[Proiect]Revista
Moderator: grup_moderatori
A aparut nr. 2 al revistei. Se poate downloada de aici varianta pdf si de aici varianta jpg.
am citit-o. e bine. ati acoperit cam tot ce s-a intimplat in pauza de campionat. am insa o propunere: realizati interviuri in EXCLUSIVITATE cu jucatori, patron etc care sa nu fie difuzate pina nu iese revista. cred ca ar fi o treaba ca atunci cind iese revista sa gasim in ea ceva absolut nou.
Am zis!!
Doar editie mai poate lua interviuri de la club. In rest absolut nimeni!manex scrie:am citit-o. e bine. ati acoperit cam tot ce s-a intimplat in pauza de campionat. am insa o propunere: realizati interviuri in EXCLUSIVITATE cu jucatori, patron etc care sa nu fie difuzate pina nu iese revista. cred ca ar fi o treaba ca atunci cind iese revista sa gasim in ea ceva absolut nou.
PS. Ma intereseaza parerea voastra despre revista, pentru a sti ce este bine si ce poate fi imbunatatit pe viitor.
- stuparu_alexandru
- fanatic
Mi-a placut revista dar nu am apucat sa scriu aici "din motive cunoscute".
Totusi as vrea sa fie ceva diferit de ceea ce poti citi in cotidienele de sport sau in ESO. Clasamentul, posterul cu Wobay si alte chestii puse pentru a ocupa spatiul m-au cam plictisit.
Nu stiu foarte clar ce as vrea sa citesc in numarul viitor dar o sa ma gandesc cand voi fi ceva mai relaxat.

Nu stiu foarte clar ce as vrea sa citesc in numarul viitor dar o sa ma gandesc cand voi fi ceva mai relaxat.
Che Guevara scrie:Mi-a placut revista dar nu am apucat sa scriu aici "din motive cunoscute".Totusi as vrea sa fie ceva diferit de ceea ce poti citi in cotidienele de sport sau in ESO. Clasamentul, posterul cu Wobay si alte chestii puse pentru a ocupa spatiul m-au cam plictisit.

- Ionut_Blue_Lion
- fanatic
FreakBoy scrie:Che Guevara scrie:Mi-a placut revista dar nu am apucat sa scriu aici "din motive cunoscute".Totusi as vrea sa fie ceva diferit de ceea ce poti citi in cotidienele de sport sau in ESO. Clasamentul, posterul cu Wobay si alte chestii puse pentru a ocupa spatiul m-au cam plictisit.
Nu stiu foarte clar ce as vrea sa citesc in numarul viitor dar o sa ma gandesc cand voi fi ceva mai relaxat.![]()

- Ruben Navarro
- fanatic
E foarte frumos posterul cu UBY 

Last edited by Ruben Navarro on 03 Mar 2007, 11:06, edited 1 time in total.
Ionut_Blue_Lion scrie:FreakBoy scrie:Che Guevara scrie:Mi-a placut revista dar nu am apucat sa scriu aici "din motive cunoscute".Totusi as vrea sa fie ceva diferit de ceea ce poti citi in cotidienele de sport sau in ESO. Clasamentul, posterul cu Wobay si alte chestii puse pentru a ocupa spatiul m-au cam plictisit.
Nu stiu foarte clar ce as vrea sa citesc in numarul viitor dar o sa ma gandesc cand voi fi ceva mai relaxat.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Si ce daca...tinem cu echipa noastra si la bine si la greu...o iubire alb-albastra...la Craiova e mereu