Universitatea Craiova - Sezonul 2025/2026
Moderator: grup_moderatori
Re: Universitatea Craiova - Sezonul 2025/2026
Avem in 17 octombrie cu Unirea....
Altii care preseaza kkkt
"Cine e nemulțumit de felul în care văd eu fotbalul poate să plece, să fie clar", a spus Rădoi în vestiar, susțin sursele digisport
https://www.digisport.ro/fotbal/liga-1/ ... ow-3844513
"Cine e nemulțumit de felul în care văd eu fotbalul poate să plece, să fie clar", a spus Rădoi în vestiar, susțin sursele digisport
https://www.digisport.ro/fotbal/liga-1/ ... ow-3844513
„Mihnea Rădulescu fost operat astăzi la Roma în clinica Villa Stuart de către Prof. Pier Paolo Mariani. Intervenția chirurgicală a fost una de succes, fără complicații. Mihnea se va întoarce vineri în România”,
S-a operat copilu, acuma sa-l trimita la Marijeana in Serbia sa-l dea cu crema de piszzda sau ce face aia, electro-socuri

S-a operat copilu, acuma sa-l trimita la Marijeana in Serbia sa-l dea cu crema de piszzda sau ce face aia, electro-socuri
N-are treaba Mariana...aia e cu muschii nu cu ligamentele.
In alta ordine de idei... Copilul va trece prin clipe naspa, insa faptul ca e la o echipa serioasa care isi respecta contractul e pentru el partea buna.
Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk
In alta ordine de idei... Copilul va trece prin clipe naspa, insa faptul ca e la o echipa serioasa care isi respecta contractul e pentru el partea buna.
Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk
Am zis!!
Il vedem in "Brazda" la recuperare.
Sent from my SM-G985F using Tapatalk
Joaca nationala mica vineri, are gica craioveanu un fundas de 19 ani la slatina, nu o fi mai bun ca falcusan ?
parca il vroia dinamo la un moment dat
parca il vroia dinamo la un moment dat
Pai gata, ne-am lamurit deja de Falcusan, il aduseram din Italia, intra 15 minute si e bun de tras pe dreapta?
A dat si gol la echipa a 2-a.Paul scrie:Pai gata, ne-am lamurit deja de Falcusan, il aduseram din Italia, intra 15 minute si e bun de tras pe dreapta?
joi a fost zi de Adunare Generală la Casa Fotbalului, iar unul dintre punctele importante de pe ordinea de zi a fost cel legat de defazilierea unor echipe din România
Au fost peste 200 de echipe care au fost dezafiliate
Asta ca nu le mai da bolojan bani sa bage in toate buzunarele ?
Au fost peste 200 de echipe care au fost dezafiliate
Asta ca nu le mai da bolojan bani sa bage in toate buzunarele ?
Carlito doar rezerva ieri in meciul Costa Rica - Honduras
Anzor ar fi titular in georgia spania, vedem maine
ROmania CHeia
Barbu da gol, e normal deja la el, inscrie in fiecare meci la nationala
C. Sandu - D. Irimia, Fălcușan, Marincău, Marița - Păcuraru, Jălade, D. Matei, Guțea - D. Barbu, Kodor
- Dadura si cehi un gol, e 2-1 acuma. Gol la care Falcusan se uita ca curca in lemne
Celebrul Basceanu e rezerva
Anzor ar fi titular in georgia spania, vedem maine
ROmania CHeia
Barbu da gol, e normal deja la el, inscrie in fiecare meci la nationala
C. Sandu - D. Irimia, Fălcușan, Marincău, Marița - Păcuraru, Jălade, D. Matei, Guțea - D. Barbu, Kodor
- Dadura si cehi un gol, e 2-1 acuma. Gol la care Falcusan se uita ca curca in lemne
Celebrul Basceanu e rezerva
S-a terminat meciul ROmania U20
Romania 2-2 Rep, Cehia
Va zice fratele vostru ca Matei si Radulescu joaca pentru ca stiu cel mai mult fotbal.
Matei a invatat mult fotbal de cand e la noi. A arestat mijlocul terenului in prima repriza. A fost imparat, nimeni nu a alergat mai mult ca el si nu a stapanit centru , nici de la noi nici de la cehi . S-a sufocat prin min 60.
Falcusan e ca o fetita, nu are reactie, nu are vana, energie, putere. Nu e concentrat. Nu stiu cat fotbal stie dar cu niste adversari de valoarea lui, de varsta lui, unii chiar inferiori fizic ... e jalon
Nu stiu cum de a ajuns capitan . E necopt tare
Basceanu ... 100% talent 1000% indolenta. Markovic 2
Il parafrazez pe Iencsi : Luca, cu fata ! Cu fatza Luca! Intoarce-te cu fata la joc
Il parafrazez pe Iencsi : Luca, mai in centru, nu sta lipit de tusa.
Il parafrazez pe Iencsi : Retragete Luca, retrage-te si da-i marginea.
A fost jucatorul caruia Iencsi i-a dat cele mai multe indicatii si corecturi.
Basceanu intrat in minutu 63, pe pozitia lui preferata . Nu a facut nimic, el merge pe teren, nu alearga. Merge pe teren ca Marko... e la plimbare pe iarba
Luca, viteza sub mihnea, forta sub mihnea, inaltime sub mihnea, motivatie sub mihnea, talent are, caracter sub mihnea, basini are
Romania 2-2 Rep, Cehia
Va zice fratele vostru ca Matei si Radulescu joaca pentru ca stiu cel mai mult fotbal.
Matei a invatat mult fotbal de cand e la noi. A arestat mijlocul terenului in prima repriza. A fost imparat, nimeni nu a alergat mai mult ca el si nu a stapanit centru , nici de la noi nici de la cehi . S-a sufocat prin min 60.
Falcusan e ca o fetita, nu are reactie, nu are vana, energie, putere. Nu e concentrat. Nu stiu cat fotbal stie dar cu niste adversari de valoarea lui, de varsta lui, unii chiar inferiori fizic ... e jalon
Nu stiu cum de a ajuns capitan . E necopt tare
Basceanu ... 100% talent 1000% indolenta. Markovic 2
Il parafrazez pe Iencsi : Luca, cu fata ! Cu fatza Luca! Intoarce-te cu fata la joc
Il parafrazez pe Iencsi : Luca, mai in centru, nu sta lipit de tusa.
Il parafrazez pe Iencsi : Retragete Luca, retrage-te si da-i marginea.
A fost jucatorul caruia Iencsi i-a dat cele mai multe indicatii si corecturi.
Basceanu intrat in minutu 63, pe pozitia lui preferata . Nu a facut nimic, el merge pe teren, nu alearga. Merge pe teren ca Marko... e la plimbare pe iarba
Luca, viteza sub mihnea, forta sub mihnea, inaltime sub mihnea, motivatie sub mihnea, talent are, caracter sub mihnea, basini are
-
BogdanWick8
- suporter

Macar am mai muscat o galusca de 1 mil, o scoatem din biletele uecl
Știu că nu o sa va placa, Matei v- a luat ochii ca și Houri!
In realitate, Matei nu a fost peste Basceanu, in campionat. Note, cifre, etc... Dar na, daca ne intra ceva in cap fiecare dintre noi va susține ce crede. Matei are avantajul că a fost adus la propunerea lui Mirel, Basceanu nu!
In realitate, Matei nu a fost peste Basceanu, in campionat. Note, cifre, etc... Dar na, daca ne intra ceva in cap fiecare dintre noi va susține ce crede. Matei are avantajul că a fost adus la propunerea lui Mirel, Basceanu nu!
Pentru ca mirel nu aduce petarde , doar pe cretu el e exceptie
E adevarat, Basceanu are mult talent, stie sa atinga mingea. Sut , pase, driblinguri reusite ca il ajuta dumnezeu. Cifre mai bune
Dar cand e vorba de munca, Matei e peste Basceanu. Mai multi km alergati, mai prezent in joc.
Normal ca cine nu munceste nu greseste, si deci are note mari. Ala care apare mult in joc, inevitabil greseste si deci note mai mici
E adevarat, Basceanu are mult talent, stie sa atinga mingea. Sut , pase, driblinguri reusite ca il ajuta dumnezeu. Cifre mai bune
Dar cand e vorba de munca, Matei e peste Basceanu. Mai multi km alergati, mai prezent in joc.
Normal ca cine nu munceste nu greseste, si deci are note mari. Ala care apare mult in joc, inevitabil greseste si deci note mai mici
Eu cred ca mult mai usor faci un jucator talentat sa inteleaga ca trebuie sa munceasca si sa o si faca, decat sa faci un jucator care deja stie ca doar prin munca da inainte sa fie in stare de executii spectaculoase, actiuni destabilizatoare si pase de geniu.
Talentul si geniul il ai sau nu, restul se antreneaza, iar pe mine ma dispera pana la urma lipsa totala de rabdare cu jucatorii talentati care nu sunt neaparat si cei mai disciplinați si harnici din lot.
Se pune pret in primul rand pe ascultarea de buna voie, iar daca nu se intampla asa, gata, se renunta la cei care au din nastere un dar in plus.
Asta pentru ca exista presiune pentru rezultate iar spectacolul este in cel mai fericit caz scos din calcul, daca nu chiar eliminat cu buna stiinta pentru ca e daunator si neserios.
Asa au ajuns CFR si Dan Petrescu sa domine campionatul la noi prin cel mai meschin si mizerabil joc, din punctul meu de vedere.
Mai putin nociv, dar destul de enervant pentru mine, era mult laudatul Dorinel Munteanu care se remarca atat ca jucator dar si ca antrenor ca un muncitor si-atat.
Bine ca nu e si muzica asa, sa nu existe decat oameni care repeta si canta “corect” dar nu te misca mai mult decat refrenele absolut penibile gen Ovidiu Komornic - scuze daca avem fani aici.
Talentul si geniul il ai sau nu, restul se antreneaza, iar pe mine ma dispera pana la urma lipsa totala de rabdare cu jucatorii talentati care nu sunt neaparat si cei mai disciplinați si harnici din lot.
Se pune pret in primul rand pe ascultarea de buna voie, iar daca nu se intampla asa, gata, se renunta la cei care au din nastere un dar in plus.
Asta pentru ca exista presiune pentru rezultate iar spectacolul este in cel mai fericit caz scos din calcul, daca nu chiar eliminat cu buna stiinta pentru ca e daunator si neserios.
Asa au ajuns CFR si Dan Petrescu sa domine campionatul la noi prin cel mai meschin si mizerabil joc, din punctul meu de vedere.
Mai putin nociv, dar destul de enervant pentru mine, era mult laudatul Dorinel Munteanu care se remarca atat ca jucator dar si ca antrenor ca un muncitor si-atat.
Bine ca nu e si muzica asa, sa nu existe decat oameni care repeta si canta “corect” dar nu te misca mai mult decat refrenele absolut penibile gen Ovidiu Komornic - scuze daca avem fani aici.