Universitatea Craiova - Sezonul 2025/2026
Moderator: grup_moderatori
Re: Universitatea Craiova - Sezonul 2025/2026
Mora va avea o toamna dificila din cauza convocarilor la nationala. Asta a fost si unul din motivele pentru multe rezultate proaste sezonul trecut dupa pauzele de la nationale. Aveam doi titulari cu probleme de adaptare : Mora si Maldonado. Jucau amandoi titulari imediat cum veneau si o faceau prost.O mare greseala neincluderea lui Radulescu pe lista pentru Europa. Stefan e o improvizatie pe dreapta.
Off topic.. Scuze
Vazurati la Romania-Ungaria la futsal? Isi dadura in stamba si ai nostri si caii..
Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk
Vazurati la Romania-Ungaria la futsal? Isi dadura in stamba si ai nostri si caii..
Am zis!!
A fost premeditat, ei daca nu mai au echipa 10 ani vor merge la sala polivalenta sa faca scandal sa se scrie de ei , ca nu poti sa fi ultras fara batai si interlop fara fapte
acuma brusc sunt suporterii clubului sportiv si municipal , o sa ii vezi cum era la rapid cand nu aveau echipa, pe la handbal, basket si alea
acuma brusc sunt suporterii clubului sportiv si municipal , o sa ii vezi cum era la rapid cand nu aveau echipa, pe la handbal, basket si alea
Sa fie, sa vina.. Dar sa nu faca rau. Cu ei, cu oresiunea pusa, ar fi fost mult mai bine.
Am zis!!
Au fost doar calutii care se pare ca s-au mai separat o data. Au facut ce stiu ei mai bine "Scandal", intre ei sau cu jandarmerie...n-am idee
Am crezut ca s-au luat ai nostri pn cu ps. Dar s-a lamurit treaba. Doar ps
Am zis!!
Da - o prostie faza cu Radulescu.fanucrv scrie: ↑24 Sep 2025, 10:07Mora va avea o toamna dificila din cauza convocarilor la nationala. Asta a fost si unul din motivele pentru multe rezultate proaste sezonul trecut dupa pauzele de la nationale. Aveam doi titulari cu probleme de adaptare : Mora si Maldonado. Jucau amandoi titulari imediat cum veneau si o faceau prost.O mare greseala neincluderea lui Radulescu pe lista pentru Europa. Stefan e o improvizatie pe dreapta.
In Cupa, suntem in grupa cu fcsb, Petrolul, UTA, Bistrita si Sanatatea Cluj. Avem meciuri, in ordine, cu UTA si Bistrita, in deplasare si cu fcsb acasa...
Nu, cu Sanatatea si Petrolul in deplasare si ultimul cu FCSB acasa
RIP ION JIANU
Cine nu are o carte de Ion Jianu in Biblioteca ar face bine sa isi cumpere

Ion Jianu și-a dedicat cariera scriind despre Universitatea Craiova și legendele sale.
De-a lungul vieții, el a devenit autorul a nenumărate cărți despre fotbalul din Bănie.
Printre operele sale se regăsesc titluri precum: „Frumoșii nebuni ai Craiovei Maxima”; „Patimile lui Crișan”; „Oblemenco, meciul cu viața” sau „Fenomenul Universitatea Craiova ’91 (La Craiova, revoluția a început mai devreme)”.
Ultima sa carte a fost dedicată lui Gabriel Boldici, unicul fotbalist ce a fost prezent la ambele eventuri, în 1981 și 1991.

Cine nu are o carte de Ion Jianu in Biblioteca ar face bine sa isi cumpere

Ion Jianu și-a dedicat cariera scriind despre Universitatea Craiova și legendele sale.
De-a lungul vieții, el a devenit autorul a nenumărate cărți despre fotbalul din Bănie.
Printre operele sale se regăsesc titluri precum: „Frumoșii nebuni ai Craiovei Maxima”; „Patimile lui Crișan”; „Oblemenco, meciul cu viața” sau „Fenomenul Universitatea Craiova ’91 (La Craiova, revoluția a început mai devreme)”.
Ultima sa carte a fost dedicată lui Gabriel Boldici, unicul fotbalist ce a fost prezent la ambele eventuri, în 1981 și 1991.
A aparut cartonarul verde, o noua gaselnita FIFA
Probabil de sezonul viitor va fi implementat si la in SUperliga.
E un cartonas verde pe care il are banca tehnica si il arata arbitrului ca sa revada o faza video. VAR
Cam cum e procedura de ball challenge in tennis , unde se revede o faza 3d daca mingea a fost pe tusa sau in out.
Cartonasul verde are o utilizare limitata, de 2 ori pe meci

Probabil de sezonul viitor va fi implementat si la in SUperliga.
E un cartonas verde pe care il are banca tehnica si il arata arbitrului ca sa revada o faza video. VAR
Cam cum e procedura de ball challenge in tennis , unde se revede o faza 3d daca mingea a fost pe tusa sau in out.
Cartonasul verde are o utilizare limitata, de 2 ori pe meci

FIFA mai baga o modificare la anu
La penalty va fi gol sau ratare , atat
Mingea nu va mai putea fi jucata daca portarul o respinge in fata, sau daca loveste bara.
Daca dai gol, se pune gol, daca nu dai gol se pune out de poarta
La penalty va fi gol sau ratare , atat
Mingea nu va mai putea fi jucata daca portarul o respinge in fata, sau daca loveste bara.
Daca dai gol, se pune gol, daca nu dai gol se pune out de poarta