, dar daca de maine vreau sa tin cu Barcelona si sa merg la meciuri sa il vad la Yamal, ce mare chestie ?
Poti sa fii insurat 20 de ani, dar daca maine o intalnesti pe alta care te face mai fericit, de ce sa nu divortezi ?
Real vardrid...si Craiova ,parca nu se pupa :)UnBetiv scrie: ↑19 Sep 2025, 09:22Lasa-l ma
Eu tin de mic copil cu Real Madrid, dar daca de maine vreau sa tin cu Barcelona si sa merg la meciuri sa il vad la Yamal, ce mare chestie ?![]()
-
dorumihnea2
- fanatic

Bă dacă ar sta dracului deoparte aș înțelege și l-aș lăsa dar după ce s-au pupat in draci cu mititelu, acum când nu mai există booceanul, el marele Aurică continuă cu kkkaturile.UnBetiv scrie: ↑19 Sep 2025, 09:22Lasa-l ma
Eu tin de mic copil cu Real Madrid, dar daca de maine vreau sa tin cu Barcelona si sa merg la meciuri sa il vad la Yamal, ce mare chestie ?![]()
Forța Știința!!
R2 nu a auzit de ramon