[P.O. Etapa 8] CFR Cluj - Universitatea Craiova
Moderator: grup_moderatori
Re: [P.O. Etapa 8] CFR Cluj - Universitatea Craiova
Minune ! Mihai Roman al nostru a marcat azi primul gol din campionat, la Timisoara !
Sper sa mai dea vreo 3 si sa-si intre in mana pana la vara.
Trimis de pe al meu Redmi Note 4 folosind Tapatalk
Trimis de pe al meu Redmi Note 4 folosind Tapatalk
"La un club de fotbal exista o trinitate formata din jucatori, antrenor si suporteri. Patronii nu au nici o treaba aici. Singurul lor rol este sa semneze cecuri..."
Bill Shankly
EX-Cristi007
Voucher reducere PCGarage.ro: AZ6S5EFI
Bill Shankly
EX-Cristi007
Voucher reducere PCGarage.ro: AZ6S5EFI
Ce face Astra de cand s-a dus Multescu la ei!
- Jimmy Darmody
- fanatic
Stam pe 4 pana la meciul cu Iasi 100% daca nu si pe 5 :) #mooooieCalancea
Nu Calancea e vinovatul principal.Ciobanul a cumparat portar dupa doar cateva meciuri in care Vlad a gafat, nici macar atat de grav ca in cazul lui Calancea. La asta se adauga cateva meciuri cu contracandidatele noastre in care Mangia a dat-o de gard.
Cu ce a dat-o Mangia in gard cu viitorul? Sau cu astra? Sau cu Cfr? Jur ca nu va inteleg
- valentin0001
- suporter
Simt că facem un meci mare cu CFR, câștigăm și tragem la locul 2.

Am avut mare noroc cu acest 1-1 intre Viitorul si Astra. Asta mai mareste sansele noastre la locul 3. Avem 2 puncte avans fata de locul 4 si un meci in plus de jucat. Sintem la mina noastra pentru locul 3.
Lupta pentru locurile 3-4-5 pare incinsa - si eu ma bucur. Asta inseamna ca Astra poate avea obiectiv in ultima etapa, cind joaca la Bucuresti cu FCSB. Unica echipa fara obiectiv e Iasi - si asta e bine pentru corectitudinea ultimelor etape.
Lupta pentru locurile 3-4-5 pare incinsa - si eu ma bucur. Asta inseamna ca Astra poate avea obiectiv in ultima etapa, cind joaca la Bucuresti cu FCSB. Unica echipa fara obiectiv e Iasi - si asta e bine pentru corectitudinea ultimelor etape.
Last edited by Bobby on 04 Mai 2018, 23:33, edited 1 time in total.
Nu stiu daca am dat-o in bara, dar rezultatele clubului (adica jucatori, antrenori si conducatori de club) in dublele manse cu Astra si Viitorul in play off au fost un pic sub asteptari : 5 puncte din 12 posibile, 41 % din puncte cu echipele mai accesibile. In plus sintem singura echipa din play off fara gol marcat in deplasare.
In meciurile cu echipele tari - gen CFR si FCSB am luat un punct acasa, cu CFR. Ceea ce facut si CSMS Iasi ! Si sintem singura echipa de play off care nu a marcat inca in meciurile cu CFR si FCSB. Sintem echipa pe care FCSB a invins-o cel mai clar acasa - pina acum.
Pe plus la noi sint meciurile spectaculoase cu Iasi, Botosani si Viitorul - joc ofensiv, cu multe faze de poarta.
Last edited by Bobby on 04 Mai 2018, 23:26, edited 1 time in total.
Plus cu fcsb. Mai ales cu fcsb. Iar super Mangia nu a antrenat pe maidanul de pe extensiv cu lotul injumatatit ci a avut cele mai bune conditii de cand exista acest club.Acum intelegi ?
Daca era 6-1 pt Viitorul mai comentam de Nea SMURD....
S-a rupt Brazda.
Ar fi senzațional. Locul 2 ar însemna depășirea obiectivului. Sa luam cupa și sa terminam pe 3 și toată lumea e mulțumită..valentin0001 scrie: ↑04 Mai 2018, 22:55Simt că facem un meci mare cu CFR, câștigăm și tragem la locul 2.
- Jimmy Darmody
- fanatic
Sa terminam si in playout,important este sa luam cupa !

Nufanucrv scrie: ↑04 Mai 2018, 23:22Plus cu fcsb. Mai ales cu fcsb. Iar super Mangia nu a antrenat pe maidanul de pe extensiv cu lotul injumatatit ci a avut cele mai bune conditii de cand exista acest club.Acum intelegi ?