[Etapa 32] Rapid Bucuresti - Universitatea Craiova

Moderator: grup_moderatori

Închis

Ce facem cu "zburatoarele" din Giulesti?

Poll ended at 17 Mai 2015, 18:00

Ii batem si ii trimitem in B - 3 puncte!
10
45%
Ne revenim usor-usor - 1 punct!
4
18%
Seria neagra continua - 0 puncte!
8
36%
 
Total votes: 22

Avatar utilizator
stuparu_alexandru
fanatic
fanatic
Mesaje: 8340
Membru din: 30 Oct 2005, 21:24

Re: [Etapa 32] Rapid Bucuresti - Universitatea Craiova

Mesaj de stuparu_alexandru » 20 Mai 2015, 11:28

sunt si eu curios, cam ce punct de vedere are Cotabita legat de noi ?
Nu fi si prost si tare-n gura... ca ... cine stie

Avatar utilizator
_T@V_
fanatic
fanatic
Mesaje: 5437
Membru din: 11 Apr 2017, 16:12

Re: [Etapa 32] Rapid Bucuresti - Universitatea Craiova

Mesaj de _T@V_ » 20 Mai 2015, 12:13

george_7002 scrie:Nu sa pornim razboaie... doar angajezi un avocat care sa si faca treaba... eu asa cred. Altfel tot timpul vor fi astfel de atacuri calomnioase... doar in justitie se pot regla astfel de lucruri cu anumiti oameni din presa ori trusturi media... nu faci mare tam tam anunti doar rezultatul la final de proces... parerea mea, acum nu stiu daca e buna... din cate am inteles eu Taher a declarat ca a jucat si pentru prima de joc obijnuita... adica sa ia banii clubului ca dupa fiecare joc castigat... eu asa am inteles... oricum au jucat prost si me iul asta inclusiv el :)-
Nici io n-am vazut declaratia. Ca a zis sau nu asa, sau din romaneasca lui putin pocita asta s-a inteles, nu stiu, dar am vazut pruosti de la gsp scriind editoriale pe tema asta:
http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/de-ce-a ... 50194.html
LIGA 1 • EDITORIAL
De ce a avut primă Craiova și de la cine? 3 întrebări puse de Cătălin Popescu pentru a lămuri suspiciunile de blat
Imagine
Fotbalul românesc devine un fenomen de Dosarele X în acest final de sezon. Lăsînd la o parte nebunia din vîrful clasamentului, unde Steaua și ASA ba cîștigă ambele, ba calcă strîmb amîndouă, în subsol lucrurile sînt și mai neclare.

Mai neclare și mai dubioase! Rapidul și-a periclitat serios șansele de a se salva după ce a pierdut cu CSU Craiova pe teren propriu. Meciul a născut cîteva întrebări.
De ce se scuză Cârțu?

Oltenii au jucat mai bine și au cîștigat, însă la finalul întîlnirii Sorin Cârțu a avut un discurs de neînțeles: "Am văzut că sînt mii de comentarii, dar Rapidul nu noi l-am retrogradat. S-a întîmplat cînd a pierdut punctele cu CSMS Iaşi. Ne-au găsit ţapi ispăşitori pe noi, dar e o aiureală. Ei să-şi facă mai bine analiza, să n-o dea pe noi!". Totuși, de ce? Echipa lui a cîștigat și gata! Pentru ce să aduci argumente ca să convingi că nu tu ești de vină pentru retrogradarea Rapidului? Și dacă ești, ce?! Care ar fi problema?!
De ce acuză rapidiștii?

La fel de neînțeles este reacția lui Cristiano Bergodi, care a luat-o pe urma lui Gigi Becali, cel care în urmă cu ceva timp acuza adversarii că evoluează cu răutate! Italianul a spus după meci: "Craiova a jucat de parcă era finala Champions League. Nu mă tem de jocuri de culise, ci de atitudinea anumitor echipe. Oltenii nu aveau nimic de pierdut, au făcut un campionat bun, însă au venit aici şi a jucat cu răutate".

Păi, cum să joace, signor Bergodi? Sigur, pentru Rapid era mai bine dacă CSU nu se prezenta, dar uite că n-a fost să fie. A venit, v-a bătut și v-a trimis în Liga a 2-a, așa cum și Juventus, deja campioană în Italia, deci tot fără a avea ceva de pierdut, a bătut-o pe Inter și i-a interzis dreptul de a evolua în Europa. L-ați văzut pe Mancini să se plîngă că l-au bătut niște torinezi care au jucat cu răutate?
De ce a avut primă Craiova și de la cine?

Cea mai importantă întrebare aceasta este! Dezvăluirea a fost făcută de Bawab care a încercat astfel să explice bucuria de la final, iar Felix Grigore, directorul executiv al Științei, a încercat să o nege. Pentru ce să premiezi suplimentar niște jucători cînd tu nu mai ai nici un obiectiv și de ce doar la meciul din Giulești?

De ce nu le-ai oferit prime și înaintea meciului cu Brașov, cînd ai pierdut acasă cu un om în minus? Sau au reapărut valizele în fotbalul românesc? Și dacă da, de unde a venit? De la Gaz Metan? De la Chiajna? Sau de la amîndouă? Greu de crezut!

Dacă acest lucru s-ar fi întîmplat în urmă cu vreo 10 ani, am fi zis că lucrurile sînt deja aranjate și că în ultimele două etape Gazul va bate pe Chiajna și pe la Brașov, formație deja retrogradată, iar ilfovenii vor cîștiga cu Petrolul, care se va prezenta cu juniorii. Dar sîntem în 2015 și nu sîntem paranoici să credem că se va întîmpla acest lucru. Nu-i așa?! :)

Închis