Etapa 12: FCSb - UNIVERSITATEA CRAIOVA

Forumul suporterilor. Discutii despre meciurile din sezonul actual. Arhiva discuţiilor despre meciurile din sezoanele anterioare.

Moderator: grup_moderatori

Scrie răspuns

<t>Ne revenim noi sau oile? </t>

Poll ended at 07 Oct 2025, 14:40

<t>Noi</t>
8
73%
<t>oile</t>
1
9%
<t>un egal bun doar pentru moral</t>
2
18%

Total votes: 11

manex
fanatic
fanatic

Re: Etapa 12: FCSb - UNIVERSITATEA CRAIOVA

Mesaj de manex » 08 Oct 2025, 18:55

fanatic16 scrie:Daca stiam "tactica" lui Radoi unde Baiaram e rezerva de o luna si primește minute cu pipeta as fi vrut sa fie vândut...
Deci nu credem ca Baiaram are o problema fizica inca de la ultima convocare, nu il credem pe Radoi cand spune ca nu e fizic ok. Omul nu zice ca nu poate alerga, ca se sufoca... Ca e gras... Zice ca fizic nu e ok. Si am vazut cu totii cum i s-a dus genunchiul cand alerga dupa o minge danpulea acum o luna si ceva. Dar noi tot credem ca Radoi are ceva cu Baiaram si nu vrea sa-l bage ca sa ii scada valoarea si clubul sa faca bani doar pentru ca nu a dat o pasa intr-un joc castigat????????? Serios????

Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk

Last edited by manex on 08 Oct 2025, 18:55, edited 1 time in total.
Am zis!!

UnBetiv
fanatic
fanatic

Mesaj de UnBetiv » 08 Oct 2025, 20:06

Asta sunt efectele media si a mentalitatii de turma

Vine unu pe forum, Radoi e de kkttt si imediat il urmeaza toti ...

fanatic16
fanatic
fanatic

Mesaj de fanatic16 » 08 Oct 2025, 21:29

manex scrie:
08 Oct 2025, 18:55
fanatic16 scrie:Daca stiam "tactica" lui Radoi unde Baiaram e rezerva de o luna si primește minute cu pipeta as fi vrut sa fie vândut...
Deci nu credem ca Baiaram are o problema fizica inca de la ultima convocare, nu il credem pe Radoi cand spune ca nu e fizic ok. Omul nu zice ca nu poate alerga, ca se sufoca... Ca e gras... Zice ca fizic nu e ok. Si am vazut cu totii cum i s-a dus genunchiul cand alerga dupa o minge danpulea acum o luna si ceva. Dar noi tot credem ca Radoi are ceva cu Baiaram si nu vrea sa-l bage ca sa ii scada valoarea si clubul sa faca bani doar pentru ca nu a dat o pasa intr-un joc castigat????????? Serios????

Sincer mi se pare vrajeala ca o luna de zile nu e Baiaram apt fizic, ceva nu se leagă, nu urlai ca aia cu sa scadă valoarea, decat mi se pare ca da cu virgula

Geronimo
fanatic
fanatic

Mesaj de Geronimo » 08 Oct 2025, 21:40

Intrebati-l pe Claudiu.

Sent from my SM-G985F using Tapatalk

manex
fanatic
fanatic

Mesaj de manex » 08 Oct 2025, 21:41

Fii atent:acum ceva timp s-a spus ca avem niste aparate care masoara chestii :incarcatura musculara si alte alea. Ceva hifi.. Sf.... Hai sa acceptam ca Baiaram POATE simti ceva, care sa iasa si la aparate, care sa se vada si la antrenamente si care sa il faca pe antrenor sa zica:daca te fortez 90 de min o belesc.

Am zis!!

manex
fanatic
fanatic

Mesaj de manex » 08 Oct 2025, 21:42

Si nici nu e o luna de atunci.

Am zis!!

manex
fanatic
fanatic

Mesaj de manex » 08 Oct 2025, 21:45

POV: 30 iunie entorsa grad 2...pauza..bla bla... 7 oct.. "simt ceva acolo... Ca si cand ma tine, nu ma deranjeaza tare dar simt ca ma trage". Si nu vorbesc de top top performanta.

Am zis!!

UnBetiv
fanatic
fanatic

Mesaj de UnBetiv » 08 Oct 2025, 21:48

Nu are rost manex, radoi e omul negru ... a intrat in ei ideea asta
Dar asa e la craiova , cand suntem aproape de un lucru mare ne sabotam din interior . E clasic la noi

manex
fanatic
fanatic

Mesaj de manex » 08 Oct 2025, 21:52

True

Am zis!!

UnBetiv
fanatic
fanatic

Mesaj de UnBetiv » 08 Oct 2025, 21:58

Pe marius_vl il inteleg , el e capello, ancelooti de pe forum, il vede pe ala in stanga pe ala in dreapta pe ala in poarta pe ala sub poarta... e ok omu.
Pe REN nu ai cum sa il contrazici , cifrele lui Anzor vorbesc singure. Dar pe restul nu ii inteleg, e clar ura
Totusi daca suntem la capitolul cifre, Radoi are 19 meciuri si 2ppm. Noi nu am mai avut un antrenor asa eficient de 30 de ani.
Nu inteleg de ce oamenii sunt atat de inversunati impotriva antrenorului.
Putem sa terminam turul de campionat pe primul loc , nu s-a mai intamplat asta din 1991...

Bobby
fanatic
fanatic

Mesaj de Bobby » 08 Oct 2025, 22:10

Paul scrie:
08 Oct 2025, 09:28
“Cu siguranta” Bobby? Siguranta ca a lui Duckadam care nu si-a taiat o ureche dupa ce Mitrita a fost candit cu 9 milioane?
Deci noi castigam cand castigam oficial, asta da risc sa faci asa o afirmatie, dar de Baiaram esti sigur ca nu face mai mult de 4 milioane. O tinem minte si mai revenim asupra acestei sentinte/evaluari.
Nu ca Baiaram nu face mai mult de 4 milioane - nici un jucator de la Craiova nu trece de suma asta pe valoare si brand. In momentul de fata nu stiu daca un alt jucator din liga 1 sa treaca de 4 milioane, in afara de vreo trei - poate Olaru ? Birligea ? Louis Munteanu ?

Nici un jucator de la Chivu incoace vindut de Craiova nu a jucat la valoare de 4 milioane in Europa. Aaa - ca vinzi la arabi sau la americani ori chinezi pe mai mult, asta se poate. Dar sa iti joace unul la cota de 4 milioane in Europa noi n-am avut de la Chivu incoace. Mitrita nu a facut mare lucru in Europa (Italia, Grecia) sau in cupele europene la Craiova.

UnBetiv
fanatic
fanatic

Mesaj de UnBetiv » 08 Oct 2025, 23:45

Mie imi place cum ai trecut tu de la Chivu la Mitrita, dar asta e adevaru, oltenia nu a mai scos nimic din ani 2000 pana la `acad hagi`

Ai sarit peste o perioada, sumbra si peste niste mega jucatori, ca Salih Jaber , Fratii Costea, Valerian Girla, Dan Gogosoiu, Nelu Nicolae si Catalin Craciun , astia toti aveau nume de stand-uperi . De unde 4 milioane in era mititelu, ca si aia rasuflati la dinamo tot praf erau Rada Stoican Barcauan Niculescu Gaman Barboianu Velcovici

Marele Lutu cand s-a dus in korea a gasit 2 tigani si un acordeon in parcul din Seoul si i-a luat in cantonament, Marine la Nunta Ta, ca l-au trimis aia din korea in kharakstan :lol:

Paul
grup_moderatori
grup_moderatori

Mesaj de Paul » 09 Oct 2025, 06:45

Mie de exemplu mi-a plăcut foarte mult Marius Sava, bine stiu, s-a dus la Genova si nu a facut fata, etc, se spunea ca nu are viata sportiva etc.
Deci nu “valora” milioane, dar mie imi placea de el, si cum eu nu aveam atunci si nu am nici acum de gand sa cumpar sau sa vand jucatori, ma multumeam sa imi placa cum joaca.

fabius_2014
fanatic
fanatic

Mesaj de fabius_2014 » 09 Oct 2025, 09:47

UnBetiv scrie:
08 Oct 2025, 21:58
Pe marius_vl il inteleg , el e capello, ancelooti de pe forum, il vede pe ala in stanga pe ala in dreapta pe ala in poarta pe ala sub poarta... e ok omu.
Pe REN nu ai cum sa il contrazici , cifrele lui Anzor vorbesc singure. Dar pe restul nu ii inteleg, e clar ura
Totusi daca suntem la capitolul cifre, Radoi are 19 meciuri si 2ppm. Noi nu am mai avut un antrenor asa eficient de 30 de ani.
Nu inteleg de ce oamenii sunt atat de inversunati impotriva antrenorului.
Putem sa terminam turul de campionat pe primul loc , nu s-a mai intamplat asta din 1991...
Nu e nimeni inversunat impotriva lui Radoi si toti ii recunoastem meritele pentru modul in care joaca echipa si pentru rezultatele excelente de pana acum, dar trebuie sa recunoastem ca desi este oltean, Radoi nu este perfectiunea intruchipata. Probabil ca timpul petrecut in Bucuresti, i-a furat din perfectiunea pe care i-o da ADN-ul oltenesc. :)(
Avem dreptul sa ne punem intrebari fara a acuza direct pentru ca noi nu avem toate datele necesare, nu participam la antrenamente, nu cunoastem starea de sanatate etc, etc.
Nu ma poate opri nimeni sa ma intreb de ce nu este introdus Anzor desi statistica il da ca mijlocasul cel mai eficient.
In concluzie, stai linistit ca nu este nici ura si nici inversunare impotriva lui Radoi, doar ca inca nu este perfect si asta nu o poate contesta nimeni.

UnBetiv
fanatic
fanatic

Mesaj de UnBetiv » 09 Oct 2025, 10:27

Chiar daca suporterii isi doresc perfectiune la echipa ... nici ei nu prea sunt perfecti. Unii chiar departe de a fi perfecti. Vezi aia de pe la tribuna 0 cu care se injura radoi luandu-i apararea lui cretu
La final ne meritam unii pe altii

Scrie răspuns