Etapa 12: FCSb - UNIVERSITATEA CRAIOVA
Moderator: grup_moderatori
Re: Etapa 12: FCSb - UNIVERSITATEA CRAIOVA
@Bogdan Pentru ca atunci fotbalul era mai dur dar mai putin solicitant si timpi de recuperare mult mai lungi. Grija era sa nu-ti rupa picioarele .Radulescu a fost pus sa joace intr-o pozitie extrem de grea. Acolo ai nevoie de jucatori puternici care sa faca toata banda. Pe vremuri jucai pana la mijloc ca fundas lateral.
Last edited by fanucrv on 07 Oct 2025, 12:57, edited 1 time in total.
-
White&Blue
- suporter

Lipsa mentalitate de invingator...iar asta genereaza relaxare si aroganta(asta cu echipele mai slab cotate),sau labilitate emotionala(in meciurile in care avem un istoric negativ). De asta cred eu ca la unii dintre ei depinde foarte mult jocul de moralul pe care il au in momentul ala.
Avem si cativa mai reci la care nu se vad diferente mari de abordare in functie de meci : Isenko, Romanciuk, Mogos, Rus, Anzor, Teles, Baluta, Nsimba. Cred ca trebuie mai multi de genul lor.
Eu raman la parerea ca FCSB a cumparat cei mai in forma jucatori din ultimii 30 de ani, a investit cei mai multi bani.
A luat toata `crema`.
Au avut jucatori precum Morutan, Denis Man, Pintilii, Goian, Stanciu, Nita, Ogararu, Keseru, Bicfalvi , Sanmartean si altii . Majoritatea odata transferati prin vest au ramas acolo si au confirmat.
In timp ce noi am vandut si cumparat aceeasi jucatori neperformanti care nu au facut fata in vest.
Plus niste tzepe fabuloase pe care ni lea oferit familia becali
Varajelu, vandut si cumparat iar, Screciu vandut si cumparat iar, Cretu, Ivan, Gustavo, Cic / Camara, Cimpanu, Ofosu, Ionita, Cristea, Roman, Tudorie, Gardos, Hanca, Florescu
A luat toata `crema`.
Au avut jucatori precum Morutan, Denis Man, Pintilii, Goian, Stanciu, Nita, Ogararu, Keseru, Bicfalvi , Sanmartean si altii . Majoritatea odata transferati prin vest au ramas acolo si au confirmat.
In timp ce noi am vandut si cumparat aceeasi jucatori neperformanti care nu au facut fata in vest.
Varajelu, vandut si cumparat iar, Screciu vandut si cumparat iar, Cretu, Ivan, Gustavo, Cic / Camara, Cimpanu, Ofosu, Ionita, Cristea, Roman, Tudorie, Gardos, Hanca, Florescu
fabius_2014 scrie: ↑07 Oct 2025, 11:09De acord cu toata postarea. Am oprit doar prima si ultima fraza pentru spatiu, dar sunt de acord cu tot ce ai scris.
Groaznica vestea cu Radulescu… sper sa-si revina repede, e tanar si puternic! Are exemplele lui Bancu si pare acum ca si Paradela, care au trecut peste.
Albastrul din inimile noastre este mai mare decat al cerului si al marilor la un loc!
Multa sanatate copilului astuia!!! Sa revii repede si puternic Mihnea!
cand esti bun si vrei minute si la 18 ani valorezi un milion ... ce mare lucru sa joci in banda dreapta .

Cum poti sa pui pe Gusti alaturi de campanu , Tudorie, Florescu???!!! Chiar si pe Screciu sau Vatajelu??!!!! :AberanthmmUnBetiv scrie: ↑07 Oct 2025, 13:34Eu raman la parerea ca FCSB a cumparat cei mai in forma jucatori din ultimii 30 de ani, a investit cei mai multi bani.
A luat toata `crema`.
Gusti este printre preferatii mei alaturi de Bancu, Koljic, Cic.... Chiar si Cretu a fost util...
Singura victima e aia pe care o bati - si e victima atunci cind arbitrul fluiera sfirsitul meciului iar tu esti cu scor favorabil pe tabela.
Victime sigure inainte de meci nu exista - sa nu ne mai bata Dumnezeu din cauza de arogante din astea.
Basceanu are 19 ani si 5 luni. Iar Giovani Becali zice ca roty l-a adus pe Basceanu peste capul lui Radoi - adica Radoi nu l-a cerut pe acest jucator.UnBetiv scrie: ↑06 Oct 2025, 10:49Basceanu nici nu a venit bine si vrea sa plece . Nu ai niciun motiv sa il joci, sa il integrezi, sa il omogenizezi si apoi sa plece. Mai bine folosesti pe altcineva, pe care te poti baza in viitor.
A jucat 60 min cu CFR, 60 min cu Sibiu si 60 min cu Petrolul toate meciuri castigate de noi.
E greu ca el sa se impuna la 18 ani, fiind atacant stanga, mai ales acum cand a revenit Paradela. A fost adus Etim, Nsimba iar Baiaram nu a plecat.
O fi gindit roty ca il vinde pe Baiaram si are nevoie de inlocuitor.
In fine - eu il dadeam pe Baiaram la oferta de 4 milioane primita de la turci. Nu stiu daca Baiaram face 4 milioane - cu siguranta nu face mai mult de 4 milioane. A fost o greseala sa refuze acea oferta.
“Cu siguranta” Bobby? Siguranta ca a lui Duckadam care nu si-a taiat o ureche dupa ce Mitrita a fost candit cu 9 milioane?
Deci noi castigam cand castigam oficial, asta da risc sa faci asa o afirmatie, dar de Baiaram esti sigur ca nu face mai mult de 4 milioane. O tinem minte si mai revenim asupra acestei sentinte/evaluari.
Deci noi castigam cand castigam oficial, asta da risc sa faci asa o afirmatie, dar de Baiaram esti sigur ca nu face mai mult de 4 milioane. O tinem minte si mai revenim asupra acestei sentinte/evaluari.
-
fabius_2014
- fanatic

Pentru o informare corecta trebuie sa spunem ca oferta pentru Baiaram, din partea turcilor, a venit in ultima zi de transferuri cand fizic nu mai era timp pentru perfectarea actelor. Initial oferta era de 2,5 milioane euro si din negocieri se ajunsese la 4 milioane euro. Tratativele au ramas sa continue la iarna.
Nu a fost refuzata oferta si este inca in negocieri.
Pe de alta parte, trebuie sa vedem ce ar fi insemnat vinderea celui mai bine cotat jucator din lot, inaintea meciurilor din grupele europene. Suporterii ar fi luat foc si toata lumea ar fi spus ca nu se doreste performanta si doar castig financiar.
Concluzia este ca ar fi fost o prostie vinderea lui Baiaram la momentul acela, dar practic si daca se voia asta, nu se putea, nu mai era timp.
Nu a fost refuzata oferta si este inca in negocieri.
Pe de alta parte, trebuie sa vedem ce ar fi insemnat vinderea celui mai bine cotat jucator din lot, inaintea meciurilor din grupele europene. Suporterii ar fi luat foc si toata lumea ar fi spus ca nu se doreste performanta si doar castig financiar.
Concluzia este ca ar fi fost o prostie vinderea lui Baiaram la momentul acela, dar practic si daca se voia asta, nu se putea, nu mai era timp.
Daca stiam "tactica" lui Radoi unde Baiaram e rezerva de o luna si primește minute cu pipeta as fi vrut sa fie vândut...
Care arogante? Fcsbistii cand își freacă mâinile ca joaca cu noi dupa ce nu au bătut nici pe csikszereda? Astia nu or fi si ei aroganti asa dupa tine? Statistica zice ca din 14 meciuri am pierdut decat 3 cu rapid, si alea cu mult ghinion în afara de ala cu papura pe banca în Giulești unde nu am existat, în rest ne-au bătut pe un gol norocos al labilului de Ioniță dupa ce Roguljic trage în bara din marginea careului iar Baiaram din câțiva metri da peste poarta plus cateva ocazii ratate de noi, iar sezonul trecut ne-au bătut pe gafa lui Popescu care parerea mea ca putea para si primul gol unde plonjeaza cu întârziere. În rest ziceti-mi voi alta echipa cu care sa ne simțim asa bine si acasa și în deplasare din cele care sunt în liga 1 în prezent, maxim Arges care totusi ne-a înțepat de cateva ori pana sa retrogradeze acum 2 ani, pare-mi-se ca de 3 ori, dar toate la ei acasă.
Oricum la ce joaca Rapid mi se pare cel mai lipsit de agresivitate adversar din cele care sunt acum pe primele 4 locuri, mi-era mai teama de Botoșani sau Dinamo...
S-a mutat runda 3 din cupa romaniei la fotbal
de pe 17-18 decembrie pe 11-12 februarie
de pe 17-18 decembrie pe 11-12 februarie