Pe de o parte cred ca noi suporterii suntem intr-o pozitie dificila.
Un lucru e cert, mangia a plecat, clubul a ramas ai vrem nu vrem trebuie sa fim alaturi de Stiinta. Aceasta minunata echipa nu a stat ea in oameni formidabili ca Oblemenco, Balaci, Cartu, Camataru da pai in [*****] ca Rotaru, Mititelu, Netoiu, Staicu Ilinca, etc.
Problema mare din punctul meu de vedere este urmatoarea, ramanerea lui Papura in pozitia de antrenor si din vara, daca se intampla asta suntem pa din toate punctele de vedere.
Acum nici nu stim cum e bine, sa castige asta dar dupa ramanem cu brelocul lui Rotaru si din vara. Sau sa piarda si ea aducem un antrenor serios din vara pt a spera la ceva performante. Spun acest lucru pt ca din punctul meu de vedere Papura ar putea avea succes in acest sfarsit de sezon doar prin prisma norocului, este mult sub Mangiq ca antrenor, cel putin acum. Din vara ar fi problema ca un eventual noroc in acest final de sezon nu ar putea continua la nesfarsit si din vara dupa ne trezim prin septembrie vai mama noastra, cu o pregatire de cara distrusa de un nepriceput ca Papura.
In acelasi timp mie ca suporter imi e imposibil sa nu doresc victoria Stiintei, este foarte greu ce se intampla. Nu-l vad pe escrocul de Rotaru sa faca ca aia de la CFR si sa-l schimbe cum au facut aia cu Minteuan cand avea rezultate, dar au preferat un antrenor net superior.
Greu, greu, greu....