Faze memorabile din fotbal!

Discutii despre fotbalul de pe intreg mapamondul.

Moderator: grup_moderatori

Scrie răspuns
DeuxEx
fanatic
fanatic

Faze memorabile din fotbal!

Mesaj de DeuxEx » 09 Noi 2014, 20:50

Deschid acest topic cu un singur scop - atunci cand aveti un videocilp legat de fotbal care v-a impresionat (pozitiv sau negativ!), postati-l aici ca sa-l vada si altii!

"La un club de fotbal exista o trinitate formata din jucatori, antrenor si suporteri. Patronii nu au nici o treaba aici. Singurul lor rol este sa semneze cecuri..."
Bill Shankly
EX-Cristi007
Voucher reducere PCGarage.ro: AZ6S5EFI

DeuxEx
fanatic
fanatic

Re: Faze memorabile din fotbal!

Mesaj de DeuxEx » 04 Sep 2015, 00:27

Vidal asta s-ar incadra perfect in tactica pe care o aplica Sorin Cartu! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
"La un club de fotbal exista o trinitate formata din jucatori, antrenor si suporteri. Patronii nu au nici o treaba aici. Singurul lor rol este sa semneze cecuri..."
Bill Shankly
EX-Cristi007
Voucher reducere PCGarage.ro: AZ6S5EFI

Freestate
fanatic
fanatic

Mesaj de Freestate » 18 Dec 2024, 08:27

Un fotbalist complet, cu siguranta pentru mine cel mai mare al tuturor timpurilor. Sut, viteza, tehnica, combativitate, detenta, lovitura de cap, spectacol.
Tot ce vrei.
Maradona avea si el detenta dar ... cu mana, iar un altul si mai nou care inca mai joaca si e considerat cel mai mare ... a vazut filmul "albii nu stiu sa sara", a cazut in depresie si ... nu sare. :)(
Cum poti sa consideri un tip izolat acolo in dreapta care merge pe teren ...cel mai mare din istorie ?!!! :)(
Fişiere ataşate
Detenta lui Pele.jpg

Freestate
fanatic
fanatic

Mesaj de Freestate » 07 Ian 2025, 23:18

Detenta Pele din nou...48 inch = 121 cm
Cel mai mult am iubit mingea aceea complet alba. Nu alea vechi de se legau cu siret nici alea cu buline/pentagoane negre, nici alea cu triunghiuri curbate nici macar astea moderne. Mingea alba a fost favorita mea.
Fişiere ataşate
detenta Pele 2.jpg

Scrie răspuns