Preliminarii EURO 2020

Comentarii referitoare la Echipa Nationala a Romaniei, campanii de calificari, jucatori, antrenori, evolutii, etc.

Moderator: grup_moderatori

Scrie răspuns

Pe ce loc credeti ca vom termina grupa de calificare

Locul 1
2
7%
Locul 2
8
27%
Locul 3
6
20%
Locul 4
12
40%
Locul 5-6
2
7%
 
Total votes: 30

dantes
Site Admin
Site Admin
Mesaje: 446
Membru din: 10 Ian 2009, 00:39

Re: Preliminarii EURO 2020

Mesaj de dantes » 11 Sep 2019, 12:38

Este complet gresita prezumptia de la care porneste lumea romaneasca si tinerii fotbalisti romani ca iesitul afara echivaleaza cu lovitura vietii ( iluzie perpetuata si de fomistii din presa de sport).
Statistica, adica adevarul matematic, arata ca marea majoritate a celor care au plecat in ultimii ani din Romania si de la Craiova in afara au facut un salt urias in spate in cariera lor si pe termen lung o mare pierdere financiara.
Ianis, in ciuda vastei experiente a tatalui sau, s-a ars cu Fiorentina si a suflat in iaurt acum, alegand Genk (unde vad ca inca face banca din cand in cand). Transferul nu e totul, la fel cum banii nu sunt totul si cu atat mai putin cand vin cand nu esti pregatit.
E o chestie de educatie si clubul ar trebui sa faca eforturi in a-si educa fotbalistii, dar, din pacate si clubul gandeste tot pe termen scurt. Clubul si jucatorii trebuie sa vada in relatia lor un parteneriat pe termen lung. Atat clubul cat si fotbalistii au un interes de a realiza transferuri la cote maximale. Un jucator transferat pentru 20-30 -100 de milioane va fi greu de tinut pe banca, caci antrenorul nu-si permite si clubul nu-si permite asa ceva.
Asta se poate realiza doar daca clubul atinge performante fotbalistice din ce in ce mai mari, caci clubul si fotbalistii isi cresc cota si valoarea unul altuia.
Politica de a vinde maxim un jucator pe sezon a fost o incercare (dupa parerea mea modesta) dar s-a ales praful si de asta.
Clubul nostru trebuie sa isi asume trierea valorilor (trebuie sa fie si capabil a o face) altfel o face Occidentul.

Scrie răspuns