si sa nu uitam: are caracter!!stuparu_alexandru scrie:marius1ka scrie:degeaba pune suflet Silvica, ca e praf ! nu stiu ce cauta la nationalaDarkComy scrie: ce conteaza? Am foarte mult respect pt Silvica si Ovidiu. Singurii jucatori care pun suflet la echipa.
nu cred ca ai dreptate. si asta ti-o spune unu care "s-a consacrat" ca portar in echipa de fotbal (din ghetou normal ). e mai bun ca bornescu. plus ca are un foarte mare potential. din ce-a jucat sezonul asta, pot spune ca s-a pisat pe bornescu. are ghinion din cauza faptului ca nu are aparatori... echipa ce [****]...
oricum, e parerea ta... dar cred ca tu esti obisnuit cu buffon
Razvan Lucescu
Moderator: grup_moderatori
Re: Razvan Lucescu
When injustice becomes law, resistance becomes duty.
Au fost date 3 avertismente pentru mesaje OT scrise dupa mesajul meu.
Cine mai vrea ?
Cine mai vrea ?
-
- fanatic
euDoRyN scrie:Au fost date 3 avertismente pentru mesaje OT scrise dupa mesajul meu.
Cine mai vrea ?
u, a, viola!
Tata lu baiatu asta deveni selectioner.
Are prostamolu si dializoru dupa el.
Sa speram ca plasa pentru hernie tine si Atacul Video Cerebral umbla prin alte parti timp de 2 ani.
Are prostamolu si dializoru dupa el.
Sa speram ca plasa pentru hernie tine si Atacul Video Cerebral umbla prin alte parti timp de 2 ani.
..și, poate, vatmanul de pe Șoseaua Ștefan cel Mare va fi mai atent, când selecționerul va rula cu viteză pe linia de tramvai .. totuși, să fie cu noroc pentru mondial!
Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
- un zambet, o lacrima, un suras de fericire