Lasa ca a sarit la bataie cu aia de la Honved Budapesta..

Moderator: grup_moderatori
Lasa ca a sarit la bataie cu aia de la Honved Budapesta..
Inseamna bani cheltuiti, nu inseamna ca Ivan a fost vindut pe bani mai putini. Asa se intimpla la orice firma.Bogho scrie: ↑14 Oct 2020, 22:15Nu iinseamnă că s-au plătit ca și cum ar fi fost in contul bancar.
Inseamnă că Ivan a fost vândut pe mai puțini bani. Si trebuie doar reglat un pic cash flow-ul la club, ceea ce cred că a fost ok.
Ar fi fost o pierdere dacă se renunța la bani, iar Ivan nu devenea jucătorul Universității
L-am urmărit si eu. Nu știu cum naiba a fost pierdut. Mare pierdere.florinkeke scrie: ↑22 Oct 2020, 19:44Am uitat sa reiterez.Mare DEZAMGIRE Piturca pentru copilul ala pe care l.a trimis la WCSB
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
nu l-a trimis nimeni nicaieri, s-a dus singur. asta ca l-a dus Piti la fcsb e o aiureala. copilul e bucurestean (nascut, crescut si format in Bucuresti) si a avut oportunitatea de a se intoarce acasa pt ca, din cate am inteles, noi in loc sa il cumparam l-am imprumutat un sezon fara clauza de cumparare iar dupa ce a expirat imprumutul nu a mai vrut sa semneze. deci el nu a fost niciodata jucatorul nostru propriu-zis. baiatul a fost format de clubul Regal Bucuresti si jucase inclusiv la rapid inainte sa ajunga la noi. avea deja 15,16 ani cand a ajuns aici si a stat fix un sezon in Banie.florinkeke scrie: ↑22 Oct 2020, 19:44Am uitat sa reiterez.Mare DEZAMGIRE Piturca pentru copilul ala pe care l.a trimis la WCSB