Trimis de pe al meu WAS-LX1 folosind Tapatalk
Moderator: grup_moderatori
Exact la asta ma refeream și eu. Am preferat un pic mai în lateral, și fie-mea a fost bucuroasa ca a putut vedea pregătirile, plus ca a împărțit baloane la cei de lângă ea. S a simțit mândră ca a ajutat. Ce ai postat mai sus ar trebui distribuit și pe fb, sa înțeleagă multă lume. Evenimentul de câte vorbesc a fost izolat, dar având în vedere ca sunt mulți neaveniți care apar pentru poze, la un moment dat reacția e mai virulenta, chiar dacă omul de care vorbesc e ok. Fetita lui la fel. În fine. Ma bucur mult pentru feedbackul de la tine, eram sigur și așteptăm o astfel de reacție. Absolut ok.SLH scrie:Bine ai facut sorialis ca ai dus copilul in lateral, acolo sau mai sus e locul copiilor. Mi se pare complet iresponsabil sa te bagi cu copiii, unii dintre ei foarte mici in mijlocul galeriei. Ne incurca si pe noi si risca si aiurea avand in vedere modul de operare al jandarmeriei in Romania. E doar vina noastra ca nu am fost mai fermi cu toti ratacitii care se trezesc pe langa noi. Nu stiu exact despre ce e vorba, dar stiu ca am fost pus si eu de zeci de ori in situatia de a relationa cu parinti cu copii in brate sau tot felul de zapaciti care nu vor pur si simplu sa plece din fata noastra. Din ce am vazut majoritatea dintre ei incearca sa isi foloseasca copiii ca sa faca rost de tricouri, asta e scopul lor suprem, ceea ce e jenant. Alta categorie care ne zapaceste meci de meci sunt disperatii dupa poze care vin cum apar fotografii si incep sa strige dupa ei sa le faca poze de parca ar fi in cluburi. Nici unii, nici altii nu inteleg ca nu pot niciodata sa stea niste necunoscuti intre membri unui grup si bannerul lor. Moda copiilor in peluza este una foarte buna, moda copiior pe primele randuri in mijlocul peluzei este o prostie. Avem si noi destui membri cu copii care au ajuns la varsta la care vin la stadion, dar doar in situatii exceptionale ajung cei mici langa noi in primele randuri.
E normal, Ludogoretz e tinuta de pasiunea unui patron cu bani si cu pricepere, dar la nivel de suporteri sunt pe undeva comparabili cu astra Giurgiu sau cu Viitorul lui Hagi.Bobby scrie: ↑29 Mai 2018, 17:16Respect Zlati - care spune ca acest trofeu este cel mai important moment al carierei sale :
https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/exclus ... 40576.html
"Nu pot explica în cuvinte simple ce simt atunci când aud imnurile Craiovei pe stadion. Trebuie să simţi cu adevărat ca să înţelegi" Hristo Zlatinski
"Îmi pare rău că nu s-a putut să vin la Universitatea mai devreme, dar mulţumesc destinului că mi-a oferit oportunitatea să vin să joc aici" Hristo Zlatinski
"La ce atmosferă e la Craiova la meciuri, Îi mulţumesc lui Dumnezeu că m-a făcut fotbalist! Eu cred că dacă se va continua proiectul, echipa poate începe, treptat, să joace an de an în grupele europene" Hristo Zlatinski
Nu stiu daca am mai auzit jucatori cu asemenea declaratii in toata istoria Craiovei !
te ajuta fratili tau cu facutul torrent-ului cand e vremea
Următorul pas ar fi că aceste clipuri să fie difuzate la tv pentru a atrage suporteri mai multi. Bine, ar costa destul de mult probabil.