laurentiu2607 scrie: ↑18 Sep 2021, 23:34
fanatic16 scrie: ↑18 Sep 2021, 21:11
Atat am de zis pentru lawrenciu
Trimis de pe al meu RNE-L21 folosind Tapatalk
Poza cu contorul de la csu-sepsi de ce nu pui?Aaa,uitasem,la meciurile voastre de pe Oblemenco se defecteaza turnichetii si nu raman scanate vreo 6000 de bilete in memoria contorului.
Eu recunosc ca au fost putini azi,insa la cum joaca echipa,la ce rezultate are si la ce loc ocupa in clasament nici suporterii astia nu ii merita.Jucam cel mai urat fotbal din liga 1,o spun sincer.Daca nu se schimba antrenorul si majoritatea jucatorilor,nici macar barajul nu il prindem.
Ma prietene pe eventim figurați ca ati vândut/dat/pomanagii 3255 de bilete și abonamente
La noi cu sepsi figurează 10483 de bilete plus abonamente
Cand faceam noi sold ouț uri cu fcsb înainte de pandemie ziceați ca lumea vine la meci sa vada fcsb.
Na ca la meciu vostru se întâmplă ceva, de din aia 30 de mii de ,, țin cu fcsb" venira la meci sub 5000
De vina este pesede
Si legat de motivele cu jocu echipei și asa, unde e ma suporterul adevărat din voi? Ați trâmbițat presa 2 săptămâni ca așteptați de 10 ani meciu asta cu fcsb si venirati la el atât de putini ca pana și presa controlata de becali și parțial mititelu scrisa ca e atmosfera dezolanta pe oblemenco
Aveți noroc ca creste rata de infectare ca altfel la meciul cu noi cine știe ce contrast era, cu noi la nord mai mulți decât voi la sud și t2
Sa i saluti pe prietenii de la petrolul la anul când aveți matineu din partea mea