Mie nu mi se pare rea asta, in teorie, in practica arbitrii nostri te sfideaza cu VAR cu tot, vezi cazul Bancu/Armstrong.UnBetiv scrie: ↑30 Sep 2025, 11:39A aparut cartonarul verde, o noua gaselnita FIFA
Probabil de sezonul viitor va fi implementat si la in SUperliga.
E un cartonas verde pe care il are banca tehnica si il arata arbitrului ca sa revada o faza video. VAR
Cam cum e procedura de ball challenge in tennis , unde se revede o faza 3d daca mingea a fost pe tusa sau in out.
Cartonasul verde are o utilizare limitata, de 2 ori pe meci
![]()
Universitatea Craiova - Sezonul 2025/2026
Moderator: grup_moderatori
Re: Universitatea Craiova - Sezonul 2025/2026
-
BiancoAzzurro_AS.
- fanatic

pai nu exclude ca tre sa se uite la VAR ma gandesc, doar ca ii fortezi sa verifice cand se prefac ca nu vad , eu personal gandeam in capul meu regula asta cand ma uitam la tenis
si aia cu penalty mi se pare corecta , ca nu mai lasau portarul sa miste cu nimic, asa o dai sau nu , cum zicea si oblemenco : "un penalty nu se apara"
si aia cu penalty mi se pare corecta , ca nu mai lasau portarul sa miste cu nimic, asa o dai sau nu , cum zicea si oblemenco : "un penalty nu se apara"
pt. noi e cam nasol ...de 2 ori pe meci ... inseamna deja 2 goluri anulate ....
Paradela si Falcusan au jucat la satelit , divizia C ...
Capitan la Nationala Romaniei U19, fost jucator la echipa de tineret a lui Empoli, celalalt international cubanez cu vreo 30 de meciuri la nationala , joaca pe la oltul curtisoara pe judeteana de dolj in divizia C...
Nu stiu ce sa zic
Capitan la Nationala Romaniei U19, fost jucator la echipa de tineret a lui Empoli, celalalt international cubanez cu vreo 30 de meciuri la nationala , joaca pe la oltul curtisoara pe judeteana de dolj in divizia C...
Nu stiu ce sa zic
https://www.uefa.tv/video/863989
Share masiv, este documentar UEFA despre noi și ne prezintă întreaga istorie, precizând ca suntem înființați în 1948.
Lovitura finala pentru booveni!!!!
Va faceti cont pe UEFA TV gratis și îl vedeți, are 7 minute!
Share masiv, este documentar UEFA despre noi și ne prezintă întreaga istorie, precizând ca suntem înființați în 1948.
Lovitura finala pentru booveni!!!!
Va faceti cont pe UEFA TV gratis și îl vedeți, are 7 minute!
Misto de tot filmuletul, il voi trimite la toti prietenii mei care sunt interesati de fotbal sau sunt plecati in lume.

Un film facut de UEFA , omagiu dupa meciul cu Turcii si calificarea in grupa .
Toate echipele primesc un astfel de film
Un film care arata ca asta este ISTORIA noastra
Noi suntem echipa care a `fentat` sistemul . Un sistem comunist corupt cu meciuri aranjate si performante zero. Noi am fost primii care am adus valoare pe plan international.
Echipa asta este legata de istoria ei si de validarea pe plan international.
Noi nu avem zeci de campionate ca steaua sau dinamo sau cluj sau venus sau chinezul.
Esenta acestei echipe si istoria ei a fost sa joace de la egal la egal cu echipe din cele mai tari campionate europene.
Titlul in Romania ? Nu a fost punctul nostru forte niciodata. Pentru ca nu s-a dat pe corect aproape niciodata
Noi am reprezentat cu succes oltenia si fotbalul romanesc pe plan international, de la infiintare si pana astazi.
Cum spune si in acest film . Echipa a fost infiintata de studentii si profesorii de la facultate de masini si aparate electrice . Si denumita The Science !

Eu zic sa isi faca si cont ca nu e asa mare efortul, si o sa fie nevoie sa ai cont ca sa tot vezi chestii din-astea cu echipa noastra, asta e doar inceputul.
Nu sunt vreun hacker, asa ca intrebai ChatGPT care ma refuza politicos si cica sa imi fac cont, ceea ce eu am, sau mai bine zis ma conectai cu contul de Google.
S-o putea matrasi cumva, dar hai sa fim si noi corecti, ca e gratis.
Nu sunt vreun hacker, asa ca intrebai ChatGPT care ma refuza politicos si cica sa imi fac cont, ceea ce eu am, sau mai bine zis ma conectai cu contul de Google.
S-o putea matrasi cumva, dar hai sa fim si noi corecti, ca e gratis.
Asta e varianta dublata de Digi Sport, aseară nu o găsisem însă recunosc ca sună mai satisfăcător în engleza sa auzi The Science 
Conteaza kkkkturile astea cu UEFA.TV
- Luati aplicatia sau intrati pe uefa.com
- Faceti cont
- Adaugati Universitatea Craiova ca echipa favorita
Lucruile astea ii ajuta pe ei sa vada cat de multi suporteri are echipa respectiva, potentialul de monetizare
Daca sunt multi suporteri, dedica mai multe reportaje , emisiuni , clipuri acelei echipe.
Conteaza sa fim cat mai multi care avem Universitatea Craiova ca echipa favorita si bineinteles sa fim prezenti in competitie, fotbalistic vorbind
In sfarsit am ajuns acolo unde istoria ne-a pus, in competitiile internationale. UEFA Magazine !
De cand eram mic, ma uit la UEFA Magazine la televizor sa vad pe Real sau United sau Rosenborg ... in sfarsit vad Craiova
Anii de zile de vise
- Luati aplicatia sau intrati pe uefa.com
- Faceti cont
- Adaugati Universitatea Craiova ca echipa favorita
Lucruile astea ii ajuta pe ei sa vada cat de multi suporteri are echipa respectiva, potentialul de monetizare
Daca sunt multi suporteri, dedica mai multe reportaje , emisiuni , clipuri acelei echipe.
Conteaza sa fim cat mai multi care avem Universitatea Craiova ca echipa favorita si bineinteles sa fim prezenti in competitie, fotbalistic vorbind
In sfarsit am ajuns acolo unde istoria ne-a pus, in competitiile internationale. UEFA Magazine !
De cand eram mic, ma uit la UEFA Magazine la televizor sa vad pe Real sau United sau Rosenborg ... in sfarsit vad Craiova
Anii de zile de vise
Octombrie 2025
Au fost actualizate cotele pe Transfermarkt
Stiu ca sumele din aceasta baza de date nu sunt intotdeauna concludente dar trendul nu poate fi invers.
Prin urmare, calificarea in Grupa Conference ne aduce plusuri.
Singurul minus. Laurentiu Popescu care scade de la 1.7 mil la 1.2 mil
Cresteri, in numai 4 luni sub comanda lui Mirel:
Pavlo 600k la 900k 22 de ani
Oleksandr 900k la 1.2 mil 25 de ani
Tudor 350k la 650k 26 de ani
Cic 2mil la 2.5mil 28 de ani
Baiaram 2mil la 3mil 22 de ani
Assad 1mil la 1.2 mil 24 de ani
Simba 300k la 600k 30 de ani

Au fost actualizate cotele pe Transfermarkt
Stiu ca sumele din aceasta baza de date nu sunt intotdeauna concludente dar trendul nu poate fi invers.
Prin urmare, calificarea in Grupa Conference ne aduce plusuri.
Singurul minus. Laurentiu Popescu care scade de la 1.7 mil la 1.2 mil
Cresteri, in numai 4 luni sub comanda lui Mirel:
Pavlo 600k la 900k 22 de ani
Oleksandr 900k la 1.2 mil 25 de ani
Tudor 350k la 650k 26 de ani
Cic 2mil la 2.5mil 28 de ani
Baiaram 2mil la 3mil 22 de ani
Assad 1mil la 1.2 mil 24 de ani
Simba 300k la 600k 30 de ani
Carlos Mora
24 de ani are contract pana in 2028
A evoluat foarte bine in Calificarile Conference fiind omul meciului in mai multe partide, goluri, asisturi. Ne-a calificat aproape singur cu Trnava.
Apoi a plecat la Natioanala Costa Rica, a jucat doua meciuri, pe pozitia de fundas dreapta, unde a avut evolutii modeste spre slabe. In ton cu toata nationala lor
Se intoarce la club, unde joaca doua etape de campionat destul de modest. Apoi este introdus in meciul din Grupa Conference unde joaca ceva mai bine, pare ca se apropie de forma sportiva de dinainte de plecare la nationala.
Ce ma ingrijoreaza este declaratia lui Cartu, pe la un post TV, Sorin e peste tot, e omniprezent la TV acum haha. Sorin a spus ca Mora vine schimbat de la lotul Costa Rica. A spus-o cu ceva ingrijorare in voce. A zis: - Nu vad doar eu asta, vede toata lumea . Nu stiu ce se intampla acolo dar mereu vine schimbat.
Reporterul il intreaba: - Adica vine cu alta mentalitate? Sorin raspunde: - Si asta dar sunt si alte lucruri. Nu stiu ce fac ei acolo la lot. Dar tot timpul cand pleaca in Costa Rica vine schimbat si se observa cu ochiul liber doua-trei etape pana reusim sa il aducem iar la valoarea care o vrem.
Acum fac eu un comentariu, astia la costarica or fi in cantonamentul nationalei ca ai nostrii cu femei bautura si droguri ?
Eu cred ca indiferent cat de valoros esti , Rotaru nu te tine la echipa daca faci excese extrasportive.
Hai sa vedem ce se intampla in Noiembrie. Coasta Rica joaca pe 14.11 si 19.11 in Concacaf pentru mondial
24 de ani are contract pana in 2028
A evoluat foarte bine in Calificarile Conference fiind omul meciului in mai multe partide, goluri, asisturi. Ne-a calificat aproape singur cu Trnava.
Apoi a plecat la Natioanala Costa Rica, a jucat doua meciuri, pe pozitia de fundas dreapta, unde a avut evolutii modeste spre slabe. In ton cu toata nationala lor
Se intoarce la club, unde joaca doua etape de campionat destul de modest. Apoi este introdus in meciul din Grupa Conference unde joaca ceva mai bine, pare ca se apropie de forma sportiva de dinainte de plecare la nationala.
Ce ma ingrijoreaza este declaratia lui Cartu, pe la un post TV, Sorin e peste tot, e omniprezent la TV acum haha. Sorin a spus ca Mora vine schimbat de la lotul Costa Rica. A spus-o cu ceva ingrijorare in voce. A zis: - Nu vad doar eu asta, vede toata lumea . Nu stiu ce se intampla acolo dar mereu vine schimbat.
Reporterul il intreaba: - Adica vine cu alta mentalitate? Sorin raspunde: - Si asta dar sunt si alte lucruri. Nu stiu ce fac ei acolo la lot. Dar tot timpul cand pleaca in Costa Rica vine schimbat si se observa cu ochiul liber doua-trei etape pana reusim sa il aducem iar la valoarea care o vrem.
Acum fac eu un comentariu, astia la costarica or fi in cantonamentul nationalei ca ai nostrii cu femei bautura si droguri ?
Eu cred ca indiferent cat de valoros esti , Rotaru nu te tine la echipa daca faci excese extrasportive.
Hai sa vedem ce se intampla in Noiembrie. Coasta Rica joaca pe 14.11 si 19.11 in Concacaf pentru mondial
Pai nu am vazut asta in trecut?! Si la el si la Maldonado. Vezi ce se scria in sezonul trecut dupa revenirea de peste balta cea mare.
Sent from my SM-G985F using Tapatalk
Sent from my SM-G985F using Tapatalk
Jucam cu FCSB,
apoi avem pauza de nationala,
jucam etapa 13- 17 oct cu slobozia probabil sambata
apoi joi 23 oct jucam acasa cu yerevan.
avem 8 jucatori pe la nationale
Bancu sta acasa si cred ca e mult mai bine, pe jumatate ca se poate concentra numai la ce are de facut la Craiova, fara presiune, si cu gandul la un transfer.
Bancu reprezenta Oltenia in Nationala Mare . E vremea lui Baiaram
Screciu si Baiaram la nationala mare
Mihnea la U21
David Matei , Falcusan si Barbu la U19
Mora, Assad si Anzor la nationalele lor
Speram sa nu ne accidentam
apoi avem pauza de nationala,
jucam etapa 13- 17 oct cu slobozia probabil sambata
apoi joi 23 oct jucam acasa cu yerevan.
avem 8 jucatori pe la nationale
Bancu sta acasa si cred ca e mult mai bine, pe jumatate ca se poate concentra numai la ce are de facut la Craiova, fara presiune, si cu gandul la un transfer.
Bancu reprezenta Oltenia in Nationala Mare . E vremea lui Baiaram
Screciu si Baiaram la nationala mare
Mihnea la U21
David Matei , Falcusan si Barbu la U19
Mora, Assad si Anzor la nationalele lor
Speram sa nu ne accidentam