Pregatirea de iarna/Transferuri intersezon 2018-2019
Moderator: grup_moderatori
Re: Pregatirea de iarna/Transferuri intersezon 2018-2019
Oare stiu? Ca asta cu acka e clar gafa. Si olaru pe asa de multi bani nu prea-i treaba buna.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sorinel
-
- suporter
Tu crezi ca cel ce l-a adus e in naiv,nu-i cunoaste adevarata valoare a lui acka?N-avem noi,suporterii cum sa stim ce e la mijloc,in cazul transferului lui acka.Cine stie ce interese or.fi la.mijloc.Noi suporterii le stim pe ale noastre,ei le stiu pe ale lor:).Din punctul meu de vedere olaru e un jucator modest,care a jucat modest la o echipa mediocra fara presiune.
Poate un mesaj cu impact din partea peluzei sa schimbe datele transferului?SLH scrie:Prin readucerea lu cacka dovedim ca readucerea lui rocha nu a fost o scapare, ci pur si simplu avem inca multa prostie in birouri. Mi se pare inacceptabil sa primesti inapoi oameni care s-au pisat pe tine, si nu cine stie ce vedete, ci niste mediocri(in cel mai bun caz).
Olaru e peste ce era Gustavo, o sa vedeti, are meciuri foarte bune si la U21 si la Medias, are tehnica, viteza, e stangaci, e un jucator foarte bun parerea mea, vedem cum se va integra.
- Fan Alb - Albastru
- suporter
Eu nu cred ca vine Olaru la Craiova,el are inpresar pe Prodanca din ce stiu eu.
Cât cerul este albastru suntem deasupra tuturor

E dreptaci.csm310 scrie:Olaru e peste ce era Gustavo, o sa vedeti, are meciuri foarte bune si la U21 si la Medias, are tehnica, viteza, e stangaci, e un jucator foarte bun parerea mea, vedem cum se va integra.
Sorinel
-
- fanatic
..."piratii olteni" ( habar n-am cine sunt astia ) spun de un mijlocas stanga sub 20 de ani. Daca e ceva adevarat s-ar potrivi Matan. Impresar Chiodi...
-
- fanatic
...bagara detalii. Cica nu de la Viitorul sau Gaz. Unul din Liga 1, mijlocas stanga, 23 de ani si unul din Anglia, mijlocas dreapta, 19 ani. Vin maine pt. discutii, zic astia...
Unul din Liga 1, mijlocas stanga, 23 de ani: Pantaru nu e chiar mijlocas, dar sunt niste neintelegeri cu Stoican
din Anglia, mijlocas dreapta, 19 ani: probabil Dulca
din Anglia, mijlocas dreapta, 19 ani: probabil Dulca
Pai Dulca e mijlocas central
Stiinta e bine, traieste, renaste... Suntem cu ea
E vb de Mihai Dobre...el e mijlocas dreapta,dar care poate juca si pe stanga.
Filme in [cenzurat], cum sa fie stangaci? Daca nu l-ai urmarit, ia youtube si vezi ca-i dreptaci toata ziua.
Sorinel
Dobre are deja 20 de ani
Sorinel