[P.O. Etapa 8] CFR Cluj - Universitatea Craiova
Moderator: grup_moderatori
Re: [P.O. Etapa 8] CFR Cluj - Universitatea Craiova
Egalul dintre Astra si Viitorul a picat foarte bine.
Trimis de pe al meu Redmi Note 4 folosind Tapatalk
"La un club de fotbal exista o trinitate formata din jucatori, antrenor si suporteri. Patronii nu au nici o treaba aici. Singurul lor rol este sa semneze cecuri..."
Bill Shankly
EX-Cristi007
Voucher reducere PCGarage.ro: AZ6S5EFI
Bill Shankly
EX-Cristi007
- Jimmy Darmody
- fanatic
Tu chiar viseziPaul scrie: ↑05 Mai 2018, 07:49Eu sper sa castigam la Cluj si cu Steaua acasa, putem sa pierdem la Botosani odihnind jucatorii de baza. Daca facem asta nu ne mai ramane decat sa luam cupa si am avea cel mai bun sezon din mileniul asta. Nu mai spun ca daca ar pierde CFR si Steaua si restul meciurilor si noi am castiga la Iasi atunci ar fi visul visurilor. Cum ambele joaca cu Astra care e in mare bulan, ce sa zic, se poate, ca in alt meci ii batem noi
si ar mai doar inca un meci in care sper sa cedeze nervos.

Ce tupeu are Bratu :
"Ne putem spăla din păcate, cum ar fi necalificarea echipei în play-off. La lotul pe care îl are Dinamo, am fi terminat în primele 3 dacă jucam în play-off. Există potenţial şi se putea face performanţă în play-off."
"Ne putem spăla din păcate, cum ar fi necalificarea echipei în play-off. La lotul pe care îl are Dinamo, am fi terminat în primele 3 dacă jucam în play-off. Există potenţial şi se putea face performanţă în play-off."
I-a batut si el pe voluntari si pe timisoara si se vede zmeu. Uita ca i-a dat spepsi cu terenul in cap
- Jimmy Darmody
- fanatic
Mai da-l in sange si pe Bratu,un alt [cenzurat] ...
Am vazut pe site-ul oficial vestiarul Craiovei pentru meciul cu CFR. M-a luat asa cu frisoane - mi se pare ca Mangia cam baga prima echipa.
Sper ca cineva de la club i-a spus lui Mangia povestea "Alesanco". Eu nu mai vreau inca un antrenor strain care vrea sa para corect - mi-a fost de ajuns Alesanco. Craiova trebuie sa fie pragmatica si sa-si vada interesele.
Alesanco a dat un titlu FCSB si a ratat o cupa. Sper ca Mangia nu va face la fel.
Sper ca cineva de la club i-a spus lui Mangia povestea "Alesanco". Eu nu mai vreau inca un antrenor strain care vrea sa para corect - mi-a fost de ajuns Alesanco. Craiova trebuie sa fie pragmatica si sa-si vada interesele.
Alesanco a dat un titlu FCSB si a ratat o cupa. Sper ca Mangia nu va face la fel.
- Jimmy Darmody
- fanatic
Daca pierzi cu 4-0 la Botosani inseamna ca nu meriti CUPA.....NICIODATA nu ne vor da moldoveni 4 goluri....NICIODATA...CUPA e pe vine....mai ramane de vazut cum ne prezentam in finala !
- Jimmy Darmody
- fanatic
Daca nu joaca kktul de Calancea avem sanse ! #moooieCalancea
- Jimmy Darmody
- fanatic
Daca aveam portar am fi fost pe locul 1 .....
Pai nu avem ce sa cautam in finala daca ne bate Botosaniul!
Mangia joaca all in! Imi place treaba asta!
In felul asta se pregatesc si jucatorii pentru programul cu 2 meciuri pe saptamana de la vara-toamna (Europa League - campionat). Stie pe cine sa se bazeze si pe cine nu.
Mangia joaca all in! Imi place treaba asta!
In felul asta se pregatesc si jucatorii pentru programul cu 2 meciuri pe saptamana de la vara-toamna (Europa League - campionat). Stie pe cine sa se bazeze si pe cine nu.
"La un club de fotbal exista o trinitate formata din jucatori, antrenor si suporteri. Patronii nu au nici o treaba aici. Singurul lor rol este sa semneze cecuri..."
Bill Shankly
EX-Cristi007
Bill Shankly
EX-Cristi007
Am mai scris pe aici - sa ne amintim de dubla de cupa din 1991 cu Unirea Alba Iulia (liga 2). Se pot intimpla miracole.
Interesul nostru e sa ne consolidam locul3. Iar asta inseamna punct/puncte la cfr. Avem timp sa ne refacem. Plus ca in cupa pot aparea mitrovic, popa, martic, gustavo, burlacu.
Popescu - Screciu, Kelic, Tiago - Dimitrov, Mateiu, Zlatinski, Bancu - Baluta, Santos, Mitrita.
Interesanta echipa. Santos varf, Glavina pe banca.
Interesanta echipa. Santos varf, Glavina pe banca.
Cred ca santos va cobori intre linii.
3-4-1-2?LiviuB scrie:Cred ca santos va cobori intre linii.