Universitatea Craiova - Sezonul 2025/2026
Moderator: grup_moderatori
Re: Universitatea Craiova - Sezonul 2025/2026
Asta a fost ciudata. Probabil astea sunt transferurile facute fara cap, peste capul antrenorilor, transferuri facute de impresari buni in papagal, gen Istfan, Fortes si continuati voi. O fi zis Roti.. Ce am de pierdut !? 1000 pe luna. Corneliu... Ia-l!!
Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk
Am zis!!
-
BogdanWick8
- suporter

Eu cred ca nu a spus nimic deoarece inca n a fost anuntat oficial de club
Ștefan Bană (20 de ani), unul dintre cei mai promițători jucători U21 din acest sezon, fotbalist împrumutat de la Universitatea Craiova la Oțelul Galați, în actuala stagiune, traversează o perioadă delicată din cauza depresiei, lucru dezvăluit de oficialii gălățeni, care speră ca situația să se remedieze cât mai curând.
Originar din Băilești, Ștefan Bană a ajuns în curtea clubului din Bănie în 2015. Sezonul trecut a fost folosit ca o variantă pentru poziția de „under” în echipa lui Mirel Rădoi, dar în actuala ediție a fost trimis sub formă de împrumut la Oțelul Galați, unde a impresionat la debut, deși a ajuns să evolueze departe de casă. Plecarea de la Craiova a avut însă efecte asupra lui (preseaza iar [cenzurat] astia)
La ultimul meci, în eșecul cu FC Botoșani, scor 0-1, Bană nu s-a aflat nici măcar în lot, iar Cristian Munteanu, oficialul Oțelului, a explicat ce s-a întâmplat cu tânărul jucător și care este motivul pentru care acesta „a dispărut” din echipă, deși traversa o perioadă bună din punct de vedere sportiv.
Ștefan Bană se luptă cu depresia: „Nu există o perioadă preconizată de revenire”
„De când a venit la Oțelul, are cele mai bune cifre de U21 în România, cu 3 pase de gol și două goluri. Partide incredibile jucate, convocare la U21. Din păcate și pentru noi și pentru el, a intrat într-o ușoara depresie. Este la tratament, la psiholog.
Cum sunt tinerii de azi… A avut o urcare fulminantă la noi, într-un timp scurt. Este prima lui plecare de acasă, e un timp mai sensibil, cu multe calități de fotbalist. Suntem alături de el și facem tot posibilul să își revină. Este sub tratament, nu îl forțăm. Îl așteptăm mai puternic. A fost ieri la stadion cu tatăl lui, am vorbit.
Sper să revină la normal. Este un copil plin de calități, un copil cuminte, educat. Nu mai sunt tinerii care eram noi, odată, mai țărănuși, să zic așa. Tinerii sunt mai firavi, predispuși la… Pe vremea mea, nici nu știam ce e asta.
E sub tratament medical, mai mult nu vă pot spune. Nu există o perioadă preconizată de revenire. Ruperea asta de casă, de familie… A devenit idolul tribunei la noi, a fost convocat la U21 și cred că lucrurile au fost prea rapide pentru el și a cedat emoțional”, a spus Cristian Munteanu
Originar din Băilești, Ștefan Bană a ajuns în curtea clubului din Bănie în 2015. Sezonul trecut a fost folosit ca o variantă pentru poziția de „under” în echipa lui Mirel Rădoi, dar în actuala ediție a fost trimis sub formă de împrumut la Oțelul Galați, unde a impresionat la debut, deși a ajuns să evolueze departe de casă. Plecarea de la Craiova a avut însă efecte asupra lui (preseaza iar [cenzurat] astia)
La ultimul meci, în eșecul cu FC Botoșani, scor 0-1, Bană nu s-a aflat nici măcar în lot, iar Cristian Munteanu, oficialul Oțelului, a explicat ce s-a întâmplat cu tânărul jucător și care este motivul pentru care acesta „a dispărut” din echipă, deși traversa o perioadă bună din punct de vedere sportiv.
Ștefan Bană se luptă cu depresia: „Nu există o perioadă preconizată de revenire”
„De când a venit la Oțelul, are cele mai bune cifre de U21 în România, cu 3 pase de gol și două goluri. Partide incredibile jucate, convocare la U21. Din păcate și pentru noi și pentru el, a intrat într-o ușoara depresie. Este la tratament, la psiholog.
Cum sunt tinerii de azi… A avut o urcare fulminantă la noi, într-un timp scurt. Este prima lui plecare de acasă, e un timp mai sensibil, cu multe calități de fotbalist. Suntem alături de el și facem tot posibilul să își revină. Este sub tratament, nu îl forțăm. Îl așteptăm mai puternic. A fost ieri la stadion cu tatăl lui, am vorbit.
Sper să revină la normal. Este un copil plin de calități, un copil cuminte, educat. Nu mai sunt tinerii care eram noi, odată, mai țărănuși, să zic așa. Tinerii sunt mai firavi, predispuși la… Pe vremea mea, nici nu știam ce e asta.
E sub tratament medical, mai mult nu vă pot spune. Nu există o perioadă preconizată de revenire. Ruperea asta de casă, de familie… A devenit idolul tribunei la noi, a fost convocat la U21 și cred că lucrurile au fost prea rapide pentru el și a cedat emoțional”, a spus Cristian Munteanu
Copiii de acum cred ca le stiu pe toate, nu le poti spune mare lucru... Ei stiu tot.
Te apuca depresia cand vezi ca colegii tai joaca in Europa si tu joci la Galati, ca aia isi cumpăra masini din prime si tu joci doar pe salariu sau ca te visai mai sus... E greu.
Stiu, v-am tot spus, am copil care face handbal de performanta... Il vad. E nemulțumit ca e inter dreapta, desi pozitia lui e stanga de 8 ani. E no 2 anul asta,... Aia e... E supărat , frustrat.. Nu a inceput cu el azi... Mama... Ce privire avea pe banca... A intrat dupa 10 min.. A dat 13 goluri azi, (cel mai bun marcator azi) a fost ok mental dupa aceea, dar alea 10 minute au fost groaznice pt el.
Daca Bana se vede mai bun ca Mihnea sau Matei sau... Care mai e? Daca se simte nedreptățit ? Sunt copii cu psihic jos la prima problema si cu care trebuie sa vorbesti... Si sa vorbesti...
Te apuca depresia cand vezi ca colegii tai joaca in Europa si tu joci la Galati, ca aia isi cumpăra masini din prime si tu joci doar pe salariu sau ca te visai mai sus... E greu.
Stiu, v-am tot spus, am copil care face handbal de performanta... Il vad. E nemulțumit ca e inter dreapta, desi pozitia lui e stanga de 8 ani. E no 2 anul asta,... Aia e... E supărat , frustrat.. Nu a inceput cu el azi... Mama... Ce privire avea pe banca... A intrat dupa 10 min.. A dat 13 goluri azi, (cel mai bun marcator azi) a fost ok mental dupa aceea, dar alea 10 minute au fost groaznice pt el.
Daca Bana se vede mai bun ca Mihnea sau Matei sau... Care mai e? Daca se simte nedreptățit ? Sunt copii cu psihic jos la prima problema si cu care trebuie sa vorbesti... Si sa vorbesti...
Am zis!!
generatia snowflake
Balaci la 16 ani l-a bagat in pzda masiii pe deselnicu care era dumnezeul olteniei la vremea aia
asta e diferenta intre un fotbalist si niste copii care joaca fotbal de dragul parintiilor
Balaci la 16 ani l-a bagat in pzda masiii pe deselnicu care era dumnezeul olteniei la vremea aia
asta e diferenta intre un fotbalist si niste copii care joaca fotbal de dragul parintiilor
Rotaru ar trebui sa aiba deja oferta pt cooptarea lui Geolgau.. deja e pe faras de la frf!
Daca scandalu ala e real ... nu prea iti vine sa il iei pe ion
El baga botu la savarinele mamiciilor ca sa bage copii la lotul de juniori .
Nu iese fum fara foc, iar el e intrun scandal de hartuire sexuala . Noi am mai avut dastea la Craiova cu cazu Popa.
Ce sa faci cu el ? Il Bagi peste Felgueiras ? Il Bagi peste Cartu ? Il Bagi peste Silvian bogdan ? Mi se pare ca organigrama clubului e completa iar oamenii sunt eficienti.
Avem atatia pe langa club , Sandoi, Boldici, Lung, Craioveanu
Eu nu as mai angaja oameni peste 65 de ani. Tineri frate.
El baga botu la savarinele mamiciilor ca sa bage copii la lotul de juniori .
Nu iese fum fara foc, iar el e intrun scandal de hartuire sexuala . Noi am mai avut dastea la Craiova cu cazu Popa.
Ce sa faci cu el ? Il Bagi peste Felgueiras ? Il Bagi peste Cartu ? Il Bagi peste Silvian bogdan ? Mi se pare ca organigrama clubului e completa iar oamenii sunt eficienti.
Avem atatia pe langa club , Sandoi, Boldici, Lung, Craioveanu
Eu nu as mai angaja oameni peste 65 de ani. Tineri frate.
Imi vine greu sa cred ca un baiat atit de fragil psihic si fizic va ajunge un jucator de top.UnBetiv scrie: ↑19 Sep 2025, 18:13Ștefan Bană (20 de ani), unul dintre cei mai promițători jucători U21 din acest sezon, fotbalist împrumutat de la Universitatea Craiova la Oțelul Galați, în actuala stagiune, traversează o perioadă delicată din cauza depresiei, lucru dezvăluit de oficialii gălățeni, care speră ca situația să se remedieze cât mai curând.
Bana era titular la Galati, echipa de mijloc la liga 1 !manex scrie: ↑21 Sep 2025, 00:06Copiii de acum cred ca le stiu pe toate, nu le poti spune mare lucru... Ei stiu tot.
Rezolva el problemele de familie...dar gandeste-te ca are lista cu toate talentele din tara si de afara,incepand cu cei de 15 ani.
Iar noi ne cam ca...m pe noi cu super-academia! Rezultate sub orice critica in liga de tineret,unde nu prea avem sanse la semifinale.In liga elitelor under 17 idem....dezastru.Echipa a doua joaca un fotbal de toata jena....nici un jucator remarcat.
Poate ca nu-i plac moldovencele si vrea la Craiova..Bobby scrie:Bana era titular la Galati, echipa de mijloc la liga 1 !manex scrie: ↑21 Sep 2025, 00:06Copiii de acum cred ca le stiu pe toate, nu le poti spune mare lucru... Ei stiu tot.
Am zis!!
Hai sa facem o analiza, la jucatorii plecati
Ivan, titular meci de meci , gol in cupa , in campionat nimic
Capatana, titular, zeu in Khazakstan , are antrenor roman acolo , o sa il faca capitan , joaca meci de meci mijlocas la inchidere, nu marcheaza
Mitrita, e imparatu chinei
Ojima, prinde si el cate 15 min pe meci la yerevan, poate o sa joace cu noi
Markovic, nu mai prinde nici foaia de joc la farul
Maldonado , la rubin kazan, accidentat , eterna problema a lui cu glezna
Zajikov, in emirate , titular incontestabil, echipa lui ciuca bataiilor , au infrangeri pe linie
Isfan, titular la farul si ceva goluri
Lukic, titular la cluj si ceva goluri
koljic, ceva goluri dar prinde echipa mai rar la rapid
Blesa, titular incontestabila in serie b la cesena, dar nu prea se intalniste cu golu
Lazar, titular si evolutii bune la arges
Gaspar, titular la resita , ara banda dar nu prea da la poarta
Bana , din titular la otelu ca u21, in titular la psiholog
Iago, titular la Lugo, liga 3a spaniola
Ndong si Pacurar nu si-au gasit echipa
Majoritatea jucatorilor cedati au devenit titulari incontestabili la echipele unde au ajuns , adevarate valori sau comori nedescoperite
Ivan, titular meci de meci , gol in cupa , in campionat nimic
Capatana, titular, zeu in Khazakstan , are antrenor roman acolo , o sa il faca capitan , joaca meci de meci mijlocas la inchidere, nu marcheaza
Mitrita, e imparatu chinei
Ojima, prinde si el cate 15 min pe meci la yerevan, poate o sa joace cu noi
Markovic, nu mai prinde nici foaia de joc la farul
Maldonado , la rubin kazan, accidentat , eterna problema a lui cu glezna
Zajikov, in emirate , titular incontestabil, echipa lui ciuca bataiilor , au infrangeri pe linie
Isfan, titular la farul si ceva goluri
Lukic, titular la cluj si ceva goluri
koljic, ceva goluri dar prinde echipa mai rar la rapid
Blesa, titular incontestabila in serie b la cesena, dar nu prea se intalniste cu golu
Lazar, titular si evolutii bune la arges
Gaspar, titular la resita , ara banda dar nu prea da la poarta
Bana , din titular la otelu ca u21, in titular la psiholog
Iago, titular la Lugo, liga 3a spaniola
Ndong si Pacurar nu si-au gasit echipa
Majoritatea jucatorilor cedati au devenit titulari incontestabili la echipele unde au ajuns , adevarate valori sau comori nedescoperite