Etapa 12: FCSb - UNIVERSITATEA CRAIOVA
Moderator: grup_moderatori
Re: Etapa 12: FCSb - UNIVERSITATEA CRAIOVA
Il prinsera pe Screciu sa il instige putin la interviuri.
Se putea da penalty, si era clar ca javra de Kovacs va da, dar cred ca putea si sa nu dea, ca pana la urma a fost umar la umar si oaia a bagat picioarele in Screciu, ca o javra infecta.
Dar inca o data, noi nu mai dam gol, noua ne-a sarit lantul de la bicicleta si pedalam in gol, de-aia nu batem.
Si cine dadea golurile? Baiaram care e pe banca.
Nu cred ca e asa de greu de inteles pentru Radoi.
Se putea da penalty, si era clar ca javra de Kovacs va da, dar cred ca putea si sa nu dea, ca pana la urma a fost umar la umar si oaia a bagat picioarele in Screciu, ca o javra infecta.
Dar inca o data, noi nu mai dam gol, noua ne-a sarit lantul de la bicicleta si pedalam in gol, de-aia nu batem.
Si cine dadea golurile? Baiaram care e pe banca.
Nu cred ca e asa de greu de inteles pentru Radoi.
Noi mizam pe travaliul lui Teles, mijlocas care nu poate lovi mingea decat cu "latutzul".
Sent from my SM-G985F using Tapatalk
-
dorumihnea2
- fanatic

Avem în continuare jucători care se pierd în meciurile importante, am scăpat de Ivan , Mateiu etc dar au mai rămas Screciu, Cicaldau sau Baiaram....
Forța Știința!!
Si cine il tine pe Anzor pe banca, sa joace maestrii Teles, Baluta si Cretu?
Albastrul din inimile noastre este mai mare decat al cerului si al marilor la un loc!
Cum cine? R2. Dar cine l-a adus pe R2? Eu zic ca noi, samantarii de la T2.
Sa te uiti pe statisticile lui Cic. ;-)
12 meciuri in campionat si 7 in conference , in total 19 meciuri si 3 infrangeri si unii plang ca niste virgine si striga demisia din fotoliu
va dati seama daca eram noi in locul fcsb ului pe locul 11
ardeau unii poze cu rotaru in piata mare
va dati seama daca eram noi in locul fcsb ului pe locul 11
ardeau unii poze cu rotaru in piata mare
-
fabius_2014
- fanatic

Unde vrei sa ajungi ? Toti stim ca cele mai bune cifre le are Anzor si ca Cic nu duce mai mult de o repriza. Tu pe cine propui si pe cine gasesti vinovat ?
Asa ca un samantar de la T2.
Rădoi zice că e mulțumit. Pana mea, aia e. Să o ținem tot așa, zic...
Hai sa vedem cum a lovit Teles mingea de la 11...sau pe final cand atacam... Dar nu e vina lui... Nuu
Am jucat cu atitudine, insa arbitrul nu ne-a lasat sa jucam cum stim.
Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk
Am jucat cu atitudine, insa arbitrul nu ne-a lasat sa jucam cum stim.
Am zis!!
Pentru Anzor nu-l inteleg pe R2... de ex., la meciul de la Galati, 1-0, se vedea de pe luna ca Cic si Mora erau morti, Matei nu tinea in duelurile de forta dar R2 nu schimba nimic la pauza?!?! Ce astepta?! Daca era 0-0 la pauza intelegeam sa nu schimbe, dar la 1-0 pentru aia ce rost avea sa-i tina pe toti cei 3. Dar nu doar R2 e vinovat. Sa ne uitam unde a antrenat R2. A stat undeva mai mult de 1 sezon?fabius_2014 scrie:Unde vrei sa ajungi ? Toti stim ca cele mai bune cifre le are Anzor si ca Cic nu duce mai mult de o repriza. Tu pe cine propui si pe cine gasesti vinovat ?
Asa ca un samantar de la T2.
Pai si eu sunt multumit ca jucam in grupe si sper la locul 3 in campionat.Prazake scrie:Rădoi zice că e mulțumit. Pana mea, aia e. Să o ținem tot așa, zic...
Putem sa cadem de acord ca la club se stiu lucruri mai bine decat noi despre jucatori? Stiti ca exista un aparat care masoara "tensiunea" din mușchi , cat sunt de incarcati? Si noi avem aparatura asta, iar Radoi tine cont de acest lucru.
Am zis!!
Normal. Dar nu putem sa "turnam" aici.manex scrie:Putem sa cadem de acord ca la club se stiu lucruri mai bine decat noi despre jucatori? Stiti ca exista un aparat care masoara "tensiunea" din mușchi , cat sunt de incarcati? Si noi avem aparatura asta, iar Radoi tine cont de acest lucru.
Radoi a zis ca asteapta un numar 6
E cazul sa il stergeti pe Anzor din orice vis aveti cu el
Echipa trebuie sa invete sa joace si fara Baiaram, azi maine se transfera.
Basceanu trebuie sa invete o lectie, modestia. Daca la 18 ani crede ca este Messi ... am mai avut noi Messi la 16 ani
Basceanu trebuie sa invete o lectie, modestia. Daca la 18 ani crede ca este Messi ... am mai avut noi Messi la 16 ani
Presupun ca un numar 6 mai bun ca "Teddy".UnBetiv scrie:Radoi a zis ca asteapta un numar 6